Hola... de nou!

Respon
Avatar de l’usuari
Oriol
Moderador
Moderador
Entrades: 374
Membre des de: 12 març 2016, 00:23
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 223 cops

Hola bones!
Em dic Oriol, tinc 21 anys i des d'ara feia un bon temps que m'havia plantejat tornar, i finalment m'he decidit a fer-ho.

M'agrada l'anime des que tinc ús de raó. Vaig aprendre a fer servir la gravadora amb quatre anys perquè no em volia perdre cap episodi de Pokémon quan estigués fent extraescolars.
Vaig tenir una època súper àlgida on vaig començar a mirar tot el que sortia i el que ja havia sortit (més o menys quan em vaig registrar a Tadaima), però amb els anys el meu interès ha transicionat més per la cultura japonesa en si i ara només miro els animes més mainstream.
Dit d'altre manera: porto el braç com un yakuza, els meus amics em critiquen per vestir street asian, miro Shingeki cada diumenge i poca cosa més.

Tot i que ara que m'ho puc permetre estic intentant llegir manga, què tal és el manga de Chainsaw i Jujutsu, i quants volums porten fins ara al castellà? També em serveix si algú coneix com comprar-los en anglès per internet. Dit això també accepto recomanacions!

Pel que fa a videojocs no tinc pas massa temps per jugar, de fet la majoria d'hores per jugar les trec de camí a la uni amb la Switch. Tot i que no negaré que amb la sortida d'Elden Ring escapo molt de les meves responsabilitats i estic jugant més del que hauria.

Si voleu preguntar qualsevol cosa respondré amb moltes ganes! Un plaer tornar a estar entre vosaltres : )
Avatar de l’usuari
Lluis_Cat
Porco Rosso
Porco Rosso
YELLOW TEAM!
Entrades: 308
Membre des de: 07 set. 2019, 15:19
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 238 cops
Gràcies rebudes: 209 cops

Hola, benvingut i encantat!!! M'interessa això de l'Street Asian. :pervertmoon: En tens alguna foto, web o informació?

Jo sóc molt fan dels JRPG i si mai tens temps de jugar-hi a cap, et recomano la sèrie Trails. :urahara:
Ens anem veient, :D

Molt més enllà del temps, a la ciutat dels vents suaus vull que m'hi portis.

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Meizuuuuu, k ase?

Doncs mira, aquí estem una mica igual, jo només estic mirant Shingeki ara i a banda d'això, poca cosa friki estic fent. Però així és la vida, evolucionem i els gustos canvien i no passa res per ser un casual.

Ens mostres el teu braç de yakuza?
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Uep, bentornat.

Això anava a dir, no es pot parlar del braç de yakuza i no mostrar-lo!

A part d'això, no sé si llavors ja fèiem aquestes coses de cuina, però ja que dius que ara t'agrada més la cultura japonesa, fes una ullada als reptes de cuina que hem fet i si t'inspira res, ja saps, fes-ho :)

Salut!
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Oriol
Moderador
Moderador
Entrades: 374
Membre des de: 12 març 2016, 00:23
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 223 cops

@Lluis_Cat moltes gràcies! Vaig estar jugant al Chrono Trigger i el vaig deixar pendent, quan l'acabi miraré altres jocs del gènere. Gràcies per la recomanació!

Respecte a la moda asiàtica és un fènomen força estrany que mai he sapigut descriure. Per una part és una moda molt occidental ja que vesteixen marques com Nike o New Balance, però per una altre tenen un estil únic i molts cops les propies marques solen fer peces de roba que només s'acaben venent allà.

Hi ha una mica de tot, però (centrant-me en el Japó) abunden molt els pantalons cargos amb cintes penjant i la roba tècnica. També han modernitzat els kimonos per vendre'ls a tot arreu i hi han opcions molt interessants i per tothom. Des de peces més llargues fins d'altres més curtes que a vegades acaben sent cardigans que et colen com a kimono.
Text amagat.
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
@UkiHana oi tant, i jo tant orgullós de ser un casual

@Minatoni ara que començaré a viure sol m'apuntaré a fer algun repte de cuina!

Us ensenyo el braç yakuza; encara li queda una sessió per acabar de fer les espirals que falten a la part superior del braç i pintar totes les flors. Ja us ensenyaré millor tot el braç quan l'hagi acabat!
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Xail
Porco Rosso
Porco Rosso
( っ'-')っ ~ ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Entrades: 354
Membre des de: 05 feb. 2020, 13:44
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 356 cops
Gràcies rebudes: 288 cops

Ja hem coincidit al xat, pero rebenvingut a Tadaima!!!! :cheers: :cheers:

Veig per la foto de perfil que t'agrada One Piece, vas el dia amb el Manga?? Mires l'anime??

