Black Squad (FPS Gratuït)

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Morte-Diem
Porco Rosso
Porco Rosso
♫ Tu Tu Ru ♪
Entrades: 407
Membre des de: 15 oct. 2016, 12:07
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 167 cops
Gràcies rebudes: 246 cops

Nom:

Black Squad


Nom: Black Squad
Plataforma: PC (steam)
Idiomes: Castellà, Anglès.
Preu: 0€

Enllaç: http://store.steampowered.com/app/550650/Black_Squad/
Avui vinc a presentar un shooter en primera persona.
Sense cap mena de dubte, l'època dorada dels shooters ja és història, s'han quedat estancats, sense millores i sense saber cap a on evolucionar. De totes maneres, durant tot aquest temps han anat sorgint una quantitat increïble de diferents FPS, coneixereu el CS, el crossfire, CODS, battlefields... i moltíssims més, el problema és que molta gent ja no està disposada a pagar per un "refrito" on les novetats són nul·les. És per això que us presento "Black Squad". Un FPS molt complert, i a la vegada gens complex amb els modes de joc més típics, amb 0 bugs, 0 hackers i uns servidors que van finissims. Tot això, de manera 100% gratuïta, en tot cas, podem arribar a pagar per les anomenades "skins" de armes, que no són res més que purament estètiques.

Amb possibilitats de crear clans(gratuïtament), un buscador de partides bastant ràpid i un marge d'armes lo suficientment ampli com per considerar aquest FPS com la millor opció dins del mercat dels FPS.

I això és tot? us preguntareu! DONCS NO. Disposem també de peculiaritats que diferencien aquest FPS d'altres, Com per exemple la "Defensa del VIP". (Defensa un NPC fins a arribar al punt d'extracció) O bé, la possibilitat que ens ofereix de poder treure/posar el silenciador o el laser in-game.

Tot això, amb uns gràfics que es fan difícil de millorar per un rendiment tan excepcional.
Així que ja ho sabeu, si voleu fer algunes partides de Black Squad, estaré encantat d'acompanyar-vos en els vostres primers passos!
Respon