*plural majestàtic
Pas 1: Prepara els ingredients
En dic truita de coses, però sempre són les mateixes coses: ceba, bacon en tires, 3 o 4 ous, i formatge en llesques del super.Pas 2: Talla la ceba
Plora més que l'@Ereza mirant Clannad: AS. Segur que tenies els ulls secs de tant mirar l'ordinador, t'anirà béPas 3: Posa la ceba al foc amb bé d'oli i ves-la remenant
Pas 4: Aprofita que t'aborreixes de remenar la ceba i bat l'ou
Pas 5: Quan et cansis d'esperar, dones la ceba per feta
Pas 6: Treu la ceba del foc.
Fes les meravelles que se t'ocorrin. Jo ho fico la ceba a un costat i l'oli a l'altre i trec la ceba amb una cullera de fusta.(sorry foto moguda, l'he fet fent malabars)
Pas 7: BACON!!!!
El bacon es fa més ràpid que la ceba
Pas 8: FICA TOTES LES COSES A LA PAELLA
Això ho faig amb el foc apagat, i el formatge el tallo a trossosPas 9: Barreja-ho tot bé
Pas 10: Intenta plegar-la
Fes porqueries, jo què sé. Si es trenca no passa res. Si no es trenca ets un geni.Pas 11: Treu-ho del foc de qualsevol manera, i menja-t'ho
Oh sí, me n'oblidava. T'has oblidat la sal, oi? Com sempre. Doncs ja ho saps, la poses per sobre i confies que el pròxim cop te'n recordaràs. O no n'hi poses. La @Giggles diu que no cal, que el bacon i el formatge ja en porten.
Apa, bon profit!