Hakuoki Kyoto Winds

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Imatge


Hakuoki Kyoto Winds




Avui us porto una ressenya d’un videojoc d’una saga que crec que no necessita presentació: la saga Hakuouki. Us presento Hakuouki Kyoto Winds, la primera entrega de la remasterització d’aquest joc llançat el 2008, amb més personatges i episodis nous. Fins a un total de 12 rutes ens ofereix aquesta nova versió de Hakuouki.

Primerament, si voleu saber més sobre la saga Hakuoki, visiteu aquest enllaç: saga-hakuouki-t912.html#p7839

Imatge


Jo us vaig recomanar l’anime, però Hakuouki va començar com una sèrie de videojocs otomes (per a noies). A Hakuouki Kyoto Winds ens porta el joc original amb un aspecte renovat. Jo vaig jugar al primer joc (al mòbil, en pla cutreeee) i dir que la diferència es nota. Visualment és molt més atractiu, els colors són preciosos i a mi el detall que els personatges pareixin en 3D i que moguessin la boca en parlar i acluquin els ulls em va agradar molt (ja us dic que jo venia de la versió cutre del mòbil, qualsevol cosa em sorprendria).

La saga ens presenta 12 personatges, majoritàriament samurais del Japó del Bakumatsu, el període de guerra abans de la restauració Meiji entre partidaris de l’emperador i partidaris del Shogun. En aquest cas, la protagonista (Chizuru Yukimura), acaba al quarter dels ronin del Shinsengumi, que serveixen el Shogun. Així, per una sèrie de circumstàncies, la Chizuru viu amb ells i interactuant amb els diferents personatges és com es va desenvolupant i avances en les rutes de cada personatge.

Primerament dir que només és la primera part del joc, que la continuació sortirà aquesta primavera Hakuoki Edo Blossoms, així que per completar el joc haureu de jugar als dos (HKW està a steam, segurament la segona part també hi estarà). Si heu jugar a l’antic, dir-vos que el nou us agradarà, perquè té personatges nous i escenes precioses afegides, així que no és excusa.

Els personatges jugables són:
-Hijikata Toshizo
-Okita Souji
-Saito Hajime
-Heisuke Todo
-Harada Sanosuke
-Nagakura Shinpachi
-Chikage Kazama
-Sanan Keisuke
-Yamazaki Susumu
-Iba Hachiro
-Soma Kazue
-Sakamoto Ryoma

Imatge

Com es juga?

Com sempre, podeu jugar amb guia o sense, com vulgueu. Jo tenc poc temps per fer-ho a boleo i haver de tornar a començar, així que sempre faig servir guia. Comenceu pel que us agradi més i aneu avançant.

Primer haureu de jugar al pròleg i després ja li endinyeu a la història. Cada ruta són 5 parts de la història (que interactuen entre cada ruta) i després un ending per a cada personatge. La història, us torno a repetir, no acaba amb HKW. Evidentment, quan una part es repeteixi a diferents històries, podeu donar-li a skip, no problem amb això.

No sé com parlar-vos de les rutes sense fer spoiler, realment. Puc dir-vos que les que més em van agradar varen ser la del Hijikata (perquè és husbando, realment la vaig trobar un poc descafeïnada), Okita (molt intensa), Heisuke (crec que va ser de les poques on vaig veure realment un sentiment amorós més sentit) o la del Kazama (això em va sorprendre bastant, la vaig fer per completar el joc quasi, no esperava que m’agradés tant).

Si us animeu i hi jugueu abans que surti la segona part la podrem comentar! :visca:


Imatge
Respon