Falling Into Your Smile

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Meina
Totoro
Totoro
Dereshishishishishi!
Entrades: 1098
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 313 cops
Gràcies rebudes: 482 cops

Aquesta setmana en ves d'un k-drama porto un c-drama

Falling Into Your Smile


Imatge

Any: 2021
Genere: Comèdia, Romantic, Joventut, Esports
Nombre de capitols: 31
Duració: 45 minuts cada capítol

Sinopsi: La Tong Yao va ingressar al món dels esports electrònics gràcies de les seves habilitats excepcionals, que li han permès convertir-se en la primera jugadora a la història dels jocs d'esports electrònics a la Xina. Ella s'uneix a l'equip ZGDX, dirigit pel Lu Si Cheng, un capità guapo, ric i amb unes grans habilitats de lideratge, però una mica fred i amb una llengua molt solta. Fins i tot quan s'enfronta a la discriminació a causa del seu gènere, la Tong Yao supera les dificultats amb el suport dels nous companys d'equip en el seu intent per estar a l'escenari mundial.

----------------------------------------------------

Opinió personal: Sembla que només miri c-dramas quan són sobre videojocs i crec que si, la meitat dels que he vist crec que són d'aquesta temàtica... Que hi farem fan una bona feina.

Doncs aquesta sèrie em va caure del cel just quan la necessitava, tenia moltes ganes de mirar un c-drama de videojocs i res del que trobava em convencia fins que màgicament pel twitter em va sortir que els meus nens de Seventeen participarien al OST d'un drama, i mirant el video de l'OST oh màgia, era un drama de videojocs i just el que estava buscant. Va ser el destí <3

La protagonista femenina m'agrada molt, tot el que és i el que representa, una noia en un sector que està ple d'homes i que molts cops sembla que siguin els únics que hi poden estar. També m'agrada molt que no se'n calla ni una.

La relació entre els dos protes també és molt adorable i els companys d'equip també! Quan els companys estan en mode "velles del poble en cerca de salseo" doncs són genials, m'hi sento molt identificada.

P.D: Vaig començar a escriure aquests post la setmana passada, i diumenge entro al Netflix i allà estava (crec que l'han posat fa poc perquè no em sona d'abans)
Imatge
Respon