HIStory

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

HIStory



Us porto una sèrie que és una mica especial... primer que tot, no són coreans!!! Són taiwanesos :roll:

Imatge
Imatge


Nom: HIStory
Gènere: comèdia, romàntic, yaoi/BL.
Episodis:
- 1a temporada: 3 històries de 4 capítols (12).
- 2a temporada: 2 històries de 8 capitols (16).
Cadena: Choco TV
Any:
- 1a temporada: 2017
- 2a temporada: 2018
Duració: més o menys 20 minuts per capítol.


Personalment, he vist 2 històries de la primera temporada i 2 històries de la 2, i la segona temporada està molt millor (que la primera també està be, però la segona és millor), així que primer explicaré les 2 històries de la segona temporada i després faré un resum de les de la primera temporada.

Right or wrong



Imatge


Sinopsis
Shi Yi Jie és un professor associat del Departament d’antropologia, està divorciat i té una filla de 8 anys que es diu Yo Yo, de la qual se’n fa càrrec ell sol. El Shi Yi Jie quasi mai està per casa, és desordenat i decideix que necessita algú que cuidi a la Yo quan ell no hi és.
Es troba amb el Fei Sheng Zhe per accident, i li demana que sigui el cangur de la Yo, al qual ell accedeix, sense saber que en Shi Yi Jie serà el seu professor.

Opinió personal
Sincerament... aquesta història em va encantar! És molt bonica, i la nena és massa adorable. Es fa curt perquè només té 8 capítols de 20 minuts, però tot i amb això, hi ha molta història darrere i això fa que no es faci pesat, avorrit, o massa... simple. Els dos són molt adorables, i si no tens problema amb la diferència d’edat (es porten 12 anys crec... ara no ho recordo), és una història que la disfrutes molt i és preciosa! Va ser la primera que vaig veure, i per aquest motiu vaig mirar les altres.
Em va agradar que expliquen que el fet siguis més gran, hagis estat casat amb una dona, o tinguis una filla no vol dir que no et puguin agradar les persones del teu mateix sexe, que no és res dolent, sinó que és quelcom normal, que pot passar a qualsevol persona.

Crossing the line/Boundary crossing



Imatge


Sinopsis
Qiu Zi Xuan era un excel·lent jugar de voleibol però per una lesió al genoll va haver de deixar de jugar, però encara hi participa ajudant a l’entrenador, ajudant a l’equip a entrenar i a la mànager. Un dia es troba amb en Xia Yu Hao, un noi amb molt mal temperament que s’enfada ràpidament i que té molt bones qualitats per a ser un jugador de voleibol, i el Qiu Zi Xuan i el capità de l’equip, el recluten per a que jugui amb ells.

A part de la seva història, també expliquen la història dels personatges secundaris, en Wang Zhen Wu és germanastre del Wang Zhen Wen, i s’agraden entre ells, però no ho volen demostrar mai, ja que són germanastres i això els portaria problemes, així que desconeixen que és mutu.

Opinió personal
És Haikyuu en humans, la història no és la mateixa, òbviament, però és com veure Haikyuu! Un altre cop, és una història que dura poc (m’hagués encantat si haguessin fet més capítols :plorar: ) però és massa bonica! I molt divertida!!!!! A més, es centren també en el voleibol, no només en la seva història amorosa.
Són massa adorables! (aquest seria el resum de la meva opinió personal perquè em va agradar massa i no se què dir-ne (?)).


Bé, explicades les 2 històries de la segona temporada, faré un resum molt resumit de la sinopsis de les 3 històries de la primera temporada.

Imatge


My hero: després de morir, l’ànima d’una noia jove entra dins del cos d’un noi solitari per a intentar estar amb la seva parella un altre cop. Tot i amb això, només té una setmana per a què el noi s’enamori d’ell/ella, sinó, ella i el noi solitari es moriran.

Aquest és l’únic que no he vist, així que no puc donar la meva opinió hahaha

Imatge


Stay away from me: quan els seus pares es casen i marxen per una lluna de mel llarga, en Cheng Qing, una superestrella, es muda amb el seu nou germanastre, en Feng He. La Meng, fujoshi i millor amiga del Meng, intenta que estiguin junts, mentre que en Feng He ho evita ja que és el seu germanastre.

Està força be! Però és molt curt i queda massa apretat tot... Però està molt be hahahaha.

Imatge


Obsessed: Shao Yi Chen, és un noi que es mor en un accident mentre que intentava escapar del seu novi, en Jiang Jing Teng. En Shao Yi Chen reviu (molt random tot) i es desperta 9 anys abans de que l’accident succeeixi. Per a salvar-se a si mateix en el futur, evita al Jiang Jing Teng, però per un seguit de successos, en Jiang Jing Teng es comença a fixar en ell, i el comença a perseguir. En Shao Yi Chen intenta evitar enamorar-se d’ell un altre cop per a poder salvar-se en un futur.

El nom ho diu tot... personalment, si li treiessin tota la part de la parella obsessiva i malaltissa, perquè personalment, aquesta relació és molt malaltissa, estaria molt be, però em tallava molt que fos tot tan... obsessiu, possessiu i malaltís.


Bé, fins aquí la recomanació, potser algun dia ho actualitzaré perquè encara hi ha la possibilitat de tercera història a la segona temporada o de tercera temporada!
Us deixo fotos per aquí :pervertmooon:

Text amagat.

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Yuri
Porco Rosso
Porco Rosso
Ohayo minna!!
Entrades: 216
Membre des de: 02 maig 2018, 18:33
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 205 cops
Gràcies rebudes: 103 cops

De moment només he vist HIStory 2: Crossing the line. Em va encantar!! Són tan macus i la parella de germans també <3 Vaig començar per aquest perquè el prota porta ulleres(i és molt guapo hahaha) i m'encanten els homes que en porten :ilu:
Ara continuaré amb les altres històries que has recomenat.

Per cert, em sembla que la sèrie que vaig comentar sobre els videos és Dark Blue and Moonlight

Mira que he trobat a l'instagram d'en Zach. Senzillament m'encanta!! <3 <3 <3 <3

Text amagat.
“Qui sap, qui sap, podria ser que...?”
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Crossing the line és genial!!!! A mi em va agradar molt, a més la vaig veure just quan s'estava emetent (des del primer capítol, per sort sortien 2 capitol per setmana) i et deixava amb moltes ganes de més (t'ho pot confirmar la @Meina que rebia el meu spam cada dia que sortia capítol nou :roll: ). Tots els personatges són massa adorables! I he de dir que el protagonista, sense ulleres, també és molt guapo! I canvia moltíssim!
Text amagat.
i la novia del capità :riu: que és fujoshi i vol veure escenes yaoi, això em va matar massa hahahahhaahhaa

Crec que el tinc apuntat per mirar, merci @Yuri! Si trobes el video aquest de recomanacions passa'l plis :uki:

El Zach és massa guapo, i el link que has passat... :pervertmoon: :pervertmoon: :pervertmoon: :pervertmoon: :pervertmoon: :pervertmoon: :pervertmoon:

Dels que he posat en aquest post, et recomano principalment el de right or wrong, els altres estan be, però... tampoc són la gran cosa... N'hi ha de molt millors (l'altre que et vaig dir que es diu Sotus, que per cert, té primera i segona temporada, molt boniques :plorar: )

Aquí et deixo uns videos per... veure que aquests dos són massa adorables (?) (nse si aquesta seria la paraula exactament però shhhht)
Text amagat.




Respon