Avatars de tadaima.cat!

Avatar de l’usuari
Kissa
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Ohaioooo c(^□^c)
Drakkar
Entrades: 33
Membre des de: 17 març 2016, 22:42
Gràcies donades: 40 cops
Gràcies rebudes: 38 cops
Sexe: Dona

18 jul. 2016, 17:47

Sento trigar en respondre a aquest post (la falta d'internet fa mal T.T)
Bueno com a mi m'encanten els jocs i sobretot el Fire Emblem el meu avatar es l'avatar femenina del Fire Emblem Awakening ^^ (si molt poques persones la reconeixen... :focus: )
Text amagat.


Per a un futur tinc un munt d'imatges pensades (la Ruby no ja que la utilitzo per al Telegram i no acostumo a utilizar dos avatars al mateix lloc)
La primera de totes serien la Etihw i en Kcalb, la desea i el rei dimoni d'un joc indie que es diu "Gray Garden" que em va agradar moltissim ^^:
Text amagat.


La següent es de Drakengard 3, la prota per a ser més exactes (Zero) és d'un joc de la play 3 però que va ser primerament llançat per a la play 2. Encara que m'agraden també els protes de l'1 i el 2 la Zero té un encant especial :3 :
Text amagat.


I per finalitzar i deixant els jocs de costat... nah en realitat és d'un joc i un anime a la vegada. Es diu Etna i és una dimoni que apareix al Disgaea 1 i 2 (es molt mona *-* a sobre de que és un dimoni). És bastant altanera i sempre busca l'oportunitat per a traicionar el seu senyor i pode ser la reina de l'inframón. Els seus lleials esclaus són els prinnies (uns pingüins sobreexplotats amb un sou horrible :bah:):
Text amagat.

Text amagat.


Ja esta! Espero que us hagi agradat c(^.^c)
Imatge

Avatar de l’usuari
surreak
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 197
Membre des de: 09 set. 2016, 23:40
Gràcies donades: 49 cops
Gràcies rebudes: 48 cops
Sexe: Home

14 set. 2016, 15:17

Jo gairebé ni valdria la pena que comentés perquè només en tinc un i el coneix tothom, que és la balena Laboon de One Piece.
Labooooooon! :kawaii:

Tinc debilitat pels animals en general, i aquesta baleneta em va enamorar. A més, la història que l'envolta, de la que no n'explicaré res per no fer spoilers, és preciosa. Acostumo a triar les imatges d'avatar i firmes amb coses que hagin tingut un gran significat per a mi. Igual com l'escena que tinc a la firma, que em va posar la pell de gallina.
Imatge ImatgeImatge

Respon