Good Omens (Bons Averanys)

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Imatge

Títol: Good Omens (Bons Averanys)
Disponible a: Amazon Prime
Capítols: 6
Any: 2019
Basat en: la novel·la Bons Averanys de Terry Pratchett i Neil Gaiman, disponible en català per Mai Més Editorial.


Sinopsi
La sèrie segueix el dimoni Crowley (David Tennant) i l'àngel Aziraphale (Michael Sheen), que es coneixen des de l'inici dels temps i s'han acostumat a una vida agradable a la Terra com a representants del cel i l'infern. Crowley i Aziraphale han acordat no deixar que el conflicte entre els seus bàndols impedeixi la seva amistat. Per aquest motiu, quan els diuen que l'Armageddon, la batalla final entre el cel i l'infern, està a punt de tenir lloc s'uneixen per evitar l'arribada de l'Anticrist i el final de l'agradable existència que gaudeixen a la Terra.

Opinió personal
Google ens espia. És un puto fet. De fet, google llegirà les meves paraules i les indexarà a la xarxa, malgrat que estic posant-lo a parir. Doncs la cosa, que pels reis vaig demanar-me Bons Averanys perquè en vaig llegir la contracoberta i vaig dir, això té pinta de ser putíssimament divertit. A més, ja havia llegit Terry Pratchett i m'havia agradat, malgrat el seu defecte majúscul de no saber fer capítols.

I amb això que em van començar a sortir per xarxes aquesta sèrie que jo no havia demanat, però bé, va captar la meva atenció because havia llegit el llibre. I la veritat és que no esperava res més que una adaptació cutre (no sé per què, tenc prejudicis cap a les sèries angleses perquè o són molt bones o són molt dolentes, no tenen punt intermedi) però ha superat moltíssim les meves expectatives.

La sèrie Good Omens supera el llibre perquè té una cosa que el llibre no té: CAPÍTOLS. Perdó pel hate, però realment em molesta molt no saber quan aturar de llegir. La cosa, que la sèrie és boníssima! Els actors els han triat de putíssima mare, especial atenció als dos protagonistes que són un amor amorós! Sincerament, no se m'ocorre ningú millor per encarnar aquests dos àngels (un d'ells caigut).

Imatge

I a més la sèrie ha sabut dur molt bé el ritme, ha sabut anar canviant de personatges sense que es fes estrany i ha eliminat molta palla de n'Adam i el seu grup fent xorrades, que ja ha vingut prou bé.

Doncs jo la recomano molt si teniu criteri i voleu riure. Sincerament, he rigut moltíssim perquè el llibre de per si ja és d'humor i tot el que hi passa és surrealista, i a la sèrie doncs encara és com més divertit. De totes maneres, ja que està en català, doncs us recomanaria llegir-vos el llibre primer, feu alguna cosa de profit amb les vostres vides, otakus. A més, l'edició és preciossíssima. I una vegada llegit el llibre, doncs podeu gaudir de la sèrie i riure. Sobretot riure.

I vosaltres sou team Aziraphale o team Crowley?



Per cert, que he vist que enguany en treuran una segona temporada... Ja us hi podeu posar!
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Jo vaig veure la serie quan va sortir fa 2 o 3 anys, es força interessant. La vaig veure gracies a que surt un dels Ex-Doctor Who i ho borda. Team Crowley always, te un aire a Lucifer (suposo que perquè comparteixen l'estatus demoniac xDD)

No tinc massa mes a dir que no hagis dit tu ja xDDD

Es una sorpresa que surti una 2na temporada 2 anys després, jo ja la donava per acabada :riu:

Per cert, un dels autors del llibre es Neil Gaiman, escritor de The Sandman(Netflix) o American Gods (Amazon Prime), et recomano mes Sandman que American Gods.
Imatge
Avatar de l’usuari
Skuld
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 574
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 69 cops
Gràcies rebudes: 259 cops

També vaig veure la sèrie en el seu moment per en David Tennant. Suposo que amb això ja es respon la pregunta sobre si sóc team Aziraphale o Crowley XD Amb moltes ganes que surti la segona temporada! No sé si la primera ja adapta tot el llibre... però si és així vol dir que aquesta nova serà material original?
Precisament per haver vist la sèrie, quan vaig descobrir de miracle l'edició del llibre en català vaig tenir la necessitat de comprar-lo. De fet m'agrada tant que ha acabat formant part de la decoració de l'habitació. Ara faltarà trobar el moment de llegir-lo perquè òbviament sóc d'aquelles persones que va acumulant llibres ja que els compra més ràpid del que els llegex i això és un problema; llegir i comprar llibres són dos hobbies diferents, està demostrat...
Sí que t'he de donar la raó amb això dels capítols @UkiHana perquè no arriba a posar-me nerviosa però em desagrada no tenir un punt on pugui dir "és un bon moment per deixar-ho" i quedar-me satisfeta XD


Text amagat.
Imatge
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Bé, jo em sumo a les recomanacions!