Ens anem veient per aquí :3
Josep Navarro Bes
0
1

Hola, Meizu! Benvingut altra vegada! Ja que al xat em vas proposar que et fes una bateria de preguntes ho faré! Jeje!

Jo sóc molt filosòfic, així que m'agradaria saber quina és la teua filosofia de vida i si creus que va en consonància en l'estil tradicional o modern de Japó.

Has dit ja què estudies o de què treballes? Disculpa si repeteixo la pregunta.

Quin menjar prefereixes, el mediterrani (català, italià...), l'asiàtic (xinès, japonès...) o un altre?

Quina peli Disney t'agrada més? A mi potser Frozen II.

Bé, crec que per començar ja va bé així. Jeje! Fins una altra! Espero que et sentis tan a gust amb natros com natros amb tu!
Avatar de l’usuari
Oriol
Moderador
Moderador
Entrades: 374
Membre des de: 12 març 2016, 00:23
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 223 cops

@Xail Moltes gràcies!

Doncs no sóc especialment fan de One Piece, però si que m'agrada moltíssim seguir el manga. El vaig aparcar en el 1006, però una amiga del meu grup d'amics no para de dir-me que segueixi llegint així que em posaré al dia aviat.

@Josep Navarro Bes

Doncs la meva filosofia de vida està molt marcada per les fortes vivències que he viscut a la meva adolescència. Sóc algú que gairebé mai s'angoixa ni s'aclapara, penso que tots els problemes tenen solució i que no val la pena deixar que una situació et consumeixi. Podria dir que la meva filosofia de vida és continuar mirant endavant i ser proactiu davant les dificultats i no deixar que t'enfonsin.

Sabent això, no sé si encaixo o no amb la filosofia japonesa. Crec que amb la moderna (per la raó que sigui) sóc totalment oposat, però no tinc prou coneixement sobre la tradicional per saber si aquella gent era així de chill respecte a la vida.

Estic en el meu tercer any d'història i estudio a la UAB! I els caps de setmana treballo per una empresa que fa embotits artesanals i vaig a mercats i fires a vendre'ls. El que, certament, em pren vida social en tenir els caps de setmana ocupats, però sempre s'agraeix la mica de diners.

Sóc molt de menjar mediterrani. Adoro molt tot el que fem per aquí i crec que portem sent uns genis culinaris des de fa mil·lennis. Això sí, de tant en tant entra un ramen calentó o una safata de sushi. I per últim fer una menció d'honor als plats que tenen a l'Europa de l'est que estan molts bons i massa infravalorats.

Doncs sempre he tingut problemes amb aquesta pregunta, ja que tinc problemes per dir quina és la meva sèrie preferida, el meu anime preferit, el meu videojoc preferit i etc., però crec que diria Pinocho, ja que va ser de les primeres pelis que vaig veure i va ser el primer llibre que vaig llegir amb 5 anys.
Avatar de l’usuari
taka
Porco Rosso
Porco Rosso
Nya!
Entrades: 148
Membre des de: 15 gen. 2021, 23:43
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 132 cops
Gràcies rebudes: 60 cops

Hola!! :hola:
Jo sóc en Taka, ja ens hem vist, peró encantat! A mi sempre m'agrada molt preguntar que escolta la gent, així que aquí tens la meva pregunta: Quins gèneres musicals t'agraden? Openings d'anime? Més aviat electrònica? Odies el reggaeton? Drum N Bass?

Ens llegim! :adeu:
Avatar de l’usuari
Oriol
Moderador
Moderador
Entrades: 374
Membre des de: 12 març 2016, 00:23
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 223 cops

Doncs mai sé que respondre a aquesta pregunta. Tinc la sensació de que el meu cap li agrada una serie de ritmes predeterminants i qualsevol espectre musical que segueixi aquells ritmes i melodies m'agradarà.

Escolto molt bandes sonores, ja que gràcies a Tadaima vaig començar a escriure i m'inspiren moltes situacions que després plasmo al document. Surto a donar passejos pel bosc mentre escolto soundtracks per buscar inspiració. Per això sempre tinc "bandes sonores" com a gènere més escoltat, però escolto una mica de tot.
Respon