Bones tardes jovent

Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Entrades: 268
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 217 cops
Gràcies rebudes: 217 cops

Bona nit! (O bona matinada)

Em dic Loraninja (o Laura. O Lora. O un dels mil sobrenoms que m'han posat certes persones malvades de Lluna Plena), i he conegut Tadaima gràcies a l'Ereza, que me n'ha parlat (i m'ha oferit una targeta, la meva debilitat). Provinc de Lluna Plena no Fansub, un fansub en català, on faig feines de traducció, neteja i edició de manga des de fa dos o tres mesos. (Sóc la mala influència que ha entrat a produir yaoi en català per un tub)

Com que sempre he tingut necessitat de debat sobre certs temes, i m'han comentat que aquest fòrum està actiu, aquí estic. Entro directament pel debat de Tsubasa Reservoir Chronicle, una necessitat latent des de fa gairebé 10 anys, doncs mai he conegut ningú que se l'hagués llegit (bé, un cop vaig mig obligar a un amic, però poc interès tenia en la reflexió). Tot i que un cop satisfeta la necessitat, no seré tan monotemàtica :lol:

Vinc en blanc perque no he llegit cap post ni res de res, així que feina me'n queda!

Bé, faré un parell de comentaris que he llegit a la guia de nous usuaris.
- Sóc més de manga que d'anime (per alguna raó, el multimèdia em costa bastant, ni anime ni sèries ni pelis. Tot i que alguna cau de vegades...), i no podria escollir-ne un de preferit (Tsubasa Reservoir Chronicle? Rurouni Kenshin? O alguna cosa més seriosa com Monster? O Bola de Drac per ser el meu primer? O FullMetal Alchemist? O Wolf Guy? Cada dia canvio d'opinió, n'hi ha tants de genials...).
- I d'anime tampoc puc dir. Se'm permet mencionar Avatar L'Últim Mestre de l'Aire? :lol: No sé si La Llei de Ueki, One Piece, o Planetes... D'animes no doblats al català (o que no s'hagin emès per tv3/k3/super3) n'he vist ben pocs: Guilty Crown (música espectacular), Your Lie in April, Assassination Classroom (que ja havia llegit prèviament, fa anys i panys. Tot i que només en vaig veure la primera temporada), i Sword Art Online (que em va sorprendre gratament, me l'esperava molt pitjor, no sé per què).
- Jugo molt habitualment a videojocs, sobretot RPGs (?). Fallout 3, Fallout New Vegas, The Elder Scrolls Skyrim, Gothic 3, The Witcher 3... (i també sóc molt fan dels jocs de terror, ojojojo, com l'Amnesia. Tot i que mai els acabo perque em fan molta por :p )
- Escolto gairebé exclusivament progressiu: metall o rock. De vegades bandes sonores (tot i que puc escoltar proutes coses, al final m'he avorrit molt del pop i em disgusta bastant). Opeth, Dream Theater, Riverside, Steven Wilson, Cheetos Magazine, i poc a poc estic coneixent Tool...

Bé, callo ja, que a mi no se'm pot donar corda! :x Espero que suporteu els meus disbarats i les meves dèries!
Avatar de l’usuari
Ereza
Calcifer
Calcifer
この世に悪があるとすれば、それは人の心だ
Entrades: 844
Membre des de: 06 juny 2016, 21:59
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 638 cops
Gràcies rebudes: 543 cops

Benvinguda a Tadaima, Lora!! L'spam ha funcionat :lladre:

Per aquí sol ser habitual interrogar la gent nova. Deixaré les qüestions otakus per a la resta i començaré pel que és realment important: La truita de patates, amb ceba o sense? La pizza amb pinya, delícia o abominació? I el paper de vàter, penjant per la part de fora o per la de la paret?

Segur que per aquí trobaràs gent amb qui comentar Tsubasa o qualsevol altra cosa! Explora bé el fòrum, escriu-hi tant com vulguis i si et ve de gust, també pots passar pel xat (en hores no tan de matinada, que la majoria de gent dorm xD)

Que t'ho passis molt bé per aquí! :adeu:
Imatge
«Si hi ha maldat en aquest món, és sens dubte al cor de la humanitat.»
Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Entrades: 268
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 217 cops
Gràcies rebudes: 217 cops

Quan era jove (en mis tiempos mozos) no suportava la ceba, i preferia la truita de patates sense ceba. Però m'he fet gran i he caigut a la temptació, i ara la prefereixo amb ceba (això sí, no m'agrada trobar-me-la, si he de trobar un tros de ceba, la prefereixo sense).
M'agrada la pizza i m'agrada la pinya, però mai he provat la pizza amb pinya. Tot i així, a priori no sembla una bona idea...
El paper de vàter penjant per la part de fora de la paret, bàsicament perque es més fàcil d'agafar. Aquesta pregunta m'ha sorprès: Hi ha algú que prefereixi el paper per la part de la paret?
Avatar de l’usuari
Grimmy
Calcifer
Calcifer
Judo ❀ Master
Entrades: 608
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
0
1
Gràcies donades: 184 cops
Gràcies rebudes: 251 cops

Benvinguda!

