Bèsties Fantàstiques: Els Secrets de Dumbledore

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Ja ha arribat el tràiler i amb el tràiler el meu hype es dispara per mil. :hurra:



Què us ha semblat el tràiler? A mi m'ha fet moltes ganes anar a veure-la (tot i que haurem d'esperar fins a l'abril) només espero que no sigui com "Los Crímenes de Grindelwald" que de crims anava una mica escasa...

I al tràiler ja podem veure en Mads Mikkelsen com a Grindelwald. Què us sembla? Us ha convençut o sou dels que enyorarà en Johnny Depp a les totes?
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

No es estic en contra de Mads Mikkelsen per ni de conya sera com Johnny Depp. Amb un trailer poc puc jutjar, esperem a la peli.

El trailer mes que correcte, que li donin la vareta al muggle es un puntas, espero que ho explotin força.
Imatge
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Ostreeesss, vaig veure la de "Los crímenes" amb una amiga i m'ho vaig passar molt bé (tot i que no vaig entendre la meitat de l'argument perquè els llibres de Harry Potter no me'ls he llegit i les pelis feia anys que no les veia xD), i el prota em va semblar molt bufó i guapot :pervertmoon:

Però sí que com diu en @Shancks, és trist estar sense en Johnny Depp :( I a més, espero que no sigui un embolic, perquè amb l'última cosa que em vaig quedar és que el dolent era el Johnny Depp rapat i amb els cabells tenyits de blanc :scratch:
Avatar de l’usuari
Giggles
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 344
Membre des de: 26 nov. 2017, 00:52
0
1
Gràcies donades: 299 cops
Gràcies rebudes: 277 cops

Holaaa!!!
Doncs a mi tambéeeee!!!! Tinc moltes ganes! Tant de bo pugui anar al cinema a veure-la! :ilu:
Avatar de l’usuari
Ai_Serenity
Porco Rosso
Porco Rosso
Hola ♥︎
Entrades: 253
Membre des de: 08 juny 2021, 11:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 174 cops
Gràcies rebudes: 216 cops

Jo també sóc pro-Johnny, però he de dir que fa molta més por en Mads Mikkelsen que no pas com van caracteritzar en Johnny Depp :whip:

He estat donant un cop d'ull per la xarxa per saber si finalment l'havien condemnat o no per maltractament, diuen que a l'abril de l'any que ve continua el cas... També hi va haver una notícia falsa on deien que l'Amber Heard s'havia lesionat ella mateixa i que ell era innocent.
Hi ha un cacau ben maco :consol:

Pel que fa a la saga, m'encanta en Eddie Redmayne(Newt), en Jude Law(Albus) i l'Alison Sudol (Queenie) <3 , però li falta la màgia de Harry Potter, per més que ho busqui no la trobo. La primera pel·lícula no em va agradar massa tot i que la segona va estar millor. Tot i així, la cosa és que per mi li falta alguna cosa que encara no sé què és.
Em trobareu a...
Aida x Música d'Anime en Català
https://www.youtube.com/channel/UC6qGEn ... QeJjchd14g
I aquí:
https://www.youtube.com/c/SoyAidaDeturck

Ara mateix veient:
➛Anime: Shadows House, Fumetsu, SpyxFamily, Boku No Hero
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Jo coincideixo bastant amb l'@Ai_Serenity, tot i que m'agradava molt més en Depp, crec que en Mikkelsen té més pinta de mago tenebroso maligno que et punxa a l'ull amb la vareta i et fa un Adava Kedavra dins el cervell. Però bé, imagino que haurem d'esperar a veure la pel·lícula per poder fer la comparació de veres, perquè ara només ho jutgem per uns segons a un tràiler...

A mi fins ara les dues pel·lícules que han fet de Bèsties Fantàstiques les he trobat una mica... desconnectades entre si. La primera em va agradar perquè era món fantàstic, amb animalitus i tal i era una manera de donar-li una mirada diferent a la saga, més enllà de Hogwarts. Però per mi que no va funcionar del tot, perquè a la segona part ens van ficar Hogwarts i un Dumbledore jove i drama de la Lestrange perquè quan anava a Hogwarts estava colada del Newt...

És a dir, que en general la segona pel·lícula no va recollir gaire (in my opinion que em puc equivocar, com sempre) el relleu de la primera, que van anar cap a un costat completament diferent que l'únic que tenien en comú era en Newt i que li agraden les bestioles. Crec que a la primera es van esforçar per crear un món nou, de bèsties originals i divertides i una estructura política dels mags americans i tal, però que no va acabar de quallar, tot i que he de dir que a mi em va semblar interessant.

I res, la segona se'm va fer difícil de seguir, perquè ja té més estructura de Harry Potter i jo esperava alguna cosa més semblant a la primera. El rollo dels Lestrange, d'en Credence que al final és un Dumbledore (ok, no m'interessava el drama d'aquest personatge) el rollo de na Nagini... Només m'interessava el romanç fallit d'en Newt amb na Rita (que a aquesta pel·lícula sembla que no sortirà gaire) i el romanç del muggle amb na Queenie... Aquesta tercera imagino que anirà en consonància a la segona i tinc ganes que sigui èpica i quina putíssima torrada us he fotut, no? Nobody asked for this shit, UkiHana, you fool...
Avatar de l’usuari
Yuri
Porco Rosso
Porco Rosso
Ohayo minna!!
Entrades: 216
Membre des de: 02 maig 2018, 18:33
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 205 cops
Gràcies rebudes: 103 cops

Bona tarda!

