BLEACH: Face Again - l'anime de Bleach torna!

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Imatge

Bleach celebrarà el seu 20è aniversari amb un anunci en directe aquest dissabte dia 21.

Com ja deveu saber, però, la Shonen Jump dels diumenges es sol filtrar el dimecres anterior. Llavors, s'ha filtrat (part) d'aquest anunci:

Imatge

Pel que es diu per les xarxes,
1. L'arc final, La sanguinosa guerra dels mil anys, s'adaptarà en anime.
2. Alguna cosa faran amb dibuixos de Bleach l'any 2021. (No m'ha quedat clar què)
3. Burn The Witch, el manga one-shot que Tite Kubo va publicar fa dos anys, serà adaptat setmanalment a la Weekly Shonen Jump a partir d'aquest estiu i s'adaptarà en anime a partir d'aquesta tardor (Studio Colorido).

Imatge
https://twitter.com/WSJ_manga/status/12 ... 8700700673

A aquesta secció, Tite Kubo comenta que ha passat tant de temps que probablement tothom se n'hauria oblidat, i que ell també se n'havia oblidat. Ell es pensava que l'arc de la sanguinosa guerra dels mil anys no s'animaria, així que no s'esperava el projecte d'animació a aquest 20è aniversari. També hi ha la continuació de Burn The Witch, que ell no feia comptes convertir en una sèrie, i només va mostrar a la família i amics per pura curiositat. El resultat d'això va ser que el seu editor ho va veure i li va dir que ho convertís en una sèrie i ho animés. Serà la primera vegada de Tite Kubo dibuixant dissenys de manga i anime a la vegada. Creu que serà interessant i, en global, una bona feina. Diu que ja ha acabat el manuscrit. Conclou que quan nosaltres llegim la sèrie, ell estarà jugant a l'Animal Crossing, i que espera poder-hi jugar amb tots.

Llavors... l'anime de Bleach tornarà! No sabem com, ni quan, ni res. Però crec que és una bona notícia!

Què en pensau, vosaltres?
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Doncs no m'ha entusiasmat la idea, la veritat. Tot i que fa molts d'anys que va acabar la saga i que, segurament és millor del que recordo (millor, no molt millor) doncs la veritat és que pensar que animaran aquella bazòfia no em fa excessiva il·lusió. Quantes coses romanen sense explicar? Quantes mai sabrem? Adaptaran l'anime amb tots els errors del manga? Què faran amb el final desastrós, ràpid i precipitat en dos capítols?

Quasi us dic la veritat, que estic més interessada en la serialització de Burn the Witch que no pas en una saga final mal feta, plena d'incongruències i coses sense explicar. Potser estic sent pessimista i realment seuen amb el Tite i aconsegueixen fer un arc final digne, però sabeu que no.

Tot i això he de dir que hi ha coses que tinc ganes de veure animades, com ara el Bankai del Yamamoto. Curiositat per les veus dels Quincys... i el que va lluitar contra el Byakuya, aquell que et feia por (no recordo el seu nom) però que estava molt xetat. (Recordeu que hi havia unes quincys pervertides? recordo que deien coses hot i que al Tite se li va anar la puta flapa molt heavy aquí). I l'Aizen, de veritat, això em fa ganes.

Mireu, a mi l'Aizen sempre va ser un personatge que ni fu ni fa, però em van fer TANT de hype quan el van treure de la presó que és l'espineta que m'ha quedat amb més ràbia... No sé, ja veurem. Sincerament, no tinc gaire fe. I si ho anima Pierrot, ja és que zero ganes. Esperem que no.
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 254
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 98 cops

Opino mes o menys el mateix. Pa que?

Es una saga que mereixia no existir, es notava que el tio ja n'estava fins als collons del manga i del personal de la jump i que volia treure's-ho de sobre ja. El que podria haver estat el millor arc del manga va acabar sent el pitjor (Si, estic incloent l'arc dels fullbringers a la llista).

Si llences la meitat del que va fer i fes un arc completament nou que arregles els problemes de l'original (que es practicament tot) m'ho pensaria. Tot i aixi es provable que el segueixi perque soc un massoquista de merda i m'agrada veure com es carreguen la meva infancia.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Idò jo sóc un poc més optimista que vosaltres.

Crec que tothom és conscient que el darrer arc tenia un gran potencial i que va acabar sense explicar moltes coses (tot i que en va explicar moltes altres). Podríem dir que va passar un poc com amb LOST.

Jo interpret això com un "escolta, hem vist que BTW ha estat un èxit, et donam l'oportunitat de tornar al món del manga i l'anime; i de pas, com que tens això que tenia potencial, ara ens ajudaràs a fer-ho animat i que estigui bé".

Sincerament, si l'arc final no va convèncer en manga, no convencerà en anime. No té sentit repetir els errors ja comesos. La veritat, jo crec i esper que aprofitaran per "farcir" el manga amb el que es va quedar en el tinter. Vulgueu o no, han passat un munt d'anys i estic segur que Tite com a mínim ha identificat què faltava explicar; segur que també sap quan i com fer-ho.

També esper que aprofitin per animar les novel·les. Però això ja no ho tenc tan clar.

I sí, esper que no ho animi Pierrot, també hahaha. Heu vist el de BTW? Studio Colorido. Pareix que no han fet gaire cosa, però pareix que tenen talent. No vull dir que també facin Bleach, però... podria ser interessant!



@UkiHana, hauríem d'haver comprat l'artbook JET... Eren 15000 ienassos, però l'hauríem d'haver comprat...

Per cert, recordau que es segueix fent el directe de presentació aquest dissabte 21!
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

La presentació va ser fa unes hores. Aquí podeu trobar el directe de youtube.



Ara, sense subtítols, no entendrem gaire...

Pareix que el manga de Burn The Witch serà una continuació de l'One Shot que es va fer fa anys i que l'anime de BTW serà una pel·lícula curta (OVA?)
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Pensava que ja havia comentat en aquest post i resulta que no, sóc un disaster. Sincerament jo estic bastant hyped amb la noticia, si la última saga va ser una cacota però recordeu que és perquè li van anular el manga, dubto molt que en Tite tingués pensat un final així. Les possibilitats són dos: 1) Li deixen fer el final que tenia pensat pel manga 2) Animen el final de caca del manga. Jo no m'espero res sincerament així que dubto que m'endugui una decepció, el meu hype és més per tornar a veure tots els personatges animats. Bleach significa molt per a mi i tot i sabent que segurament sigui un fiasco jo estic molt emocionada de poder tornar a veure'ls.

No sabia de l'existència de BTW la veritat, esperem que la OVA tingui èxit.
Imatge
Respon