K Project

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Imatge

K-Project



Informació general
Títol: K-Project + Pel·lícula K, Missing Kings + 2n temporada: K, Return of Kings.
Autor: Yui Kuroe
Basat: Manga
Gènere: Shonen, acció, sobrenatural.
Estudi: GoHands
Capítols: 13+1+13

Argument
L'Isana Yashiro és incapaç de recordar el seu passat i, per si això fos poc, dues bandes organitzades el segueixen per matar-lo, acusant-lo de l'assassinat d'un membre del clan vermell, Homra. En aquestes circumstàncies, el Shiro es troba amb el Yatogami Kurosuke qui pretén matar-lo però per diferents circumstàncies acaben treballant junts mentre fugen del grup blau Scepter 4 i del grup vermell Homra.

En aquest món del qual el Shiro no recorda res, existeixen les Slates: un tipus de màgia que dóna poders sobrenaturals als 7 reis de color i en aquest escenari el Shiro haurà de recuperar la seva memòria mentre intenta no ser assassinat pel Suo Mikoto, rei vermell i el rei blau, Munakata Reishi, i a la vegada, fer tot el possible per demostrar la seva innocència.

Imatge



Opinió personal

Està molt, molt xula, no esperava que un anime així em pogués arribar a enganxar tant. Reconec que el primer capítol no em va agradar gaire i que als primers no m'enterava de res, no sabia de què anava la cosa però quan et comencen a explicar com van les coses i vas pillant-ho tot la història agafa sentit i et va donant unes sorpreses que no esperes. En més d'una ocasió han fet uns girs argumentals que em varen deixar flipant i desvetllaven secrets que em deixaven bastant pillada.

El disseny de personatges em va agradar moltíssim també, aconsegueixen que cada grup tingui un estil molt distintiu dels altres i que cada personatge sigui únic i no només dels principals, també dels personatges secundaris que, moltes vegades, acaben sent molt protagonistes i tenen també una bona història al darrere.

Però per sobre de tot, el punt fort de K és l'animació. A la primera temporada em va encantar però és que tant a la pel·lícula com a la tercera temporada vaig al·lucinar de la qualitat de l'animació, realment brutal, amb uns colors molt vius, les batalles espectaculars i especialment els escenaris cuidadíssims fins el darrer detall i amb una il·luminació absolutament preciosa.

Finalment, també he de dir que la banda sonora em va encantar!! Té cançons que no s'obliden i que són molt característiques. La que m'agrada més era la del Kuro:

Text amagat.


Imatge



Puntuació
A la saga en general li poso un 8 ben merescut i crec que és d'aquestes que a mesura que la vas mirant més t'enganxa i més t'agrada, així que si els primers capítols no sabeu ben bé de què va la cosa, no patiu, al final ho acabareu pillant i ja veureu com molarà.
Respon