Començo per dir que sóc pro-depp i reconec que m'emprenya molt que a mitjes sagues canviïn personatges (sigui el tipus de saga que sigui) però que hi farem....Sé que en Mads Mikkelsen és un gran actor, però he de dir que estic a l'espera que aqui em convenci.

Opino com tu, @Ai_Serenity, també m'ha passat que trobo a faltar alguna cosa que Harry Potter tenia, una cosa que fa que cada cop que les passin per la Tv em quedi embobada mirant-les o que de tant en tant em vingui de gust fer una marató de la saga. A veure que Bèsties fantàstiques m'està agradant però també és el que diu la @UkiHana, no sembla que hi hagi un lligam entre pelis com en Harry Potter i pot ser això fa que no li acabi de trobar aquella màgia. A part que espero que en aquesta peli sí que tractin més la temàtica de la qual porta el títol, perquè si no m'han d'explicar res dels secrets d'en Dumbledore, millor que no la facin

Evidentment Eddie Redmayne m'encanta i crec que és perfecte per fer de Newt i gràcies a ell puc continuar disfrutant de la màgia i el seu món.

I per suposat que aquesta nova entrega l'aniré a veure el cine i espero que m'agradi.

També faig un apunt per dir que m'encanta que en Jude Law faci de Dumbledore.
“Qui sap, qui sap, podria ser que...?”
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Doncs no sé si ho sabreu, però la darrera notícia ha esta que Mads Mikkelsen ha hagut de tancar el seu compte d'instagram perquè els pro-Depp han anat a assetjar-lo...

Moar info: https://www.hobbyconsolas.com/noticias/ ... ald-981153

Jo, sincerament, no entenc la societat i em fa vergonya que aquestes coses passin. És a dir, quina culpa té aquest senyor que Warner hagin fet fora Depp i que ell hagi estat qui l'ha de substituir? No ha estat ell qui ha agafat en Depp i li ha pegat una puntada de peu al cul per engegar-lo. No sé, flipo de veritat.
La humanitat fa pudor de podrit? Jo crec que sí...
Avatar de l’usuari
Yuri
Porco Rosso
Porco Rosso
Ohayo minna!!
Entrades: 216
Membre des de: 02 maig 2018, 18:33
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 205 cops
Gràcies rebudes: 103 cops

Cada dia perdo més la fe en la humanitat. Què es pensen? Que fent això en Johnny Depp tornarà? No sé que esta passant últimament però no és la primera vegada que un actor o actriu tanca els seus comptes a les xarxes socials per culpa del odi que reben.

Senyors, està molt bé que hi hagi llibertat d'expressió, però no us confungueu, això no és llibertat, això és simplement sé una maleducat i no tenir respecte cap a un altre persona. M'emprenya que em vinguin amb l'argument de "dic el que vull i el que em don la gana".

Si us voleu queixar em sembla perfecte, sempre i quan des del respecte, hi ha manera i maneres de dir les coses, però no ataqueu al actor que ell no en té culpa, queixeu-vos a la productora que és qui pren les desicions.
“Qui sap, qui sap, podria ser que...?”
Avatar de l’usuari
Ai_Serenity
Porco Rosso
Porco Rosso
Hola ♥︎
Entrades: 253
Membre des de: 08 juny 2021, 11:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 174 cops
Gràcies rebudes: 216 cops

Certament, com a humanitat fotem bastant pena. No té cap sentit i crec que se'ns en va de les mans el fenomen fan, que sempre hi ha hagut molta bogeria.

Pots ser molt fan d'una persona, però no vol dir que tot s'hi val, si l'estan jutjant per maltractament, abans que res s'hauria de ser prudent. Potser sóc jo que no puc separar la persona de l'obra, ho confesso, no em pot arribar la música d'una persona amb uns valors que no comparteixo, em costa, perquè no li deixo entrar al meu món interior si veig que és una mala persona :roll:

La JK Rowling per exemple no para de cagar-la per xarxes, però també penso que els missatges poden ser mal entesos o això vull creure. La facilitat amb la qual s'ataca una persona o una altra quan a sobre no tens res a veure és absolutament menyspreable. Recordo baralles absurdes en molts aspectes perquè a una persona li agrada un personatge anime, un actor o un grup de música o altre, com si això fos una batalla. Fa molts anys la meva millor amiga m'explicava que amb el grup DBSK hi havia fans que es barallaven entre elles, ostres no ho recordo gaire bé... :riu:
En fi, resumint, estem bojos i ens hem de reprogramar perquè no anem bé :boig:

A mi personalment els crims del Grindelwald em són indiferents, jo vull saber més coses d'en Dumbledore i Hogwarts, la resta més ben igual.
Em trobareu a...
Aida x Música d'Anime en Català
https://www.youtube.com/channel/UC6qGEn ... QeJjchd14g
I aquí:
https://www.youtube.com/c/SoyAidaDeturck

Ara mateix veient:
➛Anime: Shadows House, Fumetsu, SpyxFamily, Boku No Hero
Respon