ReLIFE

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 485
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
0
1
Gràcies donades: 194 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Veig que hi ha un tema a la secció de manga, però jo vinc a parlar de la versió animada.

Imatge

ReLIFE tracta un any de la vida d'un home que ha arribat a convertir-se en ni-ni, i que rep l'oportunitat de tornar a començar. Amb una pastilla estil Detectiu Conan es torna petit... bé, adolescent, i fa un curs a l'institut, el que seria per nosaltres el 2n de batxi (que acaben i se'n van a la uni, vaja). Amb el punt extra que quan acabi l'any es tornarà a fer gran, tothom s'oblidarà d'ell, rollo Men In Black, i li aconseguiran un lloc de treball. És un anime d'institut Slice of Life amb drames i amors.

Pel que fa a la meva opinió: sincerament, el fet que fos un anime d'institut em tirava força enrere, perquè en general els personatges d'adolescents costa que em caiguin bé. Però l'havia vist recomanada tantes vegades, i com que l'havia traduït en @Lluis_Cat, li havia de donar una oportunitat. Al final, no m'ha costat gens de mirar, he anat d'un capítol a l'altre sense esforç, he rigut, i fins i en algun punt quasi m'emociono ;). Que en general bé, vaja.

L'animació no és res de l'altre mon. La banda sonora m'ha agradat força (*piano dramàtic* *silenci* *piano dramàtic* *silenci*), destaco que té més d'un ending diferent, en general bastant macos. I l'opening quasi no l'he saltat cap cop, que no ho poden dir gaires animes.

Pel que fa als personatges, la Rena (pelroja) se m'ha fet una mica pesada. Té força protagonisme, i és molt plana. Té dos punts de drama importants, la raó dels quals és "els adolescents són idiotes, i aquesta noia és molt adolescent". Que serveixen per desenvolupar una mica els personatges, però bé. En general la meva crítica principal és que són força monofacètics tots plegats.

Ah, i el protagonista és avorridíssim pobret. No és idiota (bé, ho suspèn tot, però això és una altra cosa), i cau bastant bé, però és com tan... protagonista genèric? Cabells negres, cara treta d'una plantilla, poca personalitat. Cada personatge té les seves coses i ell és com si no s'haguessin molestat a dissenyar-lo. Sons pares van agafar el model 01 de nen i es van saltar l'opció de personalitzar el fill.

Text amagat.
A l'An li encanta fer el seu personatge de noieta! O sigui, en certa manera és una mica plasta, i passa de riure a plorar en zero coma, però se li nota que quan fa el seu paper de noia adolescent ho gaudeix com res més a la vida, i em feia posar de bon humor, en aquells moments.

L'heroïna, la Hishiro, és força waifu. Sembla beneita però al final és molt més assertiva i proactiva que el protagonista, i si no fos gràcies a ella, no passaria res.

La profe best girl.


El recomanaria? Només si esteu preparats per un slice of life. Als que teniu la llagrimeta fàcil us pot enganxar molt bé, la veritat.
Respon