Bullet Train

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Oriol
Moderador
Moderador
Entrades: 374
Membre des de: 12 març 2016, 00:23
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 223 cops

Imatge

Bullet Train


Estrena: 5 d'agost de 2022
Director: David Leitch (John Wick, Deadpool 2)
Durada: 2h i 6 min
Gèneres: Acció, comèdia negre.
Productora: 87North Productions, Sony Pictures


Sinopsi



Un sicari conegut per la seva mala sort (Brad Pitt) és enviat a una missió al Japó. Aquest professional està determinat a dur a terme la missió de forma pacífica, ja que va haver de demanar la baixa per ansietat. Ha tornat fet un home nou gràcies al seu psiquiatre Barry i les lectures zen. La missió transcorre en el tren bala que va de Tokio fins a Morioka. Allà es trobaran 5 sicaris diferents que aniran descobrint que les seves missions no són alienes les unes de les altres.

Opinió personal



Quan vaig seure a la butaca del cine no m'esperava que sortiria d'allà dient que Bullet Train és la meva pel·lícula preferida. És una peli al més pur estil Tarantino amb hòsties i humor negre per igual. D'un temps ençà els films d'acció han tingut un humor àcid, potser un pèl gratuït, i que no esqueia amb la pròpia dinàmica de la pel·lícula. Però això no succeïx a Bullet Train, ja que té tot l'humor està molt ben pensat i interpretat. Vaig sortir del cine rient molt i amb la sensació de voler més.

L'acció també està molt ben encertada al voltant del tren bala (i fora d'aquest, amb diversos flaixbacs que anem veient al llarg de la peli per anar entenent el rerefons dels personatges). Com ja he dit, l'humor balla perfectament amb l'acció. Aquesta barreja fa que la pel·lícula sigui realment entretinguda.

La trama és realment bona. Basada en la novel·la Bullet Train (o Maria Beetle) de Kotaro Isaka trobem una història amb molts elements japonesos així com yakuzes i tíos amb katanes. Hi ha diversos girs argumentals que et pots arribar a esperar, però no per això es fa més avorrida. Pots intuir el gir, però no la manera en la qual passarà. Potser aquesta era la millor part de la peli: deduir que passaria X cosa i després que passés, però de la forma més aleatòria i còmica possible.

No us deixo el tràiler, ja que personalment considero que és gaudeix més si la vas a veure a cegues. Si li hagués de posar una nota seria un 9/10. Vaig tornar anar a veure-la de lo molt que em va agradar! :crispetes:

L'heu vist? Us ha agradat? Si no hi heu anat, encara esteu a temps!
Avatar de l’usuari
taka
Porco Rosso
Porco Rosso
Nya!
Entrades: 148
Membre des de: 15 gen. 2021, 23:43
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 132 cops
Gràcies rebudes: 60 cops

Jo vaig anar a veure-la aquest dimecres passat arran de la recomanació d'en @Meizu, i que la versió de Stayin' alive by bee gees que surt al tràiler em captives prou com per veure el tràiler sencer (res té a veure que en Brat Pitt fos el primer a aparèixer al tràiler eh :xiular: ).

Coincideixo molt amb què té un estil molt Tarantino, tot i no ser seva i salvant algunes distàncies, ho podria ser perfectament.

Respecte als actors, simpajeria Brat Pitt com sempre, i dir que em vaig adonar després revisant el tràiler que Bad Bunny surt interpretant el paper de "el llop".

Pel que fa a la peli en si, l'humor és increïble i un fart de riure constant, vaig sortir del cinema comentant-ho i mentre dèiem lo graciosa que havia arribat a ser, una parella de mitjana edat es va girar per dir-nos que si, que havien rigut durant toota la pel·lícula.

Quant a la trama en si, sincerament, si tu ho vas veure a venir més o menys tot Meizu, super bé, però jo quasi cada canvi argumental em va sorprendre, i quan per fi ho vaig entendre tot, em va encantar.

