De professió, mag

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

De professió, mag (Kono Danshi, Mahou ga Oshigoto Desu)


この男子、魔法がお仕事です



Imatge


Episodis: 4
Gènere: Fantasia, Màgia, Shounen ai
Estudi: CoMix Wave Films
Original
Pàgina web oficial
MyAnimelist

Argument


Dos nois es coneixen en un bar de copes. Un d'ells es dedica a la màgia, en un món en què aquesta és un requisit imprescindible per a una feina d'elit molt important.

Sembla que aquesta minisèrie forma part d'una col·lecció d'OVAs semblants amb diferents protagonistes: un tritó, un malvat, un noi que lluita contra extraterrestres i un noi que es converteix en minerals. Potser el fansub que ha subtitulat el mag s'animarà a fer els altres :xiular:

Opinió personal

Text amagat.
L'estètica de l'animació m'encanta, la trobo preciosa. És el que em va cridar l'atenció i va fer que el mires, de fet.
La història en si també m'ha agradat força. Aquesta manera més "tradicional" (o potser moderna, perquè no fan servir varetes :scratch:) de fer màgia queda molt bé amb el tipus d'animació. M'hauria agradat que la minisèrie no fos tan curta, vaja que no fos mini xD, per poder desenvolupar més aquest món on viuen els personatges. Seria interessant veure el mag en acció mentre treballa i veure amb més detall com es desenvolupa la relació entre tots dos.
Malgrat la poca durada, però, trobo que la relació entre tots dos està prou ben establerta, no com en algun OVA o pel·lícula que he vist, que la relació s'aguanta tan poc com un edifici en ruïnes.
La caracterització del mag no se m'ha fet pesada, com passa sovint amb els protagonistes amb traumes, perquè on s'és vist un protagonista amb una bona salut mental? La manera com s'explica d'on prové aquesta inseguretat que té, em convenç i la trobo versemblant, i a la vegada demostra que es pot fer que un personatge sigui insegur i tingui traumes sense que sigui un fleuma.
Del noi amb qui festeja, no en recordo el nom 😖, no se'ns diu gaire cosa, força normal tenint en compte les restriccions de temps, però acabes amb la impressió que és un noi força amable, tot i que potser una miqueta cap de pardals (amb el bon sentit).
Un altre personatge que surt força i que és potser el millor de tota la sèrie és el bàrman. Aquest senyor veu el shipp a venir d'una hora lluny i sembla que sigui una mena d'àngel de la guàrdia. Si no em caigués bé la parella canon, faria molt bona parelleta amb el mag. :blush:

Imatges


Unes quantes captures, perquè en veieu el tipus d'animació.
Text amagat.
Imatge

Imatge

Imatge
Els japonesos deuen agafar febrades sobtades ben sovint, perquè quan una parelleta està junta i de cop un es posa vermell, la pregunta sempre és aquesta. :roll:

Imatge
Josep Navarro Bes
0
1

Sembla bonica, la miraré! Grácies! 😘🤗
Josep Navarro Bes
0
1

Josep Navarro Bes ha escrit: 16 feb. 2021, 18:01Sembla bonica, la miraré! Grácies! 😘🤗
Em va encantar! Molt bonic visualment i narrativament parlant. La màgia es combina en les lletres i la condició interna traumàtica del protagonista i fa una fusió súper interessant i molt captivadora que et deixa meravellat en poc temps. Curta, intensa i bona, com ha de ser. ☺️
Respon