Boku no Hero Futari no hero

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 299
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 73 cops

BOKU NO HERO ACADEMIA: FUTARI NO HERO


Imatge


INFORMACIÓ GENERAL


Estudi: Bones
Data d'estrena: 3 d'agost de 2018
Productora: TOHO animation, Shueisha
Gèneres: Accióo, Shounen, Super poders, comedia
Duració: 1 hr. 36 min.


Imatge


SINOPSIS


En Deku i l'All Might reben una invitació a l'I-Expo, l'exposició líder mundial de les habilitats Quirk i les novetats d'articles heroics. Enmig de l'emoció, els patrocinadors i els professionals de tot el món, Deku coneix a Melissa, una noia que és Quirkless com ho va ser ell una vegada. De sobte, el sistema de seguretat de primera línia de l'I-Expo és piratejat pels enemics i es posa en marxa un pla sinistre. És una amenaça greu per a la societat de l'heroi, pel que els herois hauran de salvar el dia.


Imatge


Opinió personal


Text amagat.
La pel·lícula gaudeix de la gran animació que ens te acostumats aquest anime pel que no crec que faci falta indagar molt simplement és fantàstica fins i tot diria que la batalla final és tant bona o millor com la de Deku vs Todoroki.
En quant a la història encara que no és res de l'altre mon te coses bastant decents i que em van sorprendre pel fet de que no me les esperava.
La presentació dels personatges esta força bé especialment la del gran amic de l'All Might en David, que ens ensenyen com es van trobar i com va florir la seva gran amistat! Després tenim a la Melissa, la filla del David la qual admira molt al seu pare i és una noia molt apassionada per la tecnologia i per ajudar als herois cosa que té força mèrit ja que algú sense Quirk segur que ho passaria malament estant tot el dia rodejat d'herois però ella és forta i va decidir convertir-se en una gran super heroïna creant artefactes capaços de ajudar i millorar les capacitats dels herois!
La música també esta molt ben trobada i utilitzada durant tota la pel·lícula la qual cosa fa que sigui molt més emocionant i entretinguda.
M'agrada molt com va avançant la pel·lícula personalment en cap moment em vaig avorrir!
PD: m'encanten els vestits de gala que porten especialment la Jirou i la Uraraka a més del duo KiriBaku, quan en Kirishima treu una peça completa ben elegant pel Bakugou és preciós.


Tema principal de la pel·lícula


Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Grimmy
Calcifer
Calcifer
Judo ❀ Master
Entrades: 608
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
0
1
Gràcies donades: 184 cops
Gràcies rebudes: 251 cops

Opinió personal:

ALERTA pot haver-hi SPOILERS a partir d'aqui
Tenia ganes de Boku no Hero i tenia pendent la pel·lícula. Win win. La veritat és que m'ha agradat molt. Al ser una peli no les tenia totes però té un bon plantejament i al final hi ha coses que, al menys jo no m'esperava. El pla d'en Dave per exemple, des del principi es nota alguna cosa rara però mai acabes de caure en què.

Potser queda una mica forçat que tots els alumnes de la classe d'en Deku coincideixin just al mateix dia i per motius diferents, però al final no deixa de ser una anècdota. Al final la bona acció i trama casen, i tots ells hi participen així que en tot moment és entretinguda.

Tret del pla que un cop el coneixes no té més, no hi destacaria gaire més, perquè això és el que hi ha, una trama per la peli i acció. Bé sí, que mola veure l'All Might de jove. xD

La cosa és que recordo que fins i tot a la sèrie es mencionen els fets de la peli així que no sé si compta com a canònica però és igual, està guai.

Nota: 8,5 / 10
Respon