Sis episodis es miren en un no-res (sí, són d'una hora, però és iguaaal).

La veritat és que he rigut MOLT. Els dos protagonistes són genials i tenen una dinàmica que és OR. El bromance és de 10.

La veritat, en Crowley és molt, molt divertit, i les pintes que du ho fan encara millor. Però n'Aziraphale és un solet. No sé si podria triar eh.

I si ara n'han de fer una segona temporada... doncs la mirarem! Però pas un poc de pena que no sigui tan bona si és original...
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Tràiler de la segona temporada!!




28 de juliol s'estrena bona gent!!


Què us ha semblat?

Pareix que l'argument és que l'arcàngel Gabriel desapareix del cel i per raons que ja ens explicaran acaba a la botiga de n'Aziraphale. Sincerament, no sé si m'acaba d'entusiasmar l'argument o no, de totes maneres, imagino que per saber si m'agrada o no l'hauré de veure xD
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

2na temporada acabada

Després de The Witcher 3, tocava Good Omens 2 i avui l'he acabat. M'ha agradat força, un rotllo diferent a la primera, mateixos personatges però quasi be sembla un altre argument.
Text amagat.
Que en Gabriel i na Belcebu acabin junts a sigut totalment unexpected, maleit Metatron, ha separat en Crowley i en Azirafel.
Ja no pel ship que m'és igual, per la parella còmica que fan, no veig una 3ra temporada amb ells separats sincerament.
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

2a temporada

Doncs... a mi no m'ha agradat, la veritat.

A veure, sí i no: m'ha agradat tornar a veure més coses d'aquesta sèrie, perquè la primera temporada em va agradar, però

a) cap dels personatges, excepte la parella, és gens interessant.
b) la parella es passa quasi tota l'estona separada, excepte en els flashbacks.
c) els flashbacks, ok, estan bé, però són flashbacks!
d) el final és una merda
e) l'únic que passa en tota la temporada és preparar el final que, com he dit, és una merda

M'explicaré: el detall de la cançó del disc, de la caixa, que en Gabriel anava acompanyat... doncs sí, ha lligat bé al final. Però... només s'ha explicat AL FINAL, no hi ha hagut quasi gens de desenvolupament durant la temporada que ens pogués fer pensar "ahhhh, claaaar". Per això... no sé vosaltres, però a mi això d'en Gabriel i na Beelzebub no ho compro.

Però això, entre cometes, és menor.

D'acord que, entre cometes, ens conten la història de les dues noies com a proxy d'en Crowley i n'Aziraphale: en comptes d'estar pendents d'elles, haurien d'estar pendents d'ells mateixos. OK GENIAL. Però... només serveix perquè durant els darrers deu minuts de la sèrie en Crowley li mengi la boca? Ho he trobat tan fora de lloc i tan fora de caràcter... Duen mil·lennis plegats i perquè dues randoms li diuen això, ale, de zero a cent!? :(

I quant a la proposta del Metatron, la veritat és que veia que aniria cap a tornar a fer àngel en Crowley, sobretot per com va començar la temporada. M'esperava que acceptés, però sí que li diu al seu caràcter rebutjar l'oferta. El problema és que n'Aziraphale també té una oferta i sí que l'agafa.

Llavors... resum de la temporada 2: bye-bye Gabriel i Beelzebub, i en Crowley i n'Aziraphale se separen. Feien falta sis episodis per això?

Crec que el que em passa és que jo volia que aquesta temporada donés clausura a en Crowley i n'Aziraphale i, en comptes d'això, ho ha obert encara més. Jo volia només una segona temporada, no tantes fins que la caguin tant que no puguin seguir-ho més.

Imatge
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Yuri
Porco Rosso
Porco Rosso
Ohayo minna!!
Entrades: 216
Membre des de: 02 maig 2018, 18:33
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 205 cops
Gràcies rebudes: 103 cops

Bé, doncs a principis d'aquesta setmana em vaig acabar tot Good Omens. De fet, feia temps que la veia per allà al Amazon video però no m'acabava de cridar l'atenció fins que la setmana passada em van començar a apareixe molts videos d'ells al tiktok (em vaig endur spoiler de com acabava i evidentment el meu costat fujoshi va poder amb mi) i vaig dir: Ui, doncs ara que tinc vacances podria mirar-la.


