Darker than Black

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Imatge

Darker than Black


Nom: Darker than BLACK -黒の契約者-
Basat en: Original
Director: Tensai Okamura
Productors: Aniplex, Square Enix, Mainichi Broadcasting System, Movic
Gèneres: Acció, Ciència-ficció, Misteri, Superpoders
Estudi: Bones
Temporada: Primavera 2007
Capítols: 25

Argument


Han passat 10 anys des que Heaven's Gate va aparèixer a Amèrica del Sud i Hell's Gate va aparèixer al Japó. Els seus propòsits són desconeguts, aquestes portes són espais on s'ignoren les mateixes lleis de la física. Amb l'aparició de les Gates van sorgir els contractors, persones que, a canvi de la seva humanitat, se'ls concedeixen habilitats sobrenaturals.

A la ciutat japonesa que envolta la Hell's Gate, la cap de de policia de la secció 4, Misaki Kirihara, es topa amb un famós contractor de nom en clau Hei. Anomenat "Black Reaper" al món subterrani, Hei, juntament amb els seus col·laboradors, realitza missions per al misteriós i despietat Sindicat, que el porta a destapar lentament les capes fosques que cobreixen un vil complot que amenaça l'existència mateixa dels contractors.

Opinió personal


Darker than Black era un d'aquells animes que tenia pendent des de fa mil anys, per fi l'he vist i n'estic molt contenta i lamento no haver-ho fet abans. Tant com a otaku com a fan de la ciència ficció he disfrutat molt aquest anime. L'argument està molt ben construit i lo que al principi sembla tot un caos conforme avança l'història va agafant forma i al final (molt al final) encaixen totes les peces del puzzle. Lo que he trobat a faltar ha sigut una mica més de desenvolupament dels personatges, al final al que més coneixem és a la policia Misaki Kirihara (que no em queixo) perquè és de la que més detalls sabem de la seva vida. A la resta de personatges els hi dediquen un capítol per explicar-ne l'història i en el cas d'en Hei són fragments que van deixar anant amb contagotes i tu has d'anar recomposant conforme avances l'anime. Per a mi aquesta és la part més fluixa de l'anime.

La banda sonora és brutal, una especial menció als dos openings:

Text amagat.



L'animació no és res de l'altre mon però tot i així és respectable, especialment en les escenes de lluita es notava la qualitat de l'estudi.

Imatge


M'ha decebut molt també que llencessin a la brossa tot el potencial yuri que hi havia en aquest anime, evidentment per part de l'inspectora Kirihara. Primer amb la antiga companya d'institut que retroba anys després, estava clarissim que aquelles dos no eren només amigues en aquella època. I després amb la del laboratori també hi havia molt de potencial. Està clar que no és un shojo però no hagués estat de més deixar-ho anar per satisfer el meu mono de yuri.

En conclusió, és un bon anime de ciència-ficció amb una història ben elaborada tot i que queden alguns punts sense explicar i això a la Nafi no li agrada gens, tot i així si sou fans d'aquest gènere us el recomano sense cap mena de dubte. I si ja l'heu vist doncs m'agradaria saber que n'opineu!

Hi ha unes OVAs que tinc pendent de veure i un'altra temporada que és cronològicament posterior a l'anime que també he de decidir si veure-la o no. Qualsevol opinió o consell serán benvinguts!
Imatge
Respon