Bleach: Thousand-Year Blood War - La sanguinosa guerra dels mil anys

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Bleach: Thousand-Year Blood War


Bleach: La sanguinosa guerra dels mil anys


Imatge

Fitxa tècnica:


-Títol original: Bleach ブリーチ (Burichi) - Sennen Kessen-hen
-Autor: Tite Kubo
-Gènere: Shonen. Acció, aventures, drama, comèdia i sobrenatural.
-Estudi: Studio Pierrot.
-Capítols: ---
-Any: Es començà a emetre al Japó al 2004 fins el 2012. Continuació 2022-2023
-En català:


Sinopsi
Text amagat.
Va ser tot una casualitat o va ser inevitable? Ichigo Kurosaki va obtenir els poders d'un Shinigami mitjançant una trobada casual. Com a Shinigami substitut, Ichigo es va veure atrapat en l'agitació de la Societat d'Ànimes, un lloc on es reuneixen les ànimes difuntes. Però amb l'ajuda dels seus amics, Ichigo va superar tots els reptes per fer-se encara més fort.

Quan apareixen nous Shinigami i un nou enemic a la seva ciutat natal de Karakura, Ichigo torna al camp de batalla amb el seu Zanpakuto per ajudar els que ho necessiten. Mentrestant, la Societat d'Ànimes està observant un augment sobtat en el nombre de Hollows que s'estan destruint al Món dels Vius. També reben informes separats de residents al districte de Rukon que han desaparegut. Finalment, els Seireitei, llar dels Shinigamis, són atacats per un grup que es diu els Wandenreich.

Encapçalats per Yhwach, el pare de tots els Quincies, els Wandenreich declaren la guerra contra els Soul Reapers amb el missatge següent: "D'aquí a cinc dies, la Societat d'Animes serà aniquilada pel Wandenreich". La història i la veritat que els Shinigamis van mantenir amagades durant mil llargs anys finalment es treuen a la llum.

Totes les coses han d'arribar al final quan comença la batalla final d'Ichigo Kurosaki!
Torna Bleach per animar l'Arc final del manga.

Episodi 1
Text amagat.
Força be l'inici, molt espectacular l'animació.

Han redimit un poquet a Orihime i Chad amb aquesta lluita, Ishida com sempre i Ichigo xetat d'asteroides xDD

A la baralla amb el Quincy de Wandereich a estat be que mostrin el procediment per treure els Bankai tant aviat, que Ichigo ho resisteixi l'ha deixat el cul trencat.

No es un mal començament.
PD:Oficialment surt el dia 11 d'Octubre al Japó però ja es pot trobar per internet.
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Uo, jo només l'he mirat un poc per damunt, però visualment pareix espectacular, no?

Trob que... no sé, s'ho han currat molt, trob que dona una imatge com de molta qualitat (que potser llavors no la té), però ho sembla.

Ja ho miraré detingudament i diré coses.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Doncs visualment una passada, espectacular, s'han tret la xorra sobre la taula i l'han animat amb una veracitat del 4000%.

Ara, la sèrie té un problema d'escriptura greu que veig que no estan arreglant a l'anime. Trobo que les trames no estan gaire ben lligades, que va fent salt d'uns personatges a uns altres sense gaire sentit i que algunes coses que m'havien semblat èpiques al manga (com ara els Quincy entrant a l'oficina del Yamamoto) m'ha semblat una mica ridícul a l'anime en pla "hola k ase? passàvem per aquí i hem mort el teu subordinat i ara res, ciao pescao, arrivederci". I que aparegui un Quincy a casa de l'Ichigo del free ho he trobat super gratuït, perquè sí saps? I després en Juha que li talla un braç a un subordinat perquè no vol que discuteixin? Wtf man? No sé, pega-li una hòstia perquè manco no et serveix de res, és com que vol demostrar que és dolent de la manera més cutre i ràpida possible...

Que em queixo molt però visualment 15/10
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Se que és culpa única i exclusivamente de la nostàlgia però M'HE EMOCIONAT MOLT VEIENT EL PRIMER CAPÍTOL!

L'animació és increïble, evidentment l'anime va acabar fa 10 anys i tot ha avançat molt però s'hi han deixat LA PASTA, espero que no sigui cosa només del primer capítol i segueixin així.

Tornar a veure el tonto de l'Ichigo... bff ENCARA EM SEMBLA INCREÏBLE

Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Episodi 1

Bé, Bleach ha tornat. Crec que haver esperat quasi deu anys ha servit d'alguna cosa perquè amb l'animació han demostrat que, si volen, aquests de Pierrot ho saben fer bé. He de dir, però, que m'ha parescut un poc tryhard i que no sé si podran mantenir aquest nivell fins que acabi la sèrie. Esper que sí i que no es marquin un Black Clover (que va tenir alts i baixos de qualitat bastant bojos).

Quant al que passa... doncs... bé, crec que serveix un poc d'introducció al nou arc, però no perden gens de temps explicant què és un Shinigami o un Hollow o un Gigai. Per tant, no està gens pensat per algú que no hagi vist la primera part. Cosa que és normal, no? D'aquí poc hi haurà com 50 personatges i, si no els coneixies ja d'abans, encara que sàpigues que és tot això, et pots tirar per la finestra.

He notat que la primera lluita que tenen els quatre de Karakura contra els Hollows del principi... ha estat totalment fanservice. Però fanservice del bo. Evidentment, després de tant de temps volíem veure n'Ichigo dient "ban-pausa dramàtica-kai!". Però no només això, sinó que els altres tres han fet servir les seves habilitats i han tengut també el seu moment de glòria. Després del fanservice, podem pensar a veure què ha passat amb l'explosió de Reiatsu de totes aquestes habilitats tan poderoses i els pobres habitants de l'edifici que en Chad destrossa amb La Muerte. He-he-he...

