Hades

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 254
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 98 cops

Aquest joc es una meravella. Hades es un RPG d'acció creat per Supergiant games que pertany al subgenere rougelike. Actualment hi ha una versio per PC i una altra per Nintendo Switch, i el teniu per 25 euros, que us garanteixo que en val mes i tot. Ha estat premiat als game awards d'aquest any com a millor indie i nominat al GOTY, i amb tota la rao del mon. Aquest joc et posa a la pell de Zagreu, fill del deu Hades, que un dia fart del seu pare decideix fugir de l'inframon.

L'argument no dona per gaire mes sense entrar en spoilers aixi que parlem del seu subgenere, el rougelike, anomenat aixi pel joc Rouge (1980) . Aquest es un subgenere que consisteix en explorar masmorres generades aleatoriament, amb la particularitat que la mort es permanent, caure en una masmorra implica tornar a començar des del nivell 1 i perdre tots els objectes i els diners.

I aqui es on Hades despunta en el seu genere, perque on van els grecs despres de morir? Exacte a l'inframon, el qual es el teu punt de partida. Si no ets un pro el mes provable es que a la primera partida caiguis aviat, pero no et preocupis, ja que en cada intent de fugida conserves algunes cosetes que aconsegueixis, com els orbes de foscor, que et permetran comprar millores permanents pel teu personatge, les gemmes amb les que podras fer reformes a les masmorres per millorar les teves exploracions o claus per desbloquejar noves armes. I si tot i aixi els rougelike t'espanten hi ha un modo facil el qual no es especialment descarat ja que cada vegada que caus en combat la teva resistencia puja un 2%. Amb tot aixo, el joc aconsegueix que en cada expedicio, per poc que avancis ja hagi valgut la pena. No importa on caiguis, ja que amb les millores que aconseguiras cada vegada es fara mes facil avançar i cada vegada arribaras mes lluny. I no us preocupeu per si arribeu al final, hi ha reptes un cop acabes el joc.

A l'hora d'explorar masmorres cada sala conte una recompensa per quan acabes de derrotar un enemic la qual et diran abans d'entrar perque puguis pensar be que et conve mes en cada cas i que poden ser orbes, gemmes, diners, vida extra, una benediccio dels deus o una millora per aquestes. Aquestes ultimes otorguen noves habilitats als teus atacs com per exemple la possibilitat de reduir atac i defensa, enverinar provocar ressaca, disparar llamps o tornar atacs. Evidentment desapareixen al final de cada masmorra i son completament aleatories, de manera que en cap partida repetiras una build que ja hagis fet.

I no em queda gaire res mes per afegir, us el recomano moltissim, i si us animeu ja em comentareu les builds que mes us hagueu currat

Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 299
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 73 cops

Buah tinc aquest joc des de la 0.8 més o menys i en una setmana havia jugat més de 80 hores, és fàcilment el meu joc preferit de l'any.
Les interaccions entre personatges molen mil, espero que en posin de nous (com la Hestia per exemple) i nous pisos amb nous bosses, molaria moltíssim .
Encara no tinc el 100% crec que porto el 85% del joc complert pero uff m'encanta, el meu personatge secundari preferit la Dusa i el Dionisio <3
Imatge
Respon