E3 2018

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Imatge

L'E3 ens està deixant molts anuncis que molts esperàvem amb ganes!

Per exemple, algunes novetats:

El videojoc de moment, Fortnite, arriba a la Nintendo Switch




S'anuncia Super Smash Bros Ultimate, per a la Nintendo Switch




Sony anuncia un pack amb Kingdom Hearts 3




Ubisoft ens mostra l'Assassin's Creed Odyssey, ambientat a l'antiga Grècia




Square Enix ens mostra el Dragon Quest XI




Bethesda ve carregada amb Fallout 76...




... i The Elder Scrolls VI




I suposo que alguna cosa més que m'hauré deixat!

Què? Què heu seguit amb més atenció? Què vos fa més ganes? Vos comprareu alguna cosa?

Jo... crec que m'acabaré pillant la switch!
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Vaig veure que treurien Kingdom Hearts III!!! Ja era hora, per fi tenim data :plorar: (29 de gener de 2019 per qui no ho hagi vist).
Però em va sorprendre molt que s'hagin "actualitzat" tant, que és normal, vull dir... és el que han de fer! Però se'm farà molt estrany no tenir els de sempre...
No se quants d'aquí els agrada aquest videojoc o hi han jugat etc, però jo deixo per aquí la llista dels móns que han confirmat de moment:
- Hercules.
- Toy Story.
- Twilight Town (la ciutat del Roxas).
- La torre del Yen Sid.
- La vella mansió (o algo així, que també estava a la Twilight Town).
- Enredados.
- Big Hero 6.
- Monstruos SA.
- Rompe Ralph.
- Frozen.

Encara que no està confirmat, en més d'un tràiler es pot veure el Ratatouille, així que potser també hi haurà el seu món (?)

I pel que he vist ho relacionen ja amb Kingdom Hearts birth by sleep (psp), ja que ara també hi surt l'Aqua... però sembla que se n'ha anat cap a la foscor :plorar: , i el Sora també parla del Roxas en algun tràiler!!!
Avatar de l’usuari
lostbrain
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 165
Membre des de: 26 nov. 2017, 16:04
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 18 cops
Gràcies rebudes: 53 cops

Jo que no sóc gens de videojocs em vaig veure totes les conferències en directe com cada any. Ben entretingudes que són.

Sent sincers, sí que hi ha jocs que em criden molt l'atenció però al no tenir cap consola des de la PS2 , les poques ganes ja de bon començament i lo car que es aquest hobby... doncs molt segurament no els jugaré mai a no ser que surtin per PC. I tot i així encara em fa mandra... El Jurassic World Evolution que l'esperava amb força ganes l'he engegat ben lluny al veure el preu xD I això que els jocs de Frontier o en general aquestos de simulació i gestió m'encanten.

En fi, al que anàvem:

Aquest any, per exemple, el Ghost of Tsushima, que ja van anunciar a finals de l'any passat, m'agrada cada cop més, però sent exclusiu de PS4 aquí s'acaba la història. De la mateixa manera amb TLOU2. El Death Stranding també m'intriga força.

D'Ubisoft, sobretot, el nou AC. Amor a primera vista amb el personatge de la Kassandra. I més si li pots triar els interessos romàntics <3 <3 Com deia aquell tweet:
Text amagat.
Imatge

Però al cap i a la fi la que més m'interessa es la de PC Gaming amb molts indies per PC. O el nou Hitman que també hi ha ganes.

I la confe de Devolver Digital boníssima com cada any. Amb ganes de continuar la sèrie l'any que ve xDDD
Quants de valtres heu fet una cambuleta?!
A qui no li agraden els potxons, la llum de bocafoscant, i els moixons cantant a primera hora del maití...?
Algú no s'haví taleat que als Pallars parlem un català diferent?!!

parlapallares.cat
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 299
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 73 cops

Bueno és hora de tirar una mica de bilis muahahahaha.
Anire per ordre de les presentacions.

