La Kase i les meravelles

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

La Kase i les meravelles

(Asagao to Kase-san.)

あさがおと加瀬さん



Imatge


Gènere: Amor, Escolar, Shoujo ai
Estudi: Zexcs
Director: Takuya Satou
Any d'estrena: 2018
Durada: 58 min

Argument


La Yui Yamada, una noia tímida aficionada a la jardineria i que s'encarrega de les plantes de l'institut, s'enamora de l'atlètica Tomoka Kase. Totes dues comencen a festejar, i la història ens explica tots els desafiaments a què s'enfronten en aquesta relació.

Opinió personal

Text amagat.
M'han semblat molt bufones totes dues i m'ha agradat que no seguissin l'estereotip de fer que una de les noies sigui molt "femenina" i emocional i que l'altre sigui la que fa de "noi" a la relació. La Kase sembla que hagi de ser el típic personatge seguríssim de si mateix, però es posa vermella cada dos per tres i es nota que n'està moltíssim de la Yamada. :kawaii:
La Yamada també semblava al principi que seria una mica bleda i que es deixaria emportar pel que vol la Kase, però només és una mica innocent i té el cap als núvols a vegades. Si fas el dinar a algú i no li ho dius, no ho sabran, Yamada. xDDD Em fa molta gràcia com li surt una fulleta del cap i es posa a dormir (o potser a fer la fotosíntesi?).

No sé si es deu explicar al manga, però sembla que la Yamada té por dels nois. Li ha passat alguna cosa? O és la típica característica que fan servir perquè la noia sigui més "femenina"?

Se m'ha fet una mica pesat que tinguessin dos moments mig dramàtics a la pel·lícula, potser perquè se m'ha fet massa per la duració que té la pel·li i perquè no acaben d'estar del tot explicats. Que no et responguin un missatge de seguida a la nit i que no es banyin amb tu no em sembla prou motiu per fer-ne tant de drama. xD

El tema de les universitats ja és un clixé i tot. Sembla que s'acaba el món si no vas a la mateixa universitat que la teva parelleta. Aquesta dependència que tenen sempre les parelletes no m'agrada gens, però què hi farem.

En fi, m'han semblat força bufones totes dues, i em sembla que en llegiré el manga per veure com continua la cosa.
Respon