Jo quan en Meizu em va dir que l'havia vist dos cops, vaig flipar, però ahir mateix, estava pensant jo de tornar a anar a veure-la dimecres que ve, molt molt recomanada a qui sigui que llegeixi això.
Avatar de l’usuari
Skuld
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 574
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 69 cops
Gràcies rebudes: 259 cops

Ja tenia pensat anar-la a veure, però sí que diré que veure el post em va acabar de motivar. Només pel trailer em va semblar una bona opció, tot i que no sabia massa què esperar. Al final potser diria que ha estat millor del que em pensava, feia temps que no reia així anant al cinema. Molta violència gratuïta i un ritme que no et deixa parar ni per agafar aire; literalment com un tren bala, suposo. La banda sonora també és un punt a favor.
Veient qui és el director i altres pel·lícules on ha participat ja veig que realment ha sortit una barreja entre John Wick i Deadpool, m'encanta XD

No diria que faig spoiler aquí abaix, però aviso per si de cas algú la vol veure sense saber res...

L'únic que potser no m'ha acabat de convèncer és la princeseta de rosa, per algun motiu no veia que la seva actuació fos tan convincent com tots deien, potser és cosa meva. D'en Bad Bunny no en parlo perquè ha sortit cinc minuts i la meitat d'aquest temps ha estat en un flashback lol Per altra banda, crec els germans tenien carisma suficient per treure una seqüela només amb ells dos :urahara:
Aquí sí va un spolier:
Text amagat.
Si sóc sincera, entre tanta violència sí que m'hi ha sobrat una mort, tsk

A banda d'això ha estat bé, no és una pel·lícula on demanaria res més que entreteniment a sac i ho ha donat.
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Oriol
Moderador
Moderador
Entrades: 374
Membre des de: 12 març 2016, 00:23
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 223 cops

La idea de que sortis una secuela sobre en Mandarina i en Limón seria genial. Tenen massa, però massa carisma. Sense cap mena de dubte els millors personatges de la pel·lícula. Spoiler va
Text amagat.
però sí, entre tanta violència em sobra la mort d'en Mandarina que ademés és un xic tonta, però bueno
La Prince tinc la sensació que per si sola és un personatge que tot i ser bo, no brilla en excés.
Text amagat.
Tot i ser la filla de la mort blanca li manca l'experiència d'aquesta i no arriba a desplegar tot el potencial que demostra. Recordem que al final el pla se li fa aigües quan es queda sense ostatge i el seu pare decideix no matar-la perquè "sempre l'havia vist". Al final mort per la seva pistola, però és un cop de sort. Tot i això dóna molt joc als altres i les interaccions dels demés amb ella son molt tenses. Tota l'estona pensant, la pillaran?
Bad Bunny a la peli em va agafar amb la guàrdia super baixa. Quan s'obren les portes del tren i apareix va ser com quuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. El tema que han composat pel seu personatge em va semblar brutal.
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 485
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
0
1
Gràcies donades: 194 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Uep, ja fa setmanes que vaig anar al cine a veure-la, per recomanació vostra, però no m'havia parat a fer el post fins ara. Tiro de records semillunyans, vaja. Vaig sortir del cinema pensant que efectivament havien volgut fer una espècie de Kill Bill modern, amb totes les coses del cine blockbuster modern. Crec que en segueix bastant bé la recepta.
El millor personatge sens dubte és en Lemon amb les seves històries dels trens - crec que sense ell la peli no valdria un duro.
Concordo que la Princesa no impressiona. La noia del verí tampoc; més o menys serveix per ferla broma de "fua, de debò que no tens una altra dosi d'antídot? Que malament sempre has de dur-ne una altra!!" i para de comptar.
En resum, vaig estar content d'haver-la anat a veure, però tampoc em va super impressionar. Però setmana abans havíem vist Everything, Everywhere, All at Once, que em va flipar, o sigui que el llistó estava altíssim.
Respon