Gon, the little fox

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

Takeshi Yashiro Stop Motion Animation: Gon, the little fox


八代健志ストップモーションアニメーション:ごん



Imatge


Any: 2019
Duració: 27 min
Gènere: Misteri, Thriller
Director: Takeshi Yashiro

Argument


En Gon, una guineu juganera i òrfena, descobreix que en Hyoju ha perdut la seva mare, i intenta consolar-lo per esmenar les seves entremaliadures oferint-li regalets. En Hyoju no sap qui s'amaga rere els misteriosos regals i tots dos s'enfronten en un dolorós clímax.

Opinió personal

Text amagat.
El tipus d'animació m'ha sobtat força, però un cop m'hi he acostumat de seguida i m'ha semblat que s'adeia molt amb la història.

La història en si és molt bonica. El pobre Gon només volia divertir-se una estona i per culpa seva la mare d'en Hyoju es mor. O això ens volen vendre. Personalment, no m'empasso que la mare es mori només perquè no hagi pogut menjar una anguila. Ja se la veu malalta al llit, a més. Em sembla que realment, en Gon se sent culpable, però no n'és pas responsable. La mare s'hauria mort de totes maneres.

Si no se sentís culpable, no tindríem pel·lícula, però. xD És molt divertit com primer li intenta donar peixos, però li acaba sortint el tret per la culata, perquè els roba i en donen la culpa a en Hyoju. I després, decideix donar-li castanyes i bolets que troba pel bosc. És molt tendre veure com el pobre es punxa els ditets i va amb compte a l'hora d'agafar-ne una colla i portar-los-hi.

Les flors que en Hyoju deixa pel seu amic misteriós són un detall molt bonic també, i a més estan ben triades. Són "flors de l'infern", una mena de flors que solen sortir en representacions de l'inframón. Suposo que són una mena de pista pel destí que espera a en Gon i a aquesta relació. :(

Fins al final tenia l'esperança que en Hyoju l'atraparia in fraganti i que s'acabarien fent amics, però al final el mata. :plorar: I just després de matar-lo s'adona que en realitat era l'amic misteriós que li portava els regalets i fa una cara de trist...

Ha sigut un curtmetratge molt bonic, us el recomano!
Respon