Doooncs Tsubasa jo la vaig "mirar" quan la feien pel K3 però quasi no recordo res. xD Crec que al final la vaig deixar en pendent a MAL per tornar-la a remirar en el futur. Però si que tinc molt presents els openings/endings, que em porten una nostàlgia especial que em fa recordar aquells temps tant guais que no tornaran... Aixx... (però bé això em passa sovint també XD)

Preguntetes: Vas al dia amb One Piece o simplement el vas mirar quan el feien? Fullmetal Alchemist normal o Brotherhood? Has jugat als The Witcher 1 i 2? Quin és per tu, el millor RPG que hagis jugat?

Salutacions!
Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Entrades: 268
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 217 cops
Gràcies rebudes: 217 cops

Ostres, doncs tinc l'anime de tsubasa baixat (en català), però no me l'he pogut mirar mai. Se'm fa raríssim, les veus i tot, perque estic acostumada a llegir-lo i sempre m'he imaginat les veus al meu gust. (I no vaig tenir la sort de poder-lo veure a la tv, el vaig descobrir casualment a la tenda de còmics del meu barri).

No vaig pas al dia, vaig mirar-me One Piece quan ho feien doblat, i ja està, vaig arribar fins el 400 i poc. Després em vaig llegir fins un fatídic capítol 583 aprox, em vaig decepcionar i ho vaig deixar allà. Després em vaig baixar tot OP doblat, i mel vaig tornar a mirar, pero un altre cop em vaig quedar al 433 aprox :lol: I ara amb Lluna Plena estic ajudant amb l'edició de Whole Cake (860 aprox), però clar, del forat entre 600 i 800, no m'he enterat de res.

No sé la diferència entre Fma normal o brotherhood. Jo tinc la colecció sencera del manga, i m'he llegit aquella, la de norma editorial. No em mateu els fans de l'anime, però em vaig mirar els dos primers capitols (no se de quin) i no em va agradar gens, l'opening està ple de spoilers, i al capítol 2 que mencionen l'"origen" / "passat" dels protes, em va semblar que tractaven el tema amb poquíssima cura i tacte, amb una música que no pegava gens. Lluna Plena tenia Brotherhood pendent, potser quan l'acabin me la miro dignament, i buscaré per algun lloc FMA normal, i podré jutjar dignament.

Lamentablement no he jugat al witcher 1 ni el 2. Vaig començar el 3 a l'octubre de manera espontània, pensant que no m'agradaria, i resulta que sí. Sempre em passa el mateix, amb l'Skyrim igual, no vaig jugar ni al Oblivion ni res, i ara potser em sembla massa tard.

I el millor rpg jugat, doncs mira, sé que és molt tòpic perque l'empresa no deixa de donar pel c** amb aquest joc, però és l'Skyrim. Conscient que és molt probable que sigui una decisió més emocional que racional, però vaig viure molt intensament la meva primera partida, durant un parell de mesos va ser la meva segona vida, i quin remei, tot i que pugui ser que hi hagi rpgs espectaculars i categòricament superiors, a mi m'agrada aquest
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 335
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
0
1
Gràcies donades: 299 cops
Gràcies rebudes: 303 cops

Benvinguda Loraninja!

Com va? T'està agradant l'ambient que hi ha per Tadaima?

Jo vull saber dues coses: la primera és si t'agrada el tema ninja (pel teu nom dedueixo que sí i per tant vull un top 5 de millors ninja). La segona és si t'agrada dibuixar i si dibuixes sovint, he llegit al tema d'avatars que el que duus és creació teva, el trobo molt expressiu! Hi ha una zona on pots compartir les teves creacions si t'hi animes!

Ens anem llegint!
Imatge
No hi ha cap miracle ni cavaller amb una armadura brillant que vingui a rescatar tothom dels seus problemes.
La vida pot ser cruel, però no sense esperança.
Cal fer-hi front i seguir endevant.
Avatar de l’usuari
Grimmy
Calcifer
Calcifer
Judo ❀ Master
Entrades: 608
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
0
1
Gràcies donades: 184 cops
Gràcies rebudes: 251 cops

Vaja, llàstima. No recordo què passava en aquells capítols d'OP, tinc curiositat per saber què va ser el que et va fer deixar-lo.

