KOKORO GA SAKEBITAGATTERUNDA

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
marcv619
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Tadaima!
Entrades: 11
Membre des de: 07 nov. 2016, 12:15
0
1
Gràcies rebudes: 8 cops

Avui no sabia quina pel·lícula mirar, hi buscant una mica he trobat aquesta, i us la volia comentar.
La veritat és que no és una pel·lícula que cridi molt l'atenció pel seu argument, des d'un principi saps que no es pot comparar amb kimi no nawa, koe no katachi, ... Pero tot i això, m'ha cridat molt l'atenció el fet de que la seva animació estaba molt ben feta. M'he animat a veure-la, i, tot i què te parts força lentes, m'ha semblat una bona películ·la.

L'argument principal es basa en la vida d'una noia, la cual quan es petita descobreix que el seu pare és infidel, i inocentment li diu a la mare. Els pares es divorcien, i la nena perd la veu per culpa d'un ou que li posa una maledicció i perquè el pare es una mica fill de porca. La nena va a l'institut, i l'obliguen junt a 3 companys més de classe a formar part d'un comitè que ha d'organitzar un espectacle de final de curs (més o menys, no se ven bé perquè es fa) la noia descobreix que no pot parlar pero si cantar, i ha de tirar endavant un musical per el festival.

No se si algú l'ha vist, pero m'he vist en l'obligació de fer-ne un post per donar-li més visibilitat.

Gracies per l'atenció!!!😁😁😁
Imatge
Avatar de l’usuari
Ereza
Calcifer
Calcifer
この世に悪があるとすれば、それは人の心だ
Entrades: 844
Membre des de: 06 juny 2016, 21:59
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 638 cops
Gràcies rebudes: 543 cops

Sí, jo la vaig veure! Me la van recomanar i la vaig mirar, i em va agradar, però he de dir que no recordo gaire els detalls de la història.

Bàsicament començava amb la nena (xerraire per naturalesa) que veia com el seu pare sortia d'un "love hotel" amb una dona que no era sa mare, i ho explicava a la mare. Quan després els pares trencaven, el fastigós de son pare li deia a la nena que tot era culpa seva, i de resultes d'això la nena deixava de parlar (no recordo això de l'ou, però suposo que devia ser una metàfora).

Recordo que l'escena final del teatre era força emotiva. I coincideixo amb tu que en general era una mica lenta. Però vaja, estava força bé!
Imatge
«Si hi ha maldat en aquest món, és sens dubte al cor de la humanitat.»
Avatar de l’usuari
Kagome
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Shinjitsu no uta
Entrades: 44
Membre des de: 11 feb. 2016, 23:05
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 12 cops
Gràcies rebudes: 18 cops

La vaig veure fa poc i he de dir que em va emocionar molt, la forma en que mostra com els actes de les persones que ens envolten poden influenciar-nos fins a tals extrems, les reaccions de la noia quan intentava parlar i no podia, els seus esforços... la trama en general no la recordo tampoc gaire, pero la noia protagonista em sembla entranyable i l'escena final molt maca. Hi ha coses que no entenc pero crec q aixo em passa amb moltes pelis japoneses.. en fi una peli molt maca, la recomano.
Respon