Black Summoner

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Black Summoner



Imatge


Informació general
Basat en: Novela
Estudi: Satelight
Gènere: Aventura, Fantasia, Magia
Capítols: 12
Any: 2022
Opening: "Atamannaka DEAD END"
Ending: "Wherever"


Sinopsis:
Text amagat.
Per preparar-se per a la reencarnació en un altre món, Kelvin renuncia a records selectes de la seva vida anterior a canvi de poderoses habilitats, punts d'habilitat addicionals i un títol d'invocador de classe S. Com a avantatge, la deessa que facilita el seu renaixement, Melfina, li ofereix la possibilitat de triar qualsevol company per donar-li una avantatge en el seu paper d'invocador. Kelvin, que s'ha enamorat de Melfina a primera vista, tria ràpidament la deïtat, confiat que els seus sentiments apassionats per ella ressorgiran fins i tot sense tots els seus records.

Kelvin s'embarca en el seu nou i emocionant viatge amb Melfina com a guia. Tanmateix, per convocar la forma física de la seva estimada deessa, ha d'adquirir quantitats importants de punts de manà, i la millor manera d'aconseguir-ho és pujar de nivell lluitant contra enemics forts i fent contractes amb companys encara més forts.
Opinio:
Es un Pseudo-Isekai (Pseudo es refereix a que el protagonista no pot "innovar" o fer avançar la civilització del nou mon, en aquest cas perquè no te records previs).
No es res innovador, hi han mooolts isekais i cada temporada en surten 2 o 3, però es força entretingut, la nivellacio, habilitats, etc esta ben explicada i l'animacio es força bona.
En definitiva es un anime curt (12 capítols son 2 tardes) per passar una estona entretinguda.

Trailers:
Imatge
Respon