Gal to Kyouryuu - Gal & Dino

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Imatge


Gal & Dino, My Roomie is a Dino
Emès a partir del 5 d'abril del 2020
12 episodis
Estudis Kamikaze Douga i Space Neko Company
Material original: manga homònim de Cota Tomimura (art) i Moriko Mori (història)
Comèdia, seinen, slice-of-life

Sinopsi
Un dia, na Kaede, una gyaru, recull un dinosaure i comença a viure amb ell. Aquesta còmedia curta ens mostra el seu dia a dia plegats, amb el dinosaure consumint menjar humà, mirant la tele i gaudint de coses que estan de moda.
(Tret de MyAnimeList)



Opinió personal
Després de cinc episodis crec que ja m'he fet una bona idea de què va això. Sí, és una comèdia slice-of-life absurda.

Cada episodi té tres parts:

Les dues primeres són anime, on avança (?) la trama (?) i ens mostren les interaccions entre els personatges. Sincerament, m'agraden aquestes part. L'animació està bé, l'humor està bé, els personatges estan bé... Sí, m'agrada. No és de 10, clar, però està prou bé.

La darrera és live-action i pareix que són cameos o reincideixen d'alguna manera en el que ha passat a les parts anteriors (fins i tot per tornar-ho a contar, com al primer episodi). Sincerament, crec que no estam al dia de l'actualitat japonesa per entendre aquests cameos i no podem gaudir-los.

Imatge


Sí, vaig poder reconèixer n'Aoi Shota (gràcies, @UkiHana), però fins i tot havent-lo reconegut, no vaig trobar que tengués gaire gràcia. El vell dels primers episodis o l'home gras semi-nuu del quart... ni els vaig entendre ni em van fer gràcia. Ara bé, sí que vaig trobar que és aquest humor japonès tan típic que tenen ells (i que no compartim gens).

Si algú sap res d'aquests cameos, per favor, deis alguna cosa.

Llavors, entre part i part ens posen dos curts animats i ens diuen qui els han fet. Bé, sí, està bé. Sabeu si és que els fan estudiants d'animació o alguna cosa?

En definitiva, un anime MOLT RARO. Crec que l'acabaré de veure perquè visc amb una dinosaurefílica, però no sé jo... hahaha
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

No feu cas del @Minatoni, perquè no en sap i no té prou kawaicitat per les venes per poder apreciar aquest anime en tota la seva esplendor.


L'anime és CUTE AS FUCK, si us agraden les coses mones i els dinosaures, és com el millor anime que s'ha parit mai. El dino és putament moníssim i la Garyu és SUPER CUTE! Ja m'agradaria a mi tenir aquests cabells tan monooooos!

Sí, hi ha escenes de Live Action però mola, perquè és tot molt WHAT THE FUCK? L'anime et deixa sempre amb cara de "què putíssima hòstia està passant?" però a la vegada és cute i hi ha un dino i això és meravellós.

Pel que fa a la part dels Live Action que no li agrada al Minato, a mi no em fa res. Sí, a vegades no sé qui és el japo que hi surt, però em fa gràcia igualment (excepte el gordo que sortia en roba interior i feia cares rares, era molt putament pertorbador i feia una mica de grima). A més la música del anime és cute! Només no m'agrada que el dinosaure quan es mou faci renou d'espasa làser. La resta, és top.



PD: Que hi surti l'Aoi Shota és un guiño a Pop Team Epic, on al darrer capítol també va aparèixer el Shota, amb aquesta mateixa roba, dient que podia tornar enrere en el temps i feia un ballet sensualós. Aquí doncs
Respon