Fukigen na Mononokean

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Ja aneu acabant els animes d'aquesta temporada?? Jo ara he acabat de veure Fukigen na Mononokean Tsuzuki. Crec que el Shancks també la mirava, per si la vols comentar i tal i als altres... si cerqueu un anime lleuger i sobrenatural, aquest és el vostre!!

Imatge

Fukigen na Mononokean



Títol: Fukigen na Mononokean (L'estranya Mononokean)
Basat en: manga de Wazawa Kiri
Primera temporada: Fukigen na Mononokean (Estiu 2016)
Segona temporada: Fukigen na Mononokean Tsuzuki (hivern 2019)
Estudi: Pierrot
Gènere: sobrenatural, slice of life
Capitols: dos animes de 13 capítols cadascun

Argument

Pels que no l'hagueu vist, Fukigen na Mononokean Tsuzuki és una segona temporada, la primera temporada es va emetre fa un o dos anys i es diu Fukigen na Mononokean, com el nom del manga. Les dues temporades són de 13 capítols cadascuna, així que us serà fàcil veure-la si us en fes ganes! Podeu mirar la primera per veure de què va la cosa i si us agrada anar-la seguint!

Fukigen na Mononokean tracta de dos estudiants d'institut que poden veure yokais, el Haruitsuki Abeno i el Hanae Ashiya. Els dos treballen a la Mononokean, una espècie de botiga a la qual s'adrecen els yokais per ser exorcitzats i enviats cap a l'inframón, cosa que proporciona un munt de bitxos estranys i kawaiis que ens faran viure moltes aventures.

La gràcia de l'anime a més dels yokais kawaiis és la contraposició del caràcter dels dos personatges principals. L'Abeno és l'amo de la Mononokean i és un paio malcarat i amb cara de pomes agres, mentre que el Hanae és un babau que es fa amb tothom i que tot li va bé.


Pel que fa a la segona temporada

(oju amb els spoilers a partir d'aquí):

Doncs no m'ha desagradat, i això que la primera temporada em va costar moltíssim acabar-la. Contràriament a la primera, que tota l'estona eren l'Ashiya i l'Abeno contant històries super random de yokai, aquesta ja ha presentat personatges nous que tenen un poc de chicha, ha mostrat poders i un poc del passat de l'Abeno (que curiosament està molt relacionat amb l'Ashiya, si és que al final tot serà part del pla de l'Aizen o alguna cosa així) i el seu passat amb l'Aoi.

I res, m'ha agradat que a la fi tot això tingui un poc més d'història i que no sigui caçar yokais tota l'estona. Personalment l'executiu (el dolent vaja) m'ha agradat bastant, hauria d'haver sortit molt més i repartir més canya al Hanae xD Però en general m'ha agradat molt, ha hagut molta acció, molts yokais -més interessants que la darrera temporada- el drama amb l'executiu, la intriga d'on sortia aquest famós Ashiya Sakae, l'Abeno col·lant-se per llegir documents secrets...

Sabeu què li falta a aquest anime? Una tercera temporada i saber més coses sobre l'Abeno... D'on surt aquest paio? Quasi que m'interessa molt més que saber coses sobre el Sakae...


Imatge

Si no sabeu si mirar-la o no... feu-ho pel moja!! Oi que és molt kawainós? :kawaii:
Respon