Kaguya-sama wa Kokurasetai

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Avatar de l’usuari
Morte-Diem
Porco Rosso
Porco Rosso
♫ Tu Tu Ru ♪
Entrades: 407
Membre des de: 15 oct. 2016, 12:07
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 167 cops
Gràcies rebudes: 246 cops

Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen*


*Kaguya pels amics.

Imatge

Fitxa tècnica



Director: Mamoru Hatakeyama
Escriptor: Yasuhiro Nakanishi
Estudi: A-1 Pictures
Música: Kei Haneoka
Estrena: 12 de gener de 2019
Episodis: 12
Temporada: Hivern 2019

Sinopsis


Dos adolescents, enamorats entre ells, són incapaços de declarar-se l'un a l'altre a causa del seu orgull, bona part donat per la situació social que tenen dins d'una prestigiosa acadèmia d'èlits mundials.
Això fa que qualsevol pas que faci qualsevol dels dos cap a la direcció de "l'amor" és considerat una derrota pel qui l'ha fet i una victòria per l'altre. Així comença un estira-i-arronsa entre la Kaguya i en Miyuki on (majoritàriament) la Kaguya intenta forçar les situacions per fer que en Miyuki cedeixi davant de la pressió.

Opinió personal


Es podria resumir fàcilment dient que és una obra d'art, però intentaré entrar una mica més en detalls: és un estira-i-arronsa entre dos personatges, el que el fa diferent dels altres animes, és que té una comèdia molt treballada que va més enllà d'aquest estira-i-arronsa.
Un altre tema que m'ha cridat molt l'atenció d'aquest anime és que té uns personatges molt ben elaborats, fins i tot el personatge que té el rol de "aixafa-guitarres" de la relació en els moments més critics (fujiwara) és un personatge que crec que és molt estimat, fet que trobo que és molt meritós, tenint en compte que a la gran majoria d'animes de l'estil amorós, el personatge amb aquest rol és majoritàriament odiat.
Tot i que l'anime té una evolució, podríem dir que la gran major part de l'anime són historietes independents, que alguna durarà una mica més o una mica menys i que algunes tindran punts d'unió, però no és un anime amb una línia estrictament lineal.
És un anime molt tranquil, en el sentit de que no és d'acció, no et fa patir (tot i que l'argument pugui fer semblar el contrari). M'ho he passat molt bé mirant-lo i cada capítol m'ha agradat més que l'anterior.

Recomanable?


A qualsevol persona que li agradi l'humor o la comèdia romàntica, és assignatura obligatòria mirar-se aquest anime, completament recomanable per qui busqui un anime per mirar-se tranquil.

PD: Espero que hi hagi una segona temporada

Deixo Opening i una canço guai:

Text amagat.

Opening




Canço guai



Avatar de l’usuari
Don Patch
Esperits del bosc
Esperits del bosc
Tadaima!
Entrades: 63
Membre des de: 24 jul. 2018, 15:27
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 64 cops
Gràcies rebudes: 33 cops

Ostres @Morte-Diem te m'has adelantat! Feia un parell de dies que estava treballant en una ressenya per aquest anime jajaja

Jo trobo que han fet una feina molt polida i han cuidat molts aspectes de la sèrie
I fins aquí....lo temps!

Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

M'ha fet tanta tanta pena que s'acabés, podria haver seguit perfectament a l'infinit i no me n'hagués cansat mai d'aquest anime. No sóc gaire fan dels slice of life però Kaguya-sama m'ha enganxat des de el primer capítol i a sigut dels animes que més he disfrutat de la temporada d'hivern (sino el que més).

L'animació és senzilla però perfecta a la vegada, tampoc és que hi hagi gaire escenes d'exterior però el disseny dels personatges està molt cuidat i dona gust de veure. L'humor que fan servir és d'aquell senzill però del que no es fa pesat, algú podria pensar que els capítols es fan una mica repetitius però res més lluny de la realitat, si no hagués sigut un anime de temporada me l'hagués pogut acabar perfectament en un sol dia de lo que enganxa.

Els personatges són tots adorables menys el puto otaku, tothom per twitter perdia el cul per la Fujiwara (que si, és adorable) però la que més m'ha arribat al kokoro ha sigut la Kaguya, és molt innocent i pura i a més es mereix tot l'amor i la felicitat del mon. Ho vaig passar malament amb els últims dos capítols veient-la patir... I la relació que té amb la Hayasaka és adorable.

Imatge


Sóc optimista i crec que tindrem segona temporada, ja que diria que ha tingut bastant d'èxit al Japó. Així que fins que arribi els que encara no l'heu vist teniu temps per disfrutar d'aquest meravellós anime, poseu-vos les piles!

Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 299
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 73 cops

KAGUYA-SAMA LOVE IS WAR


Imatge

Detalls

Titol: Kaguya-Sama Love is War o Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen
Autor: Akasaka, Aka
Gèneres: Comedia, Psicologic, Romanç, Escolar, Seinen
Estudi: A-1 Pictures
Capítols: 1 Temporada de 12 capítols
Estrena: 12 de Gener de 2019

Argument

A la famosa Acadèmia Shuchiin, en Miyuki Shirogane i na Kaguya Shinomiya són els principals representants de el cos estudiantil. Classificat com el millor estudiant de la nació i respectat tant pels seus companys com pels seus mentors, Miyuki és el president del consell estudiantil. Al seu costat, la vicepresidenta Kaguya, la filla gran de la rica família Shinomiya, sobresurt en tots els camps imaginables. Són l'enveja de tot l'alumnat, considerats com la parella perfecta.
No obstant això, tot i que tots dos ja han desenvolupat sentiments l'un per l'altra, cap està disposat a admetre'ls. El primer a confessar perd, serà menyspreat i es considera el menor. Amb el seu honor i orgull en joc, Miyuki i Kaguya estan igualment decidits a ser els que surtin victoriosos del camp de batalla de l'amor!

Imatge

Opening i Ending

Text amagat.
Opening

Ending

Opinió Personal

Text amagat.
És un anime molt bo només començar ja es interessant, absurd i divertit, tots els personatges m'encanten sobretot l'Ishigami, que és un otaku gamer emo, sempre te bones reaccions i m'encanta.
La historia no te res que diguis waw es super complicat, simplement els dos protes volen obligar a que l'altre es declari però ho fan tant be que no li dones importància a que sigui una trama simple.
el dibuix i animació són dignes de A-1 Pictures i l'opening a mi m'encanta em smebla dels millors de l'any sense cap dubte.
Aquesta no la recomano us obligo a que la mireu!

Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Doncs quan vam mirar quins animes venien a la pròxima temporada de primavera, vam veure que feien la segona part d'aquest anime, així que hem estat mirant la primera part, a veure què tal.

Kaguya-sama, Love is War

Una apassionant ressenya per la UkiHana. Tampoc teniu res millor per llegir i ho sabeu.

Imatge

Si no l'heu vist, aquí teniu un consell. És de franc, gratuït, des de les profunditats del meu cor ple d'amor pel proïsme, agafeu el consell i estimeu-lo, seguiu-lo, respecteu-lo: si el primer capítol no us agrada, no la deixeu, doneu-li l'oportunitat i ja veureu com el segon us agradarà.

He de confessar que el primer capítol no em va agradar gaire, per no dir gens. Em va posar nerviosa i va ser un poc "wtf?" Però li vam donar l'oportunitat i el segon ens va encantar!!! I des del segon, ha estat un vici deliciós (que és el que diuen els que estan enganxats a la droga de la bona).

Tothom ja us ha dit de què va l'anime, no veig perquè la meva excel·lència de persona hauria de repetir tal informació ja proporcionada per bellíssimes persones que han copsat la seva opinió abans de mi en aquest meravellós fil (mare mevaaaa, com m'avorreixo).

Doncs la veritat, és divertida. He rigut molt, sobretot amb la Fujiwara, no me n'amago. És tope cute i, per favor, podem parlar de l'ending que canta ella i que balla? Per què no posen aquest ending a cada capítol, per favoooooooor! Que no demano mai reees, poseu-me sempre aquest ending. Chika, chika, chika, chikaaaaa <3

També dir que els dos darrers capítols un poc fluixos i dramàtics, m'agraden més els gags tontos, com la Chika menjant ramen com una campiona. I a banda de la Chika, el Kaicho és fucking cute, s'havia de dir.

Un bon anime per riure i passar una bona estona en aquesta avorrida quarantena. Mireu-loooo!!
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

A veure... un poc el que ha dit n'@UkiHana... el primer capítol no ens va acabar de fer, no sé si perquè ens esperàvem altra cosa o què. Llavors, la cosa s'arregla. La veritat és que a mitjan sèrie deixen de banda el tema de "he de fer que se'm declari" i són gags divertits i ja està. A mi ja em va bé per un anime per passar l'estona.

Ara, aquesta situació pot durar indefinidament... sí, m'agradaria un poc de progrés, i tot i que se'n fa... amb el tema del mòbil, el twitter, etc... diria que no serveix de gaire. També, siguem sincers, si mai acaben plegats, s'ha acabat la premissa i adéu anime.

Quant als personatges... na Kaguya té una hòstia molt forta. Amb tota la preparació que fa i demés, està co-la-dís-si-ma per ell. Crec que és molt més fàcil sentir-nos identificats amb en Miyuki.

Llavors, crec que tots estam d'acord que na Chika és 5% "obstacle" i fanservice 95%, no? Que, a veure, si fos "només obstacle", odiaríem aquest personatge, però que sigui tan fanservice... és un poc així. Tot i això, kawaii.

