Bon dia a tothom

Avatar de l’usuari
chimichurri
Sense cara
Sense cara
Tadaima!
Entrades: 7
Membre des de: 24 jul. 2018, 20:03
0
1
Gràcies rebudes: 10 cops

jelou

Sóc el Carlos, a.k.a. kampde a.k.a. Chimichurri a.k.a. chorbo-de-na-Giggles.

Fa com mig any que sento a parlar cada dia de Tadaima i de la seva Flora i Fauna per part de na Giggles i per fi m'he decidit a tegistrar-me. Com ja haureu endevinat o us haurà comentat la Giggles sóc informàtic (programador, amb una petita vessant de sysadmin oxidat), un tanto friki i bona persona.

La veritat és que manga i anime no em treuen la son. Hi ha alguns que m'agraden i altres que no. Com distribucions de GNU/Linux, vaja. M'agrada, però no ho respiro en tot moment... A les meves époques d'anar al saló del còmic/manga (fa entre 20 i 10 anys) em decantava més per Dragon Fall i Fanhunter. Això sí, vaig crèixer amb el Dr. Slump, Bola de Drac, cinturó Negre, Ranma 1/2, Sushi el Petit Chef, Fly (Dragon Quest), Doraemon, i la resta de coses que passaven al 33 abans de dir-se K3.

M'he llegit el Hobbit i el Senyor dels Anells però no vaig poder amb el Silmarillion (i en canvi sí que vaig llegir La llegenda de Sigurd i Gudrun 🤷‍♂️) i també Cançó de gel i foc (3 vegades només). De música em considero metalero punkarra, encara que a penes escolto res nou i als pocs concerts que vaig són de velles glòries més properes a la jubilació que a la seva época daurada.

La meva última gran passió és la fotografia i aprofito qualsevol ocasió per carregar-me de tots els estris i disfrutar de la situació a partir del visor de la càmera.

salut!
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 485
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
0
1
Gràcies donades: 194 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Benvingut @chimichurri! Finalment coneixem el responsable de l'Arch de la @Giggles ;)
Et faré la pregunta més important de totes abans que se m'avanci l'@Ereza: quin editor de text fas servir?

Hi ha alguns animes que has dit que no em sonen, hauré de mirar a veure què. "3 vegades només", la cançó de gel i foc diu :riu: Jo personalment ho vaig deixar al 2n llibre, però per aquí em sembla que són força fans de l'adaptació. Quins grups de música t'agraden?

Ja ens ensenyaràs les fotos!
Avatar de l’usuari
chimichurri
Sense cara
Sense cara
Tadaima!
Entrades: 7
Membre des de: 24 jul. 2018, 20:03
0
1
Gràcies rebudes: 10 cops

editor: vim
ide: els de jetbrains amb el plugin de vi

musica doncs desde maiden, judas, acdc a avantasia, stratovarius, metallica, megadeth passant per motorhead, anthrax i overkill sense oblidar cradle of filth o dimmu borgir. També lo vell (pre-2000) de offspring, green day, bad religion, rancid, bouncing souls, punk-o-ramas varios, toy dolls, nirvana, foo fighters. I extremoduro, celtas cortos, kortatu, berri txarrak, dover, i bastanta cosa més. Si té guitarra/baix/bateria, canya i sense samplers ni coses rares el més probable és que m'agradi.
Avatar de l’usuari
Duba
Porco Rosso
Porco Rosso
I am the Doctor
Entrades: 117
Membre des de: 20 juny 2018, 12:48
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 53 cops

Uy! Un altre "linuxer".
Sigues benvingut! :D
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Wolas Chimichurri!

Estic happy que hagis aterrat als lands desconeguts de tadaima i no t'hagis espantat de nosaltres! Et preguntaràs, qui és la pava aquesta? Doncs la que tenia inestabilitat mental i cantava cançons horribles. Sí, la de les cançons sud-americanes que enganxen però que a la vegada provoquen malalties auditives degeneratives molt fortes... I bé, espero que ens llegim molt per aquí i que et deixis pervertir per totes les nostres recomanacions de droga bona!

Imatge

Crec que et va tocar ser llop, així que aquí tens un gif toh guapoh!
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Benvingut, senyor Chimichurri!

Bé, com ja hauràs vist, no només parlam d'anime i manga, sinó un poc de frikisme en general :p -- tu no tenguis vergonya i comenta el que vulguis ;)

Veig que fas servir un enemic del Super Mario Bros 2 com a avatar! Uf! No em va agradar gens aquest joc! Jugues a res ara? Quins jocs t'han agradat més?

