Kuroko no Basket

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Imatge

Kuroko no Basket


Informació general

Títol: Kuroko no Basket
Basat en: manga
Gènere: Shonen, esports, col·legial
Any: 2012
Capítols: 25
Temporades: 3, més ovas i una pel·lícula.


Argument

La història ens duu a la preparatòria Seirin, amb el seu modest club de bàsquet. Amb l’inici del nou curs escolar, arriben al gimnàs nous fitxatges amb ganes de donar-ho tot per l’equip. Entre els nouvinguts trobem el Tetsuya Kuroko i el Taiga Kagami. Mentre que el Kagami és el prototip de jugador fort i alt, el Kuroko quasi no té presència. Tenen personalitats oposades, però el seu bàsquet, quan estan junts, és invencible.

Amb el club de bàsquet de la preparatòria de Seirin els dos hauran de vèncer la generació dels miracles, els companys d’equip del Kuroko a la secundària. Aquesta generació està formada per jugadors extremadament forts, amb autèntiques màquines del bàsquet. Però el Kuroko forma part d’aquesta generació dels miracles i ho donarà tot per fer que el seu equip en surti victoriós.


Opinió personal

La vaig començar crec que fa dos o tres anys i els dos primers capítols no em van agradar? Per què? La veritat és que no ho recordo, crec que els personatges no em van acabar de fer el pes, però ara que m’he tornat a posar segurament veig que va ser mala predisposició per part meva perquè l’anime en si és molt bo i no té res de dolent com per deixar-lo tan cruelment.

És el típic anime d’esports, què us en puc contar? Amistat, superació i sentiment d’equip en estat màxim. El sentiment de no voler-se rendir, d’anar al límit, l’alegria de la victòria, la frustració de la derrota, les ganes de revenja i de superar-se a un mateix quan es perd. Tots els animes d’esports segueixen aquesta tònica i Kuroko no Basket no n’és una excepció.

La gràcia de Kuroko no Basket és potser, com sempre, que el protagonista no és excessivament bo en el que fa, però estima tant l’esport que superarà els seus límits per arribar a ser el millor jugador. Com el Hinata a Haikyuu que és petit, el Kuroko no és ni molt alt, ni bon jugador. De fet, té tan poca presència que la gent no sol notar que hi és… Però és un prodigi fent passades de la pilota. Així doncs, el Kuroko farà un tandem amb el Kagami, que és el segon protagonista, un noi prototip de bon atleta però que encara està en formació.

Imatge

De fet, Kuroko no Basket té que els personatges que ens interessen més a part dels protagonistes són els rivals. No és com Haikyuu (que suposo que és l’anime que més heu vist) que els personatges que molen estan al Karasuno. En aquest cas, al Seirin veureu que sí que hi ha jugadors que tenen importància i que no són els protagonistes, però sincerament, no gaire.

Els personatges interessants són els antics companys d’institut del Kuroko, la generació dels miracles. A la primera temporada, que és la que he vist ara, trobareu dos d’aquests personatges. Per als altres dos que faltaran haurem de mirar la segona temporada (estic en procés).

La veritat és que l’animació, per ser un anime del 2012 no és la millor del món, de fet, segons com es veu com a malament però sincerament, no la deixaria de banda per això i la música és putament perfecta. És a dir, tan openings com endings són la polla, s’ha de reconèixer que s’hi han esforçat per això.

En definitiva, si voleu un anime que: enganxi, et faci devorar els capítols com a xurros, amb personatges carismàtics i dosis controlades d’emocions, doncs… aquí us deixo un suggeriment: Kuroko no Basket!
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Doncs ara he acabat la segona temporada (encara em queda la tercera, se m'acumula la feina...)

Imatge


Sense spoilers us puc dir que és simplement la continuació de la primera temporada. Si algun dia heu de veure algun anime d'esports i us fa ganes veure'n un de conegut, doncs potser us faria ganes veure Kuroko no Basket. I ara, si em permeteu, passaré al meollo spoilerístic.


Spoilers de la segona temporada :eyes:

Doncs la veritat és que trobo que el ritme i l'emoció ha baixat en picat... S'han passat tota la segona temporada a la Winter Cup, només amb dos partits que se m'han fet eterns. De veritat, el partit contra l'Aomine quant va durar? 15000 capítols? Era etern i no acabava mai, no tenia emoció, ni chicha, ni res... I això va fer que quan he arribat al partit contra el Murasakibara ja estigués fins als ous xDDD

Però he de dir que el principi de l'anime em va agradar bastant perquè continuaven amb l'energia, bon rollo i positivisme de la primera temporada i l'aparició del Tatsuya em sembla preciosa, amb els records del passat del Kagami... El lio de l'anell que tenen els dos, el fet de dir-se germans i de no saber si són germans o rivals... doncs trobo que això li ha donat un poc de chicha a aquesta segona temporada, un poc de drama si ho voleu dir així, però que al final s'ho han carregat tot... per què?

Doncs perquè al partit contra el Yosen ha primat més el drama del Murasakibara (oh, que és un puto vago que no estima el basquet :roll:) que no el Kagami VS. Tatsuya. I sincerament, hauria molat molt més que se centressin en això, en els seus sentiments durant el partit, abans i tal... i al final també ho han mostrat amb una pinzellada. És a dir, fan l'esforç d'introduir un personatge nou, amb una bona història al darrere, amb un un possible encontre brutal i al final tot acaba sent reduït a que el Tatsuya és un personatge secundari més, amb un poquet de protagonisme, però no tant com havien insinuat que tindria. Un poc una decepció.

I la veritat és que durant la segona temporada a depèn de quin partit he tingut la sensació que la cosa anava més enllà del bàsquet, que a vegades els tirs especials i les tècniques eren més com a cosa de màgia (jo puc fer un tir que el combino amb una finta i pareix que tiro però que no perquè és un efecte òptic tot xungo... pero jo puc fer que la gent no noti que hi sóc, però quan s'han acostumat a la meva presència puc fer que em notin molt i els creo mals rollos xungos...) No sé, un poc patillada, al final tothom té la seva tècnica secreta toh guapa xDDD

I bé, doncs en general aquest ha estat el meu visionat de la segona temporada de Kuroko. La recomano? A veure, evidentment primer us heu de veure la primera temporada, si no no valdrà gaire la pena xDD I si us heu vist la primera, doncs tindreu ganes de seguir-la, però jo aviso que a mi personalment se m'ha fet pesadeta... Però vosaltres ja em direu què en penseu!!
Respon