Game of Thrones - Temporada 8

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Queda no res per començar la vuitena temporada del que està sent l'èxit del moment, Game of Thrones!

Imatge


Per als que no recordeu del tot què ha passat recentment, hem trobat aquest vídeo que ho resumeix bastant bé ( i a més és bastant divertit):


(Hi trobareu subtítols en català)


Necessitau repassar els arbres genealògics de les grans cases? La gent del diari Ara es va currar aquesta infografia:

Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge


Què? Vos anireu a dormir tard per veure el capítol a la nit? El veureu el dia després (i per tant, estareu aïllats de la Internet)?

Comentau amb nosaltres aquesta darrera temporada!
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Capítol #1

HI HA SPOILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERS



M'encanta el Bran, ha estat el puto amo. Molt especial el moment que arriba la Daenerys i el Bran li amolla que es deixi de xerrameca, que el rei dels paios gelats té el seu drac. Però després sí que hi ha temps per agafar els dracs, anar-se'n volant per una muntanya oblidada i follar una estona :roll: Le priorité.

I res, poca cosa més a comentar tret que la Cersei m'ha fet llastimeta i es mereix el millor del món, no el paio aquest de merda del Greyjoy. I bé, el Jaime finalment ha arribat a Winterfell i va i es troba en Bran xDD Molt bo quan el Bran diu "espero un vell conegut" quin puto amo.

I per acabar, com a molt forçat quan el Sam li explica al John que el seu nom és realment Aegon Targaryen. I el pavo del pal "que no, que la Daenerys és la reina, que me l'estic tirant joder". Jo no sé com això s'arreglarà en 5 capítols més, tenint en compte que en aquest capítol no ha passat res i jo tinc ganes de veure els morts menjant-se gent i tal. Bé, el final del capítol va estar un poc relacionat amb això, però tenia ganes de més acció...
Avatar de l’usuari
Grimmy
Calcifer
Calcifer
Judo ❀ Master
Entrades: 608
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
0
1
Gràcies donades: 184 cops
Gràcies rebudes: 251 cops

Ja he vist el capítol 1 per fi i segurament miraré en directe el 2n.

Bé, evidentment per ser el primer ha estat tranquilet. Tenim una mena de introducció de la temporada en tots els fronts. A saber que passarà amb la Danny, perquè si li diuen la veritat no crec que s'ho cregui, i amb tot el merder l'aliança penja perillosament d'un fil. Per la banda de Desembarco de moment no hi ha massa interès, només està la reina tota sola. xD

I bé, per fi en Brann comença a fer el que li toca. En Sam per altra banda em sap greu lo del seu germà, però el pare era un imbècil, és lo que hay. Suposo que quan tothom sàpiga que la la Danny és una mentida, perdrà tots els suports... És que amb això es lía moltissim. hahaha
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

A VEURE, A VEUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

#Capítol 2


Estic SUPER INDIGNADA. No està morint ni el tato, és la darrera temporada, miro GoT perquè no et podies encarinyar amb ningú i tothom la palmava cruelment, què hòstia fot aquí al mig un capítol de pur fanservice, estem bojos o què collons està passant?? De veritat, m'indigna.

A mi què polles m'importa que na Brienne ara sigui Knigth, me la pela molt durament, vull que hi hagi sang jodeeeeeeeeeeeeeeeeer! I el moment de l'Arya... per favor, que putament gratuït!!

Indignada, indignada estic. Que mori ja la gent, hòstia!!
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Ei, no vaig poder comentar el primer capítol, que estava de viatge.

A veure, així, ràpidament i tal... Com diu na @UkiHana, Bran: "No podem perdre el temps amb això" Capítol: "Fanservice".

Vaig trobar un poc dramàtic en excés com en Sam li diu a en Jon la seva ascendència, però bé.

El que no sé si heu comentat és el que passa fora de Winterfell... Primer, en Theon aconsegueix salvar sa germana, que recuperarà les Illes de Ferro. Segon, i més impactant, és en Bronn acceptant matar els germans Lannister per ordre de na Cersei... No sé jo si complirà amb aquest contracte... Esper que no...

I ara...

Capítol 2

Començam amb en Jaime sent jutjat per na Daenerys... normal, va matar son pare per l'esquena. Gràcies a na Brienne que dóna la cara per ell aconsegueix seguir amb vida.

Llavors tenim la reunió de na Daenerys amb na Sansa, com suggereix en Jorah. Pareix que aconsegueixen arreglar les desavinences del capítol passat, fins i tot mostrant que no és na Danerys que manipula en Jon, sinó al contrari. Ara bé, el bon rollo s'acaba quan xerren de què passarà amb el Nord quan s'acabi la guerra...

És interessant saber per què el Rei de la Nit té fixació pel Corb de Tres Ulls... Ara ja sabem per què. Creieu que caurà al parany? No sé...

