Code Geass

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Laii
Sense cara
Sense cara
Tadaima!
Entrades: 4
Membre des de: 21 maig 2018, 23:40
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 5 cops

Code Geass



Imatge

És dels últims animes que vaig veure i he de dir que es mereix un ENORME 10! Sempre he sigut molt fan de CLAMP i el seu estil, així que vaig decidir de donar una oportunitat a Code Geass. És un anime de meccha però encara que no hi estiguis molt posat en aquest gènere (com jo) l'anime t'enganxa i el vols acabar des del minut 0.

Tracta d'un futur on el Japó és controlat per Anglaterra i es divideix la població en elevens (japonesos) i els anglesos que han anat a viure allà. Els japonesos estan sotmesos a tot el que volen els anglesos i viuen en pobresa i males condicions. En Lelouch és un noi que vol canviar aquesta situació i farà tot el que faci falta per aconseguir el seu objectiu. Diria més però seria fer spoiler...

Els personatges estan molt ben aconseguits i res negatiu a dir de la trama, simplement és inesperada i emocionant, a més de ser molt emotiva. És un anime que et fa pensar i no és pla, és a dir, et trobes amb molts girs inesperats que encara la fan més atractiva. El recomano 100%!
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

He vist per fi el famós anime Code Geass i he d'admetre bastant sorpresa que ha igualat les meves expectatives. És un anime del que el 90% de gent en parla maravelles i evidentment em vaig hypejar i per sorpresa meva no m'he fotut una hostia com un piano. Also té un altissim nivell de waifus i això sempre és un gran punt a favor.

Lo que més m'ha enganxat de tot (a part les waifus) ha sigut la extraña però ben portada combinació entre mechas i slice of life escolar. M'ha sorprés perquè la part de l'institut de Code Geass és millor que molts animes d'institut.

L'obsessió d'en Lelouch amb la lisiada arriba un punt que es torna exasperant però com que tot lo demés és increible doncs li perdonem. A més en Lelouch és husbando top així que li perdono tot.

Em va deixar una mica loca com de secundari acaba sent el Charles, és un tio fan de Plató amb les seves mogudes però se'l ventila casi com si res, tant a ell com a la mare (tant donar per cul amb la mare i al final la mata, manda huevos). El transhumanisme és com un tema que han posat per semblar algo molt més profund que un anime de mechas però al final (per sort) es queda rere de la lluita política que és molt més interessant imho.

A la Shirley i la Nina les hagués matat amb molt de gust, són dos personatges que durant TOT l'anime han aconseguit alterar-me el ritme cardíac. La Shirley perquè no aportava res i només intervenia per liar-la i haver-se de fer salvar nena surt el mig. La boja de la Nina crec que no fa falta ni que ho expliqui és la típica adolescent obsessionada amb un famós HEM CREUAT LES MIRADES DURANT 1 SEGON SOM ALMAS GEMELAS M'HI HE DE DEDICAR AMB COS I ÀNIMA nena get a job, que después aconsegueix el job i encara la lia més, en fi que les matava a les dos.

Lo més important de tot ha sigut que he trobat a una waifu nova a la qual dedicaria tota la meva vida: Kallen Kozuki és una deesa.

Imatge


És cert que la seva obsessió amb en Zero s'arriba a fer cansina però li perdono perquè és la pilot més forta de mechas i li rebenta l'ojete a tots els homes que es trova. Kallen reina suprema dels mechas.

Evidentment no és la única waifu que m'ha arribat al kokoro, Code Geass té molt bon material de waifus: CC, Cornelia, Viletta, Rakshata, Cecile, Nagisa,... podría escriure una triologia només amb les waifus de Code Geass no se qui és l'autor però chapeau de veritat.

I per últim el final, desgraciadament ja m'havia spoilejat
Text amagat.
la mort d'en Lelouch, però no en sabia cap detall
així que una mica m'imaginava el final però ni de coña em veia vindre
Text amagat.
a en Suzaku fent de Zero matant en Lelouch

En Suzaku és un dels personatges que més rabia m'ha fet durant les dos temporades i después del final em fa més pena que altra cosa, condenat a viure amagat a sota la mascara que tant poc li agrada i amb tantes morts a la consciència, molt sad

M'ha decepcionat una mica el paper tant secundari de la CC, amb tant de fangirlisme que hi havia amb aquesta noia pensava que seria molt més central en la història i al final sembla que estigui allà una mica per fer bulto i per justificar lo del Geass però sense gaire més.

En resum, stan Kallen

Imatge
Imatge
Respon