Bon dia!

Respon
rossinyolbord
Sense cara
Sense cara
Tadaima!
Entrades: 2
Membre des de: 25 jul. 2022, 23:32
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies rebudes: 4 cops

Ep!! Soc nou a Tadaima, així que em presento: soc novell en el món del manganime, però tinc ganes d'endinsar-m'hi i conèixer-lo més. El meu nom en clau (hehe) és Rossinyol Bord, tot i que n'hi ha que l'escurcen a Rossi. Tradueixo i corregeixo al fansub de Lluna Plena, i de vegades faig articles entorn d'aquests temes a la Viquipèdia. Prefereixo els mangues que els animes, i dels que més m'agraden destacaria Cirerers florits passat l'hivern i The Legend of Mother Sarah. La veritat és que estic entusiasmat per l'onada de material nou que tindrem en català gràcies a les editorials que han sorgit amb aquest fi o s'hi han posat les piles. Si teniu cap recomanació en funció del que us he contat o fins i tot si no ve al cas de res, endavant, feu-la! :3
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Ei Rossi*, sigues benvingut!

(* si no t'agradava, bona l'has feta!)

Doooncs... jo et vull demanar si t'agrada el menjar oriental i si t'has atrevit a cuinar res. Per aquí hi podràs trobar alguna recepta i, fins i tot, hem organitzat algunes activitats (els "reptes de cuina") on tots ens hem posat a cuinar el mateix!

Fes-hi una ullada si vols!

Ens veiem per aquí!

Salut.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 335
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
0
1
Gràcies donades: 299 cops
Gràcies rebudes: 303 cops

Benvingut Rossinyol Bord!!

Quin nom tan guai, puc preguntar-ne l'origen? Jo et volia demanar si ets de la generació k3 i quins animes dels que feien per televisió et van agradar més i et van fer entrar en el fascinant món de l'animació japonesa.

Ens llegim!!
Imatge
No hi ha cap miracle ni cavaller amb una armadura brillant que vingui a rescatar tothom dels seus problemes.
La vida pot ser cruel, però no sense esperança.
Cal fer-hi front i seguir endevant.
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Hola Rossi! Benvingut :visca:

Doncs ara he buscat el manga de The legend of Mother Sarah i té una pinta d'epicitat extraordinària... :heroi:

Com has començat a llegir manga? Quina sèrie t'ha fet conèixer aquest món? :crispetes:
Avatar de l’usuari
taka
Porco Rosso
Porco Rosso
Nya!
Entrades: 148
Membre des de: 15 gen. 2021, 23:43
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 132 cops
Gràcies rebudes: 60 cops

Hola!! :hola:
Jo sóc en Taka, encantat! A mi sempre m'agrada molt preguntar que escolta la gent, així que aquí tens la meva pregunta: Quins gèneres musicals t'agraden? Openings d'anime? Més aviat electrònica? Odies el reggaeton? Drum N Bass?

Ens llegim! :adeu:
Josep Navarro Bes
0
1

Hola, Rossi! He de dir que estic molt content que creixi aquesta comunitat d'amics i seguidors del manga i l'anime perquè és una font de cultura impressionant!

Jo sempre pregunto per la filosofia de vida que segueixes (ja que estudio Filosofia) i també pels teus estudis (que ja més o menys imagino que deu anar cara a Traducció?). T'agradaria fer un Erasmus o treballar al Japó?

En el meu cas no soc molt de viatjar, la meua filosofia de vida és la de la vida monàstica des de casa, haha! He estudiat Estudis Anglesos i voldria ser professor.

Moltes gràcies per estar aquí amb nosaltres! Arigatooo!!
rossinyolbord
Sense cara
Sense cara
Tadaima!
Entrades: 2
Membre des de: 25 jul. 2022, 23:32
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies rebudes: 4 cops

Hooola! Us responc una mica a tots alhora (serà una mica batibull aquest post).

Per començar, sí que m'agrada el menjar oriental (almenys la majoria del que he tastat, hehe). De fet, ahir mateix vaig anar amb una amiga a dinar a l'Udon, que no sé fins a quin punt és autèntic o comercial, però m'està prou bé. Encara no m'he atrevit a cuinar-ne, però!, així que m'ho miraré.

Després, el pseudònim de 'Rossinyol Bord' ve d'aquí (http://argotbord.blogspot.com/2012/01/r ... -bord.html), tot i que és el nom corrent d'una au en si, hehe. I no vaig arribar a ser de la generació K3, no hi vaig entrar per aquí gens! Els únics animes que dec haver vist són Doraemon, Pokémon, Inazuma Eleven i més endavant, la sèrie de Violet Evergarden a Netflix. En aquest sentit, soc una mica decebedor, hshshs.

El que m'hi va acabar de ficar, a banda dels animes tipiquíssims que ja he esmentat, va ser el de Cirerers florits passat l'hivern, que em va sortir "promocionat" pel Twitter, i m'hi vaig enganxar i me'n vaig llegir 2 volums sencers en un dia. Però també estic força engrescat amb The Legend of Mother Sarah, que el vaig descobrir perquè era una de les sèries que tenien (gairebé) completa a la biblioteca i semblava interessant. Val a dir que no hi fan males tries, simplement estan totes en castellà, hahah. Tinc un amic que m'ha recomanat a cor que vulguis Berserk, també, així que veure si me'l llegeixo (és llarg de collons, almenys el manga, i ni tan sols l'autor mateix el va acabar).

Pel que fa a la música, si hagués de definir els meus gustos, diria que m'agraden tant el pop més comercial com l'indie, la veritat. Però el reggaeton, electrònica i k-pop també, sols que no n'escolto tan sovint. D'openings d'anime en conec més aviat pocs.

En darrer lloc, sí, tiro cap a alguna carrera de traducció (la cosa és que encara no hi vaig, a la uni; em falta tot just un any). Filosofia de vida com a tal no en tinc, o no en reconec: miro de balancejar el que cal fer i el que vull fer, però suposo que això és força bàsic.

Jo també estic content de fer eixamplar la base otaku en català! <3
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

rossinyolbord ha escrit: 29 jul. 2022, 10:48 Per començar, sí que m'agrada el menjar oriental (almenys la majoria del que he tastat, hehe). De fet, ahir mateix vaig anar amb una amiga a dinar a l'Udon, que no sé fins a quin punt és autèntic o comercial, però m'està prou bé. Encara no m'he atrevit a cuinar-ne, però!, així que m'ho miraré.
Uep!

L'Udon és un poc comercial, com dius, (és una franquícia), però tampoc està malament. Diria que és una de les drogues d'entrada cap a aquest món (no hi comptaria els restaurants de sushi, trob que aquests no tenen una mostra gens representativa de la gastronomia japonesa).

Així que... si t'ha agradat alguna cosa de l'Udon, segur que trobaràs algun altre restaurant un poc més "autèntic" i ja podràs comparar :)

I... anima't a provar de cuinar alguna cosa!

Salut!
Imatge
Text amagat.
Imatge
Respon