I en Yu... és un poc repel·lent, però supòs que és així perquè ha de ser així.

En definitiva, m'ho he passat bé i tenc ganes de la segona temporada :)
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Doncs ja ha començat la segona temporada i no n'estem parlant senyoretes i senyorets!

Capítol #1

Prou bé, especialment m'ha agradat el joc de cartes, ha estat molt divertit, amb la Kaguya volent-se casar amb el Shirogane, però tenint la carta que li ho impedeix i s'acaba casant amb la Fujiwara xDDD I ship this, I ship everything.

I pel que fa al gag de l'horòscop i l'aniversari, super fan del Shirogane, que el cabró ja ho havia mirat xDD M'encanta la Kaguya super cute quan vol que li digui quin dia és el seu aniversari, però en realitat ja ho sap, però vol que ho celebrin junts. Qt.

La seguireu aquesta temporada??
Avatar de l’usuari
El Hespiritu
Porco Rosso
Porco Rosso
Mmmh... Aiyä!
Entrades: 254
Membre des de: 11 set. 2018, 02:17
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 119 cops

Jo, com de costum, penso diferent.

M'ha semblat un tros d'episodi.

Tenia dos temors:
1) Les segones temporades (en un 90% dels casos) normalment m'agraden força menys que les primeres. L'element sorpresa es perd i sovint tot és una repetició de la primera amb menys frescor.
2) L'auto-spoiler que m'he fet jo mateix amb el live-action m'espatllaria una miqueta l'assumpte.

Temors sense fonament (per ara).

1) El primer episodi m'ha fet riure moltíssim... ha tingut ritme i enginy. El format de mini-arcs per episodi s'ha duplicat o fins i tot triplicat respecte a la primera i ho trobo molt encertat. Molt àgil.
Es nota que la 1era ha tingut molt d'èxit; el nivell d'art i animació es beneficia d'un pressupost més generós.
Per a posar-li un però... els OP i ED no m'han fet el pes.
Els productors japos no sòn ximplets... espero un altre ED (probablement al 3er epìsodi) amb la Chika petant-ho en plan Beyoncé.

2) NO PROBLEM! L'humor de Kaguya-sama no es basa pas en sorpreses o girs de guió i a més, el live-action era una cosa súper-comprimida que deixava fora la majoria dels gags. La gaudiré igual.


Addendum1: Això sí que és un Ishigami del cap dret! No el tros de carn amb ulls del 3D!

Addendum2: Els qui malparleu de la Deesa Chika... que sapigueu que jo us seguiré tractant com si fòssiu éssers humans de debó.
Soc molt bona persona.
Imatge
-Els dic: 'Senyors dessistiu, prego! Les vostres diferències són tema vostre
Tots hem de col.laborar a mantenir la pau i el decòrum regnants a aquest Refugi'
-I si no hi fan cas?
-Els mato i els llenço al mar
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

No se si ha sigut pel hype que portava a sobre des de l'any passat però aquest primer capítol ha sigut gloriós, sense cap dubte la seguiré aquesta temporada igual que vaig fer amb la primera.

M'ha encantat el gag del joc de taula, la pobra Kaguya que lo únic que volia era casar-se amb en Shirogane i només ha aconseguit una fortuna i una dona sexy... M'ENCANTA el puto otaku com sempre sobrant a saco

I lo cute que s'ha posat la Kaguya perquè volia celebrar l'aniverari d'en Shirogane ells dos sols... Se que és una tortura perquè no estan junts i sembla impossible que ho estiguin però veure igualment lo pillats que estan l'un de l'altre em posa molt soft.

Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

En el meu cas, no m'he esperat tant per la segona temporada, però tot i així l'esperava amb ganes.

Sí, és el mateix de sempre. Això és bo, perquè és bo; però deceb un poc perquè voldria que avancés un poc la trama en algun moment...

De fet, tenc esperances que el canvi de títol (han afegit un interrogant al final) vulgui dir alguna cosa.

Però sí, ho veiem per riure del procés i s'ha de dir que és prou graciós.

En el primer gag, que na Hayasaka impedeix que ningú entri dins la sala del consell m'ha parescut graciós, amb na Chika que passejava en Pes.

I sí, la oca aquella ha estat divertida, sobretot perquè la sort que els ha anat tocant es corresponia bastant amb les seves accions (i crec que na Kaguya se n'ha adonat).

Llavors, el tema de l'aniversari... aquí ha estat bastant evident el que em fa ràbia d'aquesta sèrie. És super evident que els dos estan coladíssims l'un de l'altre. És evident que ho saben. Cony, que facin una passa i ja està!! sjkadfnsajdnkasdbnfksajdn.

Seguirem comentant.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Respon