Els Sims 4: Omplir Newcrest

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Meina
Totoro
Totoro
Dereshishishishishi!
Entrades: 1098
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 313 cops
Gràcies rebudes: 482 cops

Anunci abans de començar, si entres aquí esperant una història guai com la de la @UkiHana, em sap greu però no estic capacitada per això... Així que em sap greu, la meva està a un nivell molt diferent que la seva...

Omplir Newcrest



Seguint amb el repte dels Sims que ha començat la @UkiHana jo l'he volgut seguir però girant una mica la truita.

Abans que res, jo tinc els sims 4 amb les expancions "A Trabajar" i una gratis que hi ha de nadal.

La veritat és que a mi això d'inventar-me històries se'm dona bastant malament i no sóc gens original ni divertida, i si, fa uns dies vaig començar a fer la casa pels meus sims i avui mateix l'he acabat i m'hi he posat a jugar. Però m'adono que aquesta part no m'agrada tant com construir així que no crec que jugui massa amb la família...

Així que se'm ha passat pel cap la idea d'agafar Newcrest un dels pobles dels Sims 4 (un que està buit) i dedicar-me a omplir-lo. La meva idea és fer una casa, omplir-la, jugar una mica amb els sims i quan me'n cansi anar per la següent. També tinc la idea d'algun dels dies fer algun bar, biblioteca, botiga... tot per anar omplint el poble)

Imatge


Ara si, anem per la 1a família:

Us presento la Alga Glà (si un nom molt original :roll:) ella és solitària, bibliòfila i segura de si mateixa, i té dos somnis a la vida, ser una agent secreta i ser una escriptora famosa. La meva idea principal era que només fos agent secreta, però em demanaven que la senyora tingués un somni i el que s'acostava més a agent secret era el de culturista... i com que no... així que ha canviat i ara te dos somnis.

Imatge


Alguns us sonarà, però jo vaig començar a construir la casa abans de fer el personatge, així que us podeu imaginar que un cop vaig crear el personatge la casa era molt cara... així que vaig fer servir la tècnica ancestral i la vaig portar a un solar buit i allà vaig fer servir la famosa tècnica del motherlode per gunayr uns peletes i poder anar a la casa que tocava.

Imatge


I aquí us ensenyo fotos de la casa (no és la gran cosa, però a mi m'agrada), apart de que el jardí encara l'he de fer, osigui que la casa està a mitges.

Imatge


Interior:

Text amagat.
Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge


I com us podeu imaginar he posat a la noia a treballar d'agent secret i en el seu temps lliure doncs escriu llibres. La meva idea és fer una gran colecció de llibres que tots comencin amb "La Pel Verda i..." i tothom que en tingui ganes em pot anar proposant noms pels llibres i quan jugui amb ella aniré escrivint els llibres :uki: El primer és (super original :roll:):

Imatge

Una altra idea que tinc és que quan tingui una posició més bona com a agent secreta doncs li faré un soterrani per poder fer investigacions secretes :pervertmoon:

Finalment confesso que em sembla que malcriaré molt als sims, per que a la mínima que la Alga volia una piscina doncs li he fet...

Imatge

Imatge

Estaré encantada de rebre idees tant pel nom dels llibres com per noves famílies que puc posar al poble, a més de nous locals, ho accepto tot!!
Meina l’ha editat per darrera vegada el dia: 02 gen. 2023, 15:07, en total s’ha editat 1 vegada.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

La casa és una puta passada, l'Alga és afortunada!!! :uki: Tinc moltes ganes de veure el soterrani d'investigacions secreteeees!!


Com a suggeriments de noms de llibre, aquí tens uns quants:

La Pèl verda i el jalapeño maligne
La Pèl verda i el husbando francès del tren
La Pèl verda i el pernil per cap d'any
La Pèl verda i el misteri dels coreans sensualosos
La Pèl verda i quiero mi dinero!

<3
Respon