Llavors... si d'una pàgina ens en posen tota una lluita, jo crec que podem esperar que algunes lluites que no ens van mostrar per res tenguin, com a mínim, dos minutets de glòria.

Llavors... repassant el manga, he trobat a faltar aquesta escena
Text amagat.
Imatge
Però supòs que sortirà més endavant.

M'ha sorprès veure la decapitació al despatx d'en Yama que, a més, no sortia al manga.

La resta és clavat, diria.

----

Amb aquest primer episodi han fet del capítol 480 al 484 (5 capítols). En total, han fet 5 capítols amb 1 episodi, així que els 207 capítols s'haurien d'adaptar en uns 41.4 episodis.

Si suposam 4 parts de 13 episodis (52 episodis en total), tenen quasi 12 episodis per ampliar el manga, l'equivalent a 60 capítols de manga.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Skuld
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 574
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 69 cops
Gràcies rebudes: 259 cops

Episodi 1

Realment l’animació pinta molt bé, si Pierrot ho volgués mantenir faria que fos una retornada molt èpica. Tornar a escoltar el temazo de "Number One" per la batalla ha estat nostàlgia pura, gran presentació per Ichigo i companyia. Per un moment l’Orihime m’ha recordat a com era durant els primers episodis i feia alguna cosa, gairebé m’emociono (però llavors penso en com va acabar tot i se’m passa) XD
Ja em sembla bé que no es posin a explicar coses òbvies i entrin en matèria perquè si a aquestes alçades algú comença Bleach per l’última saga pensaré que aquella persona va per mal camí. Algú que hagi vist l’anime antic, encara que faci 10 anys, dubto que oblidi elements tan bàsics com shinigami, hollow o arrancar.
Em fa por pensar com anirà aquesta última saga i si es podrà arreglar mínimament el final tan desastrós que va tenir Bleach... tot i que si he de dir la veritat com que no m’he rellegit el manga des de llavors no recordo gaire res, suposo que va ser tan caòtic que el meu cap ho ha oblidat. De moment amb només un episodi no m’atreveixo a dir gaire res perquè he gaudit bastant amb el fanservice

Suposo que en aquesta escena es refereix als conflictes interns perquè si no és el cas tinc curiositat per saber què pensa en Yhwach (o com s'escrigui) que és una guerra, doncs LOL

Imatge
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Oriol
Moderador
Moderador
Entrades: 374
Membre des de: 12 març 2016, 00:23
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 223 cops

Necessitava moltíssim que Bleach tornés, el primer anime que vaig veure tot sencer i una obra que m'ha inspirat moltíssim a l'hora d'escriure (quee? que la gent se'm queixa de que faig massa personatges badass i els hi introdueixo de cop?? no pot ser culpa d'en Tite).

El nivell ha estat brutal. Les il·lustracions, la banda sonora, l'animació, l'interpetració en el doblatge... (no havia escoltat encara el nou Yamamoto i com si el vell no hagués marxat!). Van acabar endarrerrint l'anime i s'ha confirmat que son 52 episodis... així que espero que els hagin fet tots amb molt d'amor.

Necessito fer un punt especial per la música. OH DÉU MEU ÉS TOTA NOVA AAAAAA. El putíssim Shiro Sagisu és massa bo composant temes per aquesta classe d'animes, tornarem a tenir temes epicardos com Invasion o What Can You See In Their Eyes.

M'ha agradat molt que han transmés a la perfecció que el moment del Yamamoto i el Ichigo vs Ebern son paral·lels en el temps. Al intercalar les escenes mentre el tinent de la primera divisió explica que roben bankais i l'altre li intenta robar (en un absolut broken alemany) ha quedat realment bé.

Ja per últim que en penseu de l'ending per la nostàlgia que han posat en aquest primer episodi? A partir del següent ja tindrem el nou opening i ending.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Oh, aquest ending era només pel primer episodi? Vaja. A mi m'ha agradat, però sí que és un poc "fanservice".

Ara que dius això, però, pensar que tendrem QUATRE openings i endings de Bleach em fa un poc d'il·lusió, perquè normalment eren bastant bons.

Parlant d'en "Yhwach"... buf, no sé si m'hi acostumaré, a aquest nom. Per jo sempre ha estat en "Juha Bach", però bé, l'enemic que ha aparegut a ca n'Ichigo era "Ivan" i ara és "Ebern"... Què en pensau?
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Oriol
Moderador
Moderador
Entrades: 374
Membre des de: 12 març 2016, 00:23
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 223 cops

Sí, certament fa moltíssima il·lusió tenir nous openings i endings. Els endings de bleach mai em van agradar, però han passat tants anys des de aquella cultura de "l'ending pot ser una merda" que estic segur que hi hauràn endings potents per aquesta adaptació.

Respecte els noms d'Ebern i Yhwach he de dir que sempre han estat aquests els noms. És a dir, al principi van ser errors de traducció que es diguessin Ivan o Juha Bach, però amb els tomos en Tite Kubo va escriure els noms literals com dient "eh, nono que es diuen tal i tal". Parlo de volums del 2013 (el 55 i el 58 son quan es revelen el noms d'aquests dos personatges).
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Bé, és com la traducció més "fidel" al japonès o més "fidel" al que volia l'autor: no crec que ningú es pensi que en Trunks nom Torankusu o na Bulma, Buruma.

Però Yhwach és impossible de llegir o d'escriure. Vull veure com diran el seu nom, supòs que diran la versió adaptada al japonès "Juhabaha", però si mai es dobla, algú tendrà un repte :riu:
Imatge
Text amagat.
Imatge
Respon