1 - Electronic Arts (EA)

Mai espero res d'aquesta companyia ja que tampoc tinc interes en la majoria de coses que tenen, però en aquesta ocasio m'han sorpres amb Unravel 2 que possiblement jugui en un futur i el Sea of Solitude el qual tracta sobre la desesperació, soledat i depresió espero que fagin algo guay i que em fagin plorar com un cabro, desrés Battlefield V té molt bona pinta i estic segur de que sera un bon shooter i es passara per la pedra el COD un any més, per la resta que van ensenyar res a destacar per a mi.

2- Microsoft

La conferencia em va semblar bastant bé ràpida ensenyant moltíssims jocs encara que molts ja es coneguessin també van sortirne de desconeguts.
HALO A PC!!!!!! per fi un Halo a PC només havia pogut jugar a casa d'amics perquè no tinc X-Box.
El que més espero:Jump Forces(em va encantar espero que no la caguin com l'últim joc de l'estil), Battletoads, Crackdown 3 (visca en Terry Crews és el puto amo), CyberPunk, Devil May Cry 5, Gears 5, Ori and teh Will of Whisp ( ja va sortir l'any passat però es que m'enamora aquest joc jajaja), Tunic ( un low poly indie molt maco i que sembla molt divertit), n'hi van sortir alguns més de interessants però sense tràiler ni res així que no se com es diuen.

3- Bethesda

Per a mi van agafar als fans de la saga The Elder Scrolls i es van riure a la seva cara completament, són uns desgraciats, porten des del puto 2011 treient nous skyrims que ja no vol ningú perquè són la mateixa merda que el primer amb 4 bugs menys i una mica més bonics i en comptes de ensenyar el nou The ELder Scrolls VI, amb títol, trailer i tot no ells només fan un puto remix cutre de la cançó del Skyrim i la posen de fons amb les paraules The Elder Scrolls VI sense cap títol i a sobre treuen un TES per al mòbil molt indignat i això que jo no soc gran fan de la saga.
A part d'aixó em va alegrar veure que treballen en un nou DOOM, el RAGE 2 encara que no el jugaré semblava que anava per bon camí i ja.

4- Devolver

La millor conferencia XD encara que hagin ensenyat només 3 jocs dels quals 1 és seriós i els altres dos són super trolls la conferencia va ser la que més vaig disfrutar a més que estan creant una bona historia cada E3.
El SCUM (el joc més seriós no crec que el jugui no desperta massa el meu interès però el My Friend Pedro el jugare segur el més divertit és que el títol i el joc tenen 0 relació jajajaja

5- Aquare Enix

Presentació sosa i avorrida.
Dragon QUest XI (segurament el compri i el jugui molt fortament) i Rise of the Tomb Rider també segurament.

6- Ubisoft

El cringe va ser intens quan van anunciar el puto Just Dance 2019, en general una presentació normaleta ni dolenta ni bona potser un 6/10 però no més.
Beyond Good and Evil (sembla que serà bastant guapo a la llista estarà quan surti), Trials Rising(no se si el compraré però sembla força entretingut), Assassin's Creed (de AC té més aviat poc sincerament XD però tenia bona pinta com a joc s'haurà de veure si va molt petat de bugs).

7- PC

Sense contar els trolls de Devolver va ser la millor conferencia, van treure moltíssims indies que em van vendre instantàniament (encara que de moment no en puc comprar cap XD) com el SABLE, em vaig enamorar de l'estètica i molts altres.
És estrany que fos la millor ja que normalment no sobresurten gaire però aquest any el nivell de presentació ha sigut patètic, si, s'han presentat jocs que s'esperen molt i han ensenyat grans sorpreses però com a presentacions han fet molt el pena totes les grans.

8- SONY

Presentació 4/10 va ser una puta merda de presentació però el 4 l'ha aconseguit gràcies als jocs que va anunciar.
El The Last of Us espectacular i no només pel peto XD, l'Spiderman també té una pintassa molt sexy, el Ghost of Tsushima (encara que el logotip del nom no sembla gent adequat pel tipus de joc que és).
També esta el Death Stranding, que a mi em va deixar amb poques ganes sincerament, ens van ensenyar un walking simulator de portar coses a l'esquena i essers lligats per cordons umbilicals per allà, no arribarà fins 2020 com a mínim i sincerament em cansa que només per portar la firma del Kojima tothom digui que és el millor que hi ha al mon, es veritat que els seus jocs són molt bons i espero que aquest em fagi menjar-me les meves paraules però meh 0 hyper per ell.

