I'm the Villainess, So I'm Taming the Final Boss

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

I'm the Villainess, So I'm Taming the Final Boss


Akuyaku Reijō Nanode Rasubosu o Katte Mimashita


Imatge

Imatge


Guió: Sarasa Nagase
Dibuix: Mai Murasaki
Gènere: Fantasia, romàntic, comèdia, protagonista reencarnada en la dolenta
Any de publicació: 2018-19
Volums: 3
Adaptació a anime: En principi, s'emetrà a l'octubre de 2022


Sinopsi
Evita el final dolent a tota costa! Quan el seu promès trenca amb ella davant de tota l'acadèmia, la noble Aileen d'Autriche està destrossada... o ho hauria estat, si no fos perquè en el mateix moment de la notícia, els records de la seva vida anterior li tornen a la memòria! Resulta que s'ha reencarnat en l'antagonista d'un simulador de cites... i segons la història, en totes les rutes està destinada a morir, i a sobre només li queden tres mesos abans del desenllaç! Però gràcies als records, l'Aileen ja té un pla: el primer pas, aconseguir que el dolent del joc, el rei dimoni Claude, s'enamori d'ella. El segon pas, sobreviure!
(De Anilist)


Opinió personal
Fa unes setmanes, per youtube, em vaig tropar amb aquest tràiler:



Em va agafar molta curiositat per la història, i vaig trobar el manga, i me'l vaig llegir (uns 12 capítols + 3 extres). Resultat: No em va decepcionar gens! És del mateix tipus de gènere que el de l'anime My next life as a villainess (l'anime de la bakarina), però m'ha agradat encara més.
Com s'explica a la sinopsi, la prota és una noia que en la seva vida anterior va morir, i sovint jugava a un simulador de cites mentre era viva. Es mor, i es reencarna en l'Aileen, la rival de la protagonista de l'harem. I clar, ho té fomut, perquè en totes les rutes, la palma de mallorca. Es reencarna just en el moment que el noi/interès principal de l'harem (el príncep Cedric) anul·la el seu prometatge amb ella (perquè es vol quedar amb la protagonista, la Lilia es deia així?). L'impacte de la notícia fa que li comencin a venir a la ment els records de la vida anterior i que recordi el final del personatge en què s'ha reencarnat. I tot malament: la dinya en totes les rutes, la majoria assassinada per el dolent, antagonista, el príncep Claude (el rei dels dimonis pokemons), quan aquest es transforma en un drac. Llavors recorda que hi ha una ruta secreta en què la protagonista podia lligar-se en Claude de tal manera que aleshores no es transforma, i veu que és l'única sortida per a sobreviure, així que s'encamina al seu castell, a demanar-li matrimoni. I ell, pos clar, es queda flipant xD

Els punts que m'encanten
En primer lloc: En Claude és MOLT husbando :vergonya: I té una elegància de rei que l'altre príncep no té ni de lluny. Senyores i senyors, AIXÒ sí que és un husbando. Quan es revela la seva història i tot, entens que en el fons fa les coses amb bondat... jolín, és que quin tros de personatge. <3
En segon lloc: M'ENCANTA la dinàmica romàntica de l'Aileen i en Claude.
En tercer lloc: És un final diferent al de l'anime més famós d'aquest gènere (My next life as a villainess): en aquell anime la bakarina acaba substituïnt la protagonista i es queda amb tot l'harem (és més de comèdia). Aquí l'Aileen només té un sol interès romàntic, en Claude, i sí que acaba sent l'heroïna... però ja ho veureu si us el llegiu :pervertmoon:
En quart lloc: Res de rei dels "dimonis"! Si són pokemons!!!

Imatge

Què tens, quatre corbs i un vulpix? I ja??? Com han de ser dimonis!?? Són kawaiis i innocents!

I finalment, li acabes agafant carinyo a l'ambient. Potser m'hagués agradat més que l'Aileen fes servir més l'astúcia i aquesta vessant malvada, però té des de l'inici un caràcter heroic de protagonista massa clar xD Hi ha un manwha que es diu "from villainess to heroine" que va per aquí, la protagonista està motivada per la venjança contra una noia que és realment la dolenta... Així es conserva el paper de dolenta i té una mica més de salsa, per mi.

En fi, us el recomano molt! 12 capítols, segur que el gaudiu si el veieu :D

P.D.: una queixa només, m'hagués agradat veure algun petonet entre els protes... però bé, en tenim un a la galta als tres capítols especials del final xd :red:
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Ok, m'ho has sabut vendre, aquí tens la meva ànima com a pagament:

Imatge

Doncs jo no em llegiré el manga, no perquè no em sembli interessant, sinó perquè soc una punyetera mandrosa i em fa peresa, però quan surti l'anime el miraré però com molt intensament perquè he vist el Claude i els meus ulls han plorat llàgrimes de felicitat perquè un husbando és un husbando i la meva religió em demana que els adori i els respecti.

Res més a afegir senyoria. :hippie:
Respon