Koori Zokusei Danshi to Cool na Douryo Joshi

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

Koori Zokusei Danshi to Cool na Douryo Joshi


氷属性男子とクールな同僚女子



Imatge


Volums: 2/?
Gènere: Comèdia, Romàntic, Vida quotidiana
Autor: Tonogaya Miyuki
MyAnimelist

Argument


En Himuro és un descendent d'una yuki onna (dona de les neus) que sempre acaba tenint problemes amb els seus poders per culpa de les seves emocions. Això crida l’atenció de la seva col·lega, la Fuyutsuki, i s'acaben enamorant. Com continuarà la història d'aquesta parelleta?

Opinió personal

Text amagat.
De moment vaig pel capítol 26 i m'està agradant molt. En Himuro és un tros de pa i els efectes dels seus poders són divertidíssims. Quan està content, apareixen ninotets de neu que ballen, quan es posa nerviós, es congela (literalment), quan pensa en la Fuyutsuki, hi ha una tempesta de neu. M'agrada molt que ja des del principi tots dos s'agradin, encara que la Fuyutsuki no en sigui del tot conscient, i que es tractin bé i siguin amics. Quan el vaig començar al principi temia que no fossin els típics personatges: un de desagradable i maleducat i un altre de bleda que s'enamora en cinc segons encara que n'abusin verbalment. Quina ràbia que em fan aquesta mena de personatges inútils :enfadat:
Però no, aquí tots dos són educats i amables (ves per on, pots fer personatges amb relacions saludables i que el manga sigui interessant) i són una cucada tots dos juntets.

Ara comencen a introduir-se més personatges secundaris, de moment tenim una dona mig guineu (que bufona que és amb la cua peludeta i les orelletes) i un home fènix. Sembla que en aquest món deu ser normal tenir descendents de youkai, perquè en cap moment amaguen que en són descendents i ningú se'n sorprèn. M'agradaria que fessin una mica més d'explicació sobre aquest món, ja veurem si en diuen alguna cosa o deixen que anem deduint coses pel que passa. Com que és un manga de vida quotidiana, dubto que ens trobem amb el típic problema de discriminació contra els no humans. M'arruïnaria una mica el manga, que fins ara és tot molt bonic i ja m'agrada així. :D
Respon