Hinomaruzumou

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Grimmy
Calcifer
Calcifer
Judo ❀ Master
Entrades: 608
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
0
1
Gràcies donades: 184 cops
Gràcies rebudes: 251 cops

Hinomaruzumou


Imatge

Obra: Hinomaruzumou
Autor: Kawada
Gènere: Martial Arts, Shounen, Sports
Estat de l'obra: Acabada
Capítols anime: 24
Duració del capítol: 23 minuts
Temporades: 1
Data: 5/10/2018 - 29/3/2019
Estudi d'animació: Gonzo


Argument:

És un ritual diví, una art marcial, un esport de combat: és Sumo!!

Un "petit" nou estudiant, Ushio Hinomaru, es presenta davant el feble club de sumo de l'Odachi High School! Les paraules "gran" i "pesat" són les regles per a aquest esport, les quals no s'adapten a aquest novell, ni un pam, però aquest noi va i què fa...?! Ushio i el petit club de sumo s’enfilen cap al cim!

L’objectiu és Hinoshita Kaisan! - Un títol per obtenir el màxim rang en sumo professional, equivalent a Yokozuna.

Una història de sumo de l'escola secundària- no es permet la represa!!

Opinió personal:

Déu meu, quina grata sorpresa! Tenia pendent aquesta sèrie, i el tenia controlat des d'abans que en sortís l'anime. Si no recordo malament el vaig trobar buscant històries d'arts marcials, sobretot si hi havia el judo implicat, i una d'elles que tenia bona pinta era aquesta. Finalment l'any passat en va sortir l'anime però per algun motiu pensava que seria bastant random i no la gaudiria massa.

Doncs bé mirant que pel repte em faltava un anime d'esports i veient que aquest també entrava en aquesta categoria he aprofitat. I renoi, m'ha impressionat per lo poc que s'ha parlat d'ell. Crec que és un dels animes més infravalorats i inesperadament poc populars dels últims anys. La sensació que he tingut en veure'l ha sigut molt semblant a d'altres animes bons d'esport, Haikyuu, Kuroko no Basket, etc.

No us interessa el sumo? A qui cony li interessava el Voleibol? Certament, és un esport de lluita i a mi m'ha entrat molt bé per raons obvies, però crec que com la majoria d'obres ben fetes, es pot gaudir sense tenir coneixements previs, inclús sense tenir interès previ. L'animació està a l'alçada i per la resta és un desenvolupament de l'estil de les obres mencionades, cosa que jo no m'esperava.

En fi m'ha agradat molt, però si no us mola el rotllo anime esportiu que porta Haikyuu i varis potser si és millor no començar-lo.

Nota final: 8,4 / 10
Respon