Kono sekai no katasumi ni (En aquest racó del món)

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Japanium
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
daijôbu desu!
Entrades: 48
Membre des de: 07 gen. 2018, 12:39
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 29 cops
Gràcies rebudes: 27 cops

Aquest film el tenia pendent de feia uns quants mesos, però que encara no l'havia vist perquè el poc que havia llegit sobre ell em deia que ho havia de fer amb molta calma, i ahir va ser el dia.

Pel·ícula costumista on ens narra la vida Suzu, la protagonista, durant 13 anys. des dels 8 fins als 21. De com dos canvis importants trenquen el seu ritme de vida, primer el casament que la du a canviar de ciutat i a conèixer una nova família, i desprès en conflicte bèl·lic de la II Guerra Mundial. Aquests períodes de canvis estan marcats per l'esforç a adaptar-se i a reinventar-se constantment i malgrat tot això, el caràcter afable (una mica despistat) i lluitador de la protagonista amb prou feines defalleix.

La constant busca de la bellesa en tot el que els envolta porta als japonesos a trobar poesia fins i tot en els moments més cruents de la història. La II Guerra Mundial (i la gran bomba) és un tema molt recurrent en la literatura i cinematografia ja que és un episodi que ha marcat moltíssim a moltes generacions i ha transformat el carácter de tot un país. "En este rincón del mundo" aconsegueix mostrar la bellesa i la alegria de viure malgrat tot això i de com la força de les persones aconsegueix superar el pitjor que es pugui imaginar. Una lliçó de vida i una preciositat de film. Molt recomanable malgrat que alguns passatges del manga original (que no he llegit) han quedat suprimits i dificulten una mica el seguiment dels esdeveniments.

http://japaniums.blogspot.com.es/2018/0 ... mundo.html
Imatge
Respon