Hotel del Luna

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Meina
Totoro
Totoro
Dereshishishishishi!
Entrades: 1098
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 313 cops
Gràcies rebudes: 482 cops

Encara no farà un any, vaig presentar a un BSOng una cançó d'aquest k-drama, així que faltava presentar el k-drama en si, i aquí està!

Hotel del Luna


Imatge

Any: 2019
Genere: Horror, Comèdia, Romanç, Fantasia
Nombre de capitols: 16
Duració: 1h i 20 minuts per capitol

Sinopsi: Just al cor de la ciutat de Seül, hi ha un curiós i vell hotel, un testimoni del fet que les coses no sempre són el que semblen. Al capdavant d'aquest hotel hi ha la Jang Man Wol, una dona cobdiciosa, desconfiada i amb mal caràcter, que ha estat condemnada apassar tota l'eternitat dirigint aquest estrany establiment, atenent les necessitats d'una clientela d'allò més peculiar.

Les coses fan un gir inesperat quan apareix en Goo Chan Sung, un home que va treballar com el subdirector més jove en una corporació hotelera multinacional, que a causa d'un cas inesperat, és obligat a començar a treballar com a gerent de l'Hotel del Luna. L'home que l'hotel necessitava.

----------------------------------------------------

Opinió personal: És una serie que vaig estar seguint al dia quan s'estava amatent i em va agradar molt, amb molt bons escenaris, actors i banda sonora, i l'història també em va tenir ben enganxada i amb ganes de més. Com podeu veure no sé donar opinions, i aquí ho deixo xDD

Nota: 9,5/10
Imatge
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Dooncs, ara ha sortit un recordatori del k-drama pel xat i la veritat és que quan vas fer el post no ho vaig veure (o va ser un: quan torni a entrar ja ho faré, així que un any més tard, aquí estic :proll: )

Comparteixo opinió amb la @Meina, és un drama genial, amb molts bons actors/actrius, una història genial i banda sonora preciosa! Els cameos són genials (sobretot l'últim de tots, em va deixar amb moltes ganes d'una segona temporada que anés d'ell), i la relació entre els personatges preciosa!!

Val molt la pena, i encara que sigui de fantasmes i tal... no fa gens de por hahaha, amb aquests tipus de kdrama habitualment tiren més cap a la comèdia, comèdia romàntica, i aquestes coses, així que aquells que puguin tenir més por o respecte pels fantasmes... a part d'algun susto d'algun fantasma... no hi ha gaire perill!
Respon