Goblin Slayer

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Grimmy
Calcifer
Calcifer
Judo ❀ Master
Entrades: 608
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
0
1
Gràcies donades: 184 cops
Gràcies rebudes: 251 cops

Goblin Slayer


Imatge

Obra: Goblin Slayer
Autor: Kagyuu Kumo
Gènere: Action, Fantasy
Estat de l'obra: En actiu
Capítols anime: 12
Duració del capítol: 23 minuts
Temporades: 1
Data: 7/10/2018 - 30/12/2018
Estudi d'animació: White Fox

Argument:

Una jove sacerdotessa ha format el seu primer grup d'aventures, però gairebé immediatament es troben en dificultats. És el Goblin Slayer que arriba al seu rescat: un home que ha dedicat la seva vida a l’extermini de tots els goblins, per qualsevol mitjà necessari. I quan els rumors de les seves gestes comencen a circular, no se sap mai qui podria arribar cridar-lo...

Opinió personal:

Doncs aquest anime el tenia pendent des del moment que va sortir no fa gaire, i que vaig decidir esperar-me a que acabés per mirar-lo de cop. La temàtica és semblant al que m'agrada a mi; mons fantàstics amb tota mena de races i classes màgiques que van d'aventures. Aquesta obra però és certament especial i es destaca per no ser com la resta.

En aquest cas tenim un protagonista bastant avorrit tot s'ha de dir. Sembla que li falti sang a les venes, potser pel seu trauma d'infància, i la obsessió que li comporta actualment amb els goblins. La veritat és que quan es tracta de matar-los, és tot un mestre però no serveix per altres tipus d'objectius. Els altres personatges en general són força interessants, però semblen molt més del que arriben a ser al final. No hi ha gent overpowered, cosa que fa que l'amenaça sembli molt més real i de fet les desgràcies també ocorren. Aquest aspecte m'agrada, hi ha mort i més.

Problema? Que només tracta de goblins, i arriba un punt que ja et cansa. Sí que les situacions són diferents i més o menys vas gaudint, però de totes maneres és un dels punts febles que venen per defecte amb la temàtica escollida de l'obra. Realment em van més els mons més diversos i oberts a més coses.

Com a peculiaritat dir que mai s'arriba a saber CAP, ni un sol nom de cap personatge.

Nota final: bastant bé, però tampoc res de l'altre món 7,4 / 10

PD: Em fa bastant de cringe la forma de parlar de la maga veterana. xD
Respon