M'ha agradat el moment de la foganya. Com fan cavaller a na Brienne, o la història d'infantesa d'en Tormund. El triangle entre en Tormund, na Brienne i en Jaime és a la vegada interessant i còmic.

L'escena entre en Gendry i n'Arya m'ha parescut forçada. És evident que hi havia alguna cosa a l'aire. Però ho haurien pogut deixar així i ja estava. Bé, interessant que hagi triat un bastó per lluitar contra els morts.

I finalment, en Jon li diu a na Daenerys el seu autèntic llinatge. M'ha agradat que s'ha preocupat únicament per què ell tengui més accés al tron que ella, i no perquè s'hagin ficat al llit sent família. Supòs que entre els Targaryen ningú s'escandalitzaria per això xD -- no havia de casar-se amb el seu germà, ella?

Bé, bé...

Supòs que el capítol 3 serà la guerra amb els morts, al 4t tendrem les conclusions dels Caminants Blancs i començarà la tensió amb na Cersei, al 5è la cosa escalarà i començarà una altra guerra i al 6è acabarà i algú es quedarà amb el tron de ferro.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Grimmy
Calcifer
Calcifer
Judo ❀ Master
Entrades: 608
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
0
1
Gràcies donades: 184 cops
Gràcies rebudes: 251 cops

Capítol 2 fluixet també. Quan tots els personatges que havien estat dispersos es reuneixen en un sol front acostumen a passar aquestes coses. M'agradaria apostar per qui NO mor. Perquè està clar que a partir del següent ja se vienen las bajas.

Sembla que en Jon no s'ha guardat per després de la guerra el secret. Com era d'esperar la Danny no s'ho pot creure, però seria fàcilment demostrable amb una demostració del poder d'en Brann en directe. Sembla ser que aquesta trama però continuarà per després de la guerra contra els morts, si sobreviuen.
Avatar de l’usuari
El Hespiritu
Porco Rosso
Porco Rosso
Mmmh... Aiyä!
Entrades: 254
Membre des de: 11 set. 2018, 02:17
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 119 cops

Ja li val a la Brienne...

Mira que malbaratar les que podrien ser les seves darreres hores de vida fent el trepa socio-militar amb en Goldfingers.

Que prengui exemple de l'Arya, agafi per banda en Tormund Matagegants i es dediqui a profanar-lo escrupolosament d'una punyetera vegada.

Millor morir Lady i ben folgada que no pas Sir i verge.
Imatge
-Els dic: 'Senyors dessistiu, prego! Les vostres diferències són tema vostre
Tots hem de col.laborar a mantenir la pau i el decòrum regnants a aquest Refugi'
-I si no hi fan cas?
-Els mato i els llenço al mar
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Capitols 1 i 2

Doncs que mes puc dir que ja no hagueu dit vosaltres? que s'esta fent etern, ja vull que arribi l'accio i comencin les morts a tots els bandols, em moro d'intriga per saber quins seran els afortunats que sobrevisquin als proxims 4 capitols.
Imatge
Avatar de l’usuari
Patx
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 143
Membre des de: 19 ago. 2015, 14:23
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 15 cops
Gràcies rebudes: 50 cops

Capítol 2:
M'ha encantat!!! Ha estat totalment la ''calma abans de la tempesta'', els pèls de punta hahahahahaha.

A ningú més se li ha fet estrany que al final quan surt la línia dels generals dels caminants blancs, no surten ni el cabró ni el Viserion???? Tinc la teoria que estan volant cap al sud!!! i que haurem d'esperar un parell d'episodis fins a tenir guerra de dracs!!

I l'aparició random del Fantasma mig minut? què ens volen dir? ''eh no ens n'hem oblidat''? molt random, poc servei està fent.

El Bran està sent del millor de moment, sap quan parlar i com, ha deixat anar un comentari quan li han preguntat de quina part estava i ell ha respost del viu que uffff, com ho hem d'interpretar? per què decideix fer d''ham però sap com anirà la trobada amb el caminant? es coneixien en una vida passada? no em crec que només el vulgui matar perquè representa que és la memòria del regnes, hi ha d'haver alguna cosa més.

En l'episodi passat no se a qui donar-li les gràcies per haver posat tantes escenes amb els dracs hahahahahahaha, han compensat la falta en el segon XD. No m'ha agradat que el Jon muntés el Rhaegal perquè em dóna la sensació que es farà mal per culpa del Jon i ara estan en un moment molt delicat com per estar per les tonteries d'aquet.
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Ara que queda poc més d'un dia pel tercer capítol, venc a deixar-vos unes quantes gemmes d'Internet.

Primer, aquests resums. Si hi pens, els penjaré cada capítol:

Capítol 1:



Capítol 2:



I després... uns quants memes

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge
Imatge
Text amagat.
Imatge
Respon