9- Nintendo

La pitjor presentació de totes literalment van ensenyar 2 jocs i 20 minuts de Smash que a veure per a mi perfecte perquè m'encanta l'Smash però no és pla de fer les coses així de malament, haurien pogut dir coses del Pokémon 2019 en el que porten uns 2 anys treballant però pa que.

I ara el Kingdom Hearts III ha sortit a tantes presentacions que no sabia on posar-lo XDDD
Tinc moltes ganes de jugar-lo a més avui han confirmat que hi haurà mons Disney que encara no s'han vist, sembla que serà un joc super complert, la Aqua smbla que serà malvada i m'encanta l'aspecte que li han obscur que li han donat 10/10, l'única queixa és que el trailer estava fet com el santíssim cul del Pumba, li faltaven efectes de so per tot arreu feia grima veure-ho XD
Imatge
Avatar de l’usuari
Ereza
Calcifer
Calcifer
この世に悪があるとすれば、それは人の心だ
Entrades: 844
Membre des de: 06 juny 2016, 21:59
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 638 cops
Gràcies rebudes: 543 cops

Només vaig seguir la conferència de Nintendo, la veritat és que la resta m'importava ben poc xD

I he de dir que la conferència de Nintendo va ser molt fluixa. Molt. Jo venia sense hype, esperant la presentació de l'Smash, el Pokémon i potser un tràiler del Metroid Prime 4. Doncs bé... el que esperava, excepte que no hi ha res del Metroid. També van ensenyar el Super Mario Party, però la veritat és que no acabo de veure la gràcia dels Mario Party.

Ara, l'Smash caurà seguríssim. Amb tots els personatges de la història (i fa pinta que també tots els escenaris), és compra assegurada. Però haurien pogut ensenyar alguna altra cosa...

Una altra notícia que m'ha alegrat (no sé si és del propi E3 o de just abans) és que el Tales of Vesperia es reeditarà per a Switch i arribarà traduït! Compra segura, també.
Imatge
«Si hi ha maldat en aquest món, és sens dubte al cor de la humanitat.»
Avatar de l’usuari
Duba
Porco Rosso
Porco Rosso
I am the Doctor
Entrades: 117
Membre des de: 20 juny 2018, 12:48
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 53 cops

Ningú més espera el Metro Exodus? Pinta genial <3 <3

Ara m'estic jugant el Metro 2033 Redux i estic massa enamorat d'aquests 2 jocs (2033 i Last Light). Tinc moltes esperances posades sobre l'Exodus.

Deixo aquí el trailer de l'E3 2018 (esp):
Text amagat.


I un gameplay també mostrar a l'E3 2018 (subs esp):
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 299
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 73 cops

aeab13 ha escrit: 20 juny 2018, 15:35Ningú més espera el Metro Exodus? Pinta genial <3 <3

Ara m'estic jugant el Metro 2033 Redux i estic massa enamorat d'aquests 2 jocs (2033 i Last Light). Tinc moltes esperances posades sobre l'Exodus.

Deixo aquí el trailer de l'E3 2018 (esp):
Text amagat.


I un gameplay també mostrar a l'E3 2018 (subs esp):
Text amagat.
sii però he de jugar al metro last light encara i el 2033 el vaig jugar fa molt així que tocara tornar-hi o com a mínim jugar al last light abans del nou
Imatge
Avatar de l’usuari
Duba
Porco Rosso
Porco Rosso
I am the Doctor
Entrades: 117
Membre des de: 20 juny 2018, 12:48
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 53 cops

BlackStar ha escrit: 20 juny 2018, 17:09 sii però he de jugar al metro last light encara i el 2033 el vaig jugar fa molt així que tocara tornar-hi o com a mínim jugar al last light abans del nou
Et recomano jugar els Metro Redux, són dues versions millorades del 2033 i el Last Light, valen molt la pena.
Imatge
Respon