Lo de FMA error meu, pensava en l'anime, si és manga només n'hi ha un clar. En quan a l'anime el Brotherhood és l'adaptació fidel del manga, molt aclamada per tota la comunitat otaku. xD

Lo del The Witcher ho preguntava perquè tinc l'1 i el 2 i l'1 no em va agradar, i el 2 el tinc pendent. El 3 l'estic a punt de comprar perquè està rebaixat i m'han dit que està tant bé.

Tinc molta feina en amortitzar tot el que compro. Massa. XDDD
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Loraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, welcomeeeeeeeeeeee!! :hurra:


No he llegit Tsubasa, però sí Rurouni Kenshin que és com una meravella del món i ningú ho entén i tu ho entens i això m'emociona molt i em fa plorar, però de tristesa, de felicitat i comprensió mútua reveladora. Doncs veig que t'han fet moltes preguntes interessants i la meva neurona processa lentament...

*4 hores més tard*

Què ha de tenir un bon manga perquè t'enganxi, perquè vulguis un capítol més un darrere l'altre? Has anat mai al Japó? És un lloc on t'agradaria viure-hi?

I bé, espero que t'agradi tadaima, el nostre rollo i la pizza amb pinya, perquè una vegada que la tastis, no hi haurà retorn possible... és putament deliciosa.
Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Entrades: 268
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 217 cops
Gràcies rebudes: 217 cops

Doncs mira, el nom va sorgir d'això mateix, perque m'agradaven molt els ninjes, i clar, Laura + Ninja, lògica absoluta i aplastant. Bé, no m'agradaven molt els ninjes. M'agradava molt EL ninja, de la meva obsessió del moment, Tsubasa Reservoir Chronicle, és a dir en Kurogane.
Text amagat.
Imatge

Era només per ell, així que només existeix un Top 1 :xiular:
Ara el nom s'ha quedat, i s'ha convertit més en un meme que res, perque bàsicament descriu totes les característiques que jo no tinc, i ho fa molt més còmic: agilitat, sigil, bona salut, obediència, disciplina...

I quan era jove sí que dibuixava molt activament, però va haver un moment que ho vaig deixar perque patia dibuixant (al final tenia l'etiqueta de "La que sap dibuixar", i tenia constantment la pressió d'estar al nivell, dibuixava a disgust, perque altres volien, i quan alguna cosa no agradava, m'ho deien "Això no t'ha quedat bé, no està al teu nivell"). Ara no dibuixo gens habitualment, tot i que sí que tinc precisió manual i nocions bàsiques, i amb moltes hores i referències crec que alguna cosa potable puc fer. Però m'és prou difícil oblidar la costum de dibuixar per complir unes expectatives (encara que ara siguin les meves). Jo sóc qui més nota que abans dibuixava millor i em sap més greu que res.
Tinc un deviantart amb 3 o 4 dibuixets:
Text amagat.


-

És clar que Rurouni Kenshin és genial! Qui ho dubtaria? Tinc tota l'edició integral, blanca i maquíssima.
Text amagat.
Imatge


I quina pregunta més difícil, no en tinc ni idea del que fa que una obra m'agradi :scratch: Crec que sóc molt fan del hurt/comfort, i si hi ha això, ja m'hi tens. Però més enllà... Que difícil, no ho sé! :scared:

No he anat mai al Japó, però tinc planejat anar pel Hanami de 2021 (fa gairebé 10 anys que ho vaig decidir, no sé ben bé per què aquella data, però així ho faré).
I no m'agradaria pas viure-hi, ni parlar-ne, ni que em regalin una casa i ciutadania. Quan era jove doncs clar que volia, perque tenia el Japó idealitzat com tothom, i em pensava que era una altra cosa. Però poc a poc m'he anat adonant que, com tots els països, Japó té les seves mancances, i potser són massa importants per mi. A la vida prioritzo moltíssim certs drets i llibertats, que el Japó no necessàriament té (o és "inferior" a Espanya), i les seves qualitats superiors no són suficients per a mi. Va ser molt dur reconèixer-ho, però prefereixo no viure-hi, tot i perdre'm la meravella que és tota la seva cultura (i el manga i el menjar, quina gana). :p
Avatar de l’usuari
Don Patch
Esperits del bosc
Esperits del bosc
Tadaima!
Entrades: 63
Membre des de: 24 jul. 2018, 15:27
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 64 cops
Gràcies rebudes: 33 cops

Benvinguda al vaixell @Loraninja!!

Dius que des de fa poc has entrat en el mon del fansub, en quines obres has/estas treballat/ant?

Ens anem llegint! :visca:
I fins aquí....lo temps!

Respon