La idea de veure representats típics personatges de la biblia a la vida real és xula, però reconec que els primer 3 capitols de la primera temporada se'm van fer algo aburrits, en canvi els 3 últims em van enganxar moltíssim. Amb el hype de com va acabar la primera temporada, de seguida vaig començar amb la segona.

Algunes coses de la segona em van agradar, però estic totalment d'acord amb el què ha dit en @Minatoni. Que tota la temporada et facin tenir intriga de què collons a passat amb en Grabiel perquè al final de tot sigui per la història d'amor d'en Gabriel i la Belcebu? En serio? Tota la temporada resumida en 5 minuts. Decepcionada. Més haviat crec que estaven buscant una sortida per l'actor i ho van fet d'aquesta manera.

No sé, em pensava que hi havia una conspiració contra en Gabriel i d'aquí tornaria a sortir una guerra entre dimonis i angels, no per un qüestió d'amor...

Sabia que el bromance "fort" seria a la segona temporada i he dir que no m'havia fixat que l'Aziraphel i Crowley se la passen casi separats, merci @Minatoni m'havia perdut d'aquest detall hahahahaha. Ara fent una revisió mental, és veritat que veiem l'evolució d'ells dos a partir de la història de les dues noies, que per cert història que per mi no hi pinta res de res, bé sí, l'han posat només per explicar cap a on anirà la relació de l'Aziraphel i en Crowley. Ja està.

M'esperava que l'Aziraphel acceptaria la oferta, és un angel i evidentment vol tornar al cel, no hi ha més. Com també no em sorpren que insisteixi molt a tornar a convertir en Crowley, és algo que deixar clar encara que sigui de manera sutil. És també una manera de dir-li que d'aquesta manera sempre podran estar junts. M'alegra que en Crowley no ho acceptés i continuï amb la seva idea de no voler pertànyer ni al cel ni al infern.

No puc negar que el final de la temporada em va agradar, la meva part fujoshi estava contenta hahaha.

Si fan tercera temporada a veure com serà, una serie com aquesta espero que no es centrin en totalitat amb la història "d'amor" entre els protagonistes. Prefereixo que sigui de manera sutil, vaja, un bromance de tota la vida.
“Qui sap, qui sap, podria ser que...?”
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

HOLA HOLA HOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Sé que m'enyoràveu i vinc aquí a donar una opinió sucosa. No m'ha agradat la temporada. No és que m'hagi semblat dolenta, és que ÉS dolenta.

Per començar, tot el que passa al voltant del Gabriel és terriblement random i no et donen ni una putíssima pista de per on pot anar la cosa. No hauria estat mil vegades molt més interessant si durant tota la temporada ens haguéssim pensat que era na Beelzebub qui havia desmemoritzat en Gabriel? No hauria estat un plot twist de l'hòstia que després estiguessin in love? Que per cert, vaja enamorament més random i més perquè sí.

Pel que fa a la nostra parella, doncs a veure... els flaixbacks m'han avorrit una mica. Nazis zombies? De veres? Aquest és el millor material que se'ls va ocórrer fer? Nazis zombies? Flipant la cutricitat del guió...

I després el tema de les dues noies cafeteres i disquetera, doncs no sé, ni fu ni fa. Per relleno ni tan mal però després és que són aquestes dues noies les que li diuen al Crowley: tio, per què no ataques? I va en Crowley i ataca! PERÒ WTF? Si et diuen que et tiris per un pont ho fas també?

Hòstia mare meva, quin puto horror, quina motivació tan de merda per plantar-li un petó. Que no em queixo del petó, l'estava esperant però... de debò que li fas perquè t'ho han dit? No hauria estat molt millor haver creat una situació de perill o de sinceritat que ho fas emocionant i desitjant que no que entri a la botiga i li planti els morros a la boca? Disappointed.

Em conclusió: he llegit fanfics millors escrits per adolescents de 13 anys molt hormonats que aquesta gasòfia. Gràcies.


PD: He escrit tot això perquè les notícies aquestes click bait de google al mòbil m'ha dit que la tercera temporada serà la darrera i que segurament haurem d'esperar un bon munt d'anys (deien 2026) per veure-la. No em queixo, la veritat.
Respon