Fena: Pirate Princess

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Fena: Pirate Princess


Kaizoku Oujo

Imatge

Capítol 1, subs en castellà (de Crunchyroll):

Fitxa tècnica


Any: 2021
Director: Kazuto Nakazawa
Estudi: Production I.G
Edat: Majors de 13 anys
Durada: 24 min per capítol
Puntuació a MyAnimeList: 7,68/10
Gènere: Aventura, Pirates, Drama, Acció


Sinopsi


"La història gira entorn de la Fena, una noia de cabells clars i pell blanca com la neu. Quan era petita, uns pirates van atacar el vaixell on viatjava i la van deixar orfe de pare i separar del seu amic d'infància, en Yukimaru. Arran del naufragi, va arribar a una illa on va ser segrestada i forçada a treballar com a serventa en un bordell, on l'únic destí que l'esperava era ser utilitzada pels soldats de l'Imperi Britànic.
Deu anys després, amb 23 anys, els seus segrestadors l'obliguen a casar-se amb un client ric i dèspota. Aquella mateixa nit, la Fena traça un pla per sortir de l'illa en vaixell; just quan es veu en perill de fracassar, dos vells coneguts intervenen inesperadament i l'ajuden a fugir.

Els tres salpen a la mar oberta i aterren a l’illa Goblin, un lloc misteriós on viu un clan de guerrers ferotges. Allà és on la Fena descobreix que el fatídic viatge de fa deu anys es va fer per trobar l'“Eden”, un lloc on s'hi troba quelcom important que el seu pare volia protegir. Al mateix temps es retroba amb en Yukimaru, un dels 7 guerrers de l'illa de Goblin. Sense cap més pista que un misteriós cristall transparent i amb la nova tripulació de guerrers, la Fena es llançarà a la mar a la recerca de l'Eden i per recuperar la memòria dels seus orígens, ambdues coses estretament connectades..."









Comentari


Doncs sembla que és un dels animes famosos de la temporada!
Vaig veure el capítol 1 i ou mama... QUINA BELLESA DE PAISATGES I COLORS, QUINA ANIMACIÓ! :uki:
Audiovisualment és molt maca, la veritat és que es disfruta molt (i és curiós veure aquesta barreja de Europa del segle XVIII + Samurais, quin univers paral·lel :urahara:).

A nivell guionístic sí que hi tinc més queixes (m'ha costat un ou fer la sinopsi, i mira que només és del capítol 1, que després vindrà més xD). També he trobat que la història, de moment, avança mooooolt ràpid, en el sentit que falta més temps per construir una relació entre la tripulació i els moments emotius
Spoiler cap. 5
Text amagat.
quan capturen la Fena aquelles pirates i ja s'arma gorda, coi, estem encara en el capítol 5, calmeu-vos :scared:
spoiler cap. 8
Text amagat.
ja s'estan jurant fidelitat eterna, la tripulació, quan encara estem al cap. 8 xD ni que fos One Piece, que té milions de capítols
spoiler cap. 9
Text amagat.
el mateix amb l'Abel, sabem moltíssimes coses de la seva relació amb la Helena, però és que són moltes emocions de cop
I també incoherències argumentals
cap. 4
Text amagat.
anem a creure que "és més probable que la pedra fos encarregada per Joana d'Arc que no que sigui una falsificació, tot i que ella va morir uns anys abans de l'encàrrec"- paraules d'en Yukimaru :idea: a veure, jo abans creuria que és fals, sobretot perquè la santa Joana d'Arc de debò no sabia escriure :x
Parlant d'aquest spoiler que acabo de fer
Text amagat.
el que sí que han fet és que han basat la mare de la Fena en una impostora que sí que va existir de Joana d'Arc (Claude des Armoises)! Bona, anime! :ok:
Ara, que quan hi ha d'haver morts, no s'estan per romanços i n'hi ha
spoiler cap. 7
Text amagat.
així en tota la cara s'han carregat la O'malley, això no m'ho esperava :visillo:
i també quan hi ha salseo, n'hi ha... :pervertmoon:
Text amagat.
Abel i O'malley en pilota picadeta :pervertmoon: :pervertmoon: :pervertmoon:
En fi, ja veurem com avança la sèrie, que al principi només m'hi he enganxat per lo visual, i malgrat les incoherències, sembla que va prenent forma la cosa... :crispetes: :crispetes: :crispetes:
Respon