@UkiHana no record què va ser a la primera partida, però a la segona es va quedar jugant al Catan tota la nit amb mig poble :pervertmoon:
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Morte-Diem
Porco Rosso
Porco Rosso
♫ Tu Tu Ru ♪
Entrades: 407
Membre des de: 15 oct. 2016, 12:07
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 167 cops
Gràcies rebudes: 246 cops

Hola chimichurri, benvingut a la secta dels informàtics de tadaima. Espero que no t'espantis més del que et vam espantar el dia de la barbacoa i segueixis venint per aquí. I ara ve la meva pregunta: Tot i que dius que fa temps que no mires anime, quin és l'anime o manga (més o menys actual) que t'agradaria veure?
Avatar de l’usuari
Yuri
Porco Rosso
Porco Rosso
Ohayo minna!!
Entrades: 216
Membre des de: 02 maig 2018, 18:33
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 205 cops
Gràcies rebudes: 103 cops

Bon dia! @chimichurri!

Benvingut al Taidama!!! Si el dissabte no et vas espantar és una bona senyal, aqui riuràs molt!!
“Qui sap, qui sap, podria ser que...?”
Avatar de l’usuari
chimichurri
Sense cara
Sense cara
Tadaima!
Entrades: 7
Membre des de: 24 jul. 2018, 20:03
0
1
Gràcies rebudes: 10 cops

UkiHana ha escrit: 25 jul. 2018, 00:18 Et preguntaràs, qui és la pava aquesta? Doncs la que tenia inestabilitat mental i cantava cançons horribles. Sí, la de les cançons sud-americanes que enganxen però que a la vegada provoquen malalties auditives degeneratives molt fortes...
nah, per sort :lol: o per desgràcia :roll: ja coneixia abans en Delfín, Wendy Sulka o la Tigresa de Oriente...
Minatoni ha escrit: 25 jul. 2018, 01:21 Veig que fas servir un enemic del Super Mario Bros 2 com a avatar! Uf! No em va agradar gens aquest joc! Jugues a res ara? Quins jocs t'han agradat més?
El Mario Bros 2 tampoc em va agradar a mi, hi vaig jugar molt poc per això. Al Shy Guy el vaig conèixer més al Super Mario World 2: Yoshi's Island.

Ara no jugo a res... bueno al Mario Kart i al Animal Crossing de la Wii amb el nen, però no sé si això compta... :roll: Jocs als que havia jugat...Street Fighters, Donkey Kong Country, Wolfenstein 3D, Doom I i Doom II, Pikachu Volley y Cookie Clicker... no sé, mai he sigut gaire gamer ...
Morte-Diem ha escrit: 25 jul. 2018, 08:39 Hola chimichurri, benvingut a la secta dels informàtics de tadaima. Espero que no t'espantis més del que et vam espantar el dia de la barbacoa i segueixis venint per aquí. I ara ve la meva pregunta: Tot i que dius que fa temps que no mires anime, quin és l'anime o manga (més o menys actual) que t'agradaria veure?
Espantar-me? no pas :)

Anime/manga... Amb la Giggles estem mirant Death Note. I quan acabi de mirar The Wire tinc pendent el manga de Naruto que el vaig deixar al tom (¿?) 14 i també The Neverland Promised. A part d'aquest és que no tinc ni idea de què hi ha. Jo em deixo aconsellar per ella. El que està tan enganxada a sèries Tailandeses que no sé quan ho podrem mirar junts... XD
aeab13 ha escrit: 24 jul. 2018, 23:17 Uy! Un altre "linuxer".
Sigues benvingut! :D
Gràcies :) Encara que de linuxer cada vegada menys... Cada vegada que toca compilar algo o posar a catxarrejar merdes em toca la moral... Ja se m'ha passat la época d'anar a dormir a les 03h. O de mirar distros noves, o d'aprendre nous sistemes d'arrencada, sistemes d'impressió, sistemes gràfics... Bé, rant over... Això sí, sempre seré un bash-lover <3
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Benvingut chimii! M'alegro que tot i coneixe'ns en persona hagis decidit registrar-te a tadaima, espero que gràcies a nosaltres puguis recuperar els teus instints otacos que vas amagar durant l'adolescència. Ens llegim!
Imatge
Respon