Houkago Teibou Nisshi

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

Houkago Teibou Nisshi


放課後ていぼう日誌



Imatge


Episodis: 12
Gènere: Slice of Life, Comèdia, Escolar, Seinen
Estudi: Doga Kobo
Adaptació d'un manga
Pàgina web oficial
MyAnimelist

Argument


La sèrie segueix la Hina Tsurugi, una estudiant de primer que es muda a una ciutat costanera. Tot i que la Tsurugi és més aviat una noia que prefereix quedar-se a casa i fer arts i manualitats, de sobte es llança al món de la pesca quan una alumna de tercer, la Yuuki Kuroiwa, la convida a formar part del club de pesca de l’escola.

OP i END


Text amagat.



Opinió personal


Text amagat.
Trobo que és la típica sèrie que pots veure si estàs avorrit i no saps què fer. Està estructurada de manera que a cada capítol pesquen un peix diferent i com que no té una trama que es vagi desenvolupant a cada capítol, en realitat pots mirar-los com vulguis sense perdre't gaire cosa.

Els personatges són força estereotípics: la nena una mica tímida que té por de qualsevol animal o insecte, però a part de fer-ho servir com a recurs còmic tampoc s'explora gaire. Després hi ha l'amiga de la infància, què és molt extravertida i sociable, i les "senpais", una de molt tímida que parla poc i està molt "desenvolupada" i la presidenta del club, que és una mica manipuladora en el bon sentit de la paraula.

L'anime té moments força divertits i, com sovint passa amb els animes d'esports, mentre el mires t'agafen ganes d'anar a pescar. Les ganes s'esvaeixen quan comencen a netejar els peixos que pesquen per menjar-se'ls xDD

En resum, no és espectacular, però la recomano si algun cap de setmana no sabeu què fer i teniu ganes de veure nenes pescant.
Respon