[Anime de Temporada] Citrus

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Imatge

Citrus


Atenció: Tots els posts contindran spoilers dels capítols de l'anime actualment en emissió

Argument: La moderna Yuzu es va imaginar el seu primer dia a la nova escola ben diferent, després que la seva mare es tornés a casar, no pensava que aniria a parar a una escola femenina ultra-conservadora. Així que, en comptes d'un dolç romanç d'institut, haurà de fer front a la estricta presidenta del consell estudiantil Mei - que a més resulta ser la seva nova germanastra. I ha d'aprendre que l'odi i l'atracció sovint no estan tan allunyats.

-------------------------------------------------------------------------------------

Capítol #1
Per fi ha arribat l'anime de Citrus! Pensava que no ho arribaria a veure mai! La veritat és que la Yuzu l'han fet tal i com me l'imaginava, tot i que la veu la trobo una mica massa greu per a ella crec que m'hi puc acabar acostumant. I la Mei també està en la línea del manga tot i que potser és perquè és animació però m'ha semblat bastant més violenta que als primers capítols del manga (que ja no recordo sincerament). L'opening és fantàstic, i l'ending també estic en un puto núvol de lo bé que els hi ha sortit espero que no la caguin i segueixin sent ben fidels al manga. Lo únic que em perturba una mica és que tinguin el genolls roses, per què? És bastant perturbant.

M'ha deixat bastant loca lo del professor amb la Mei, fins 3 segons abans de que pasés ni me'n recordava i intento fer memòria però no recordo gens com acaba al manga així que serà com tornar-lo a veure, visca la meva memòria de merda! I finalment una menció a la Harumin, el puto millor personatge del manga i que per sort també és el millor del anime, tinc tantes ganes que passi tot que no vull dir res perquè se m'acabarà escapant un spoiler.

I per cert a la cejotas no li han posat les seves totxo-celles quin sentit té ara tot? Maleïda estètica perfeccionista, ara no li podran dir cejotas.

Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
lostbrain
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 165
Membre des de: 26 nov. 2017, 16:04
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 18 cops
Gràcies rebudes: 53 cops

M'ha agradat força el primer capítol. Molt en la línia del manga i amb una bona animació tot i ser un estudi amb només 8 produccions. Esperem que segueixi així fins al final. També fantàstic, l'opening. Es veritat que m'agrada massa nano.RIPE, però es que fan uns op/ed molt bons.

Dit això, per mi no es dels millors manga yuri que hi ha actualment. Tant de bo tinguessin anime altres yuri més interessants. El fet és que s'ha fet famós (ja sigui pel dibuix, els personatges...) i ha esdevingut el yuri de moda. És, a més, dels pocs manga yuri que tenim llicenciat en castellà. Per tant, per part meva, toca donar suport comprant el manga perquè en un futur puguin llicenciar més yuri.
Quants de valtres heu fet una cambuleta?!
A qui no li agraden els potxons, la llum de bocafoscant, i els moixons cantant a primera hora del maití...?
Algú no s'haví taleat que als Pallars parlem un català diferent?!!

parlapallares.cat
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

És cert que no és dels millors yuris o no dels més originals però és dels més famosos i avui en dia és important donar a conèixer el gènere al país perquè en un futur se'n puguin llicenciar més i hi hagi més varietat.

No sóc gaire fan dels shojos però la veritat és que Citrus em va aconseguir enganxar ja que els personatges estan ben construits i la història no es fa repetitiva com sol passar en aquests tipus de mangas, o potser perquè tampoc hi ha gaire yuri on triar. Jo compro el manga molt a gust i si això por ajudar a que llicencin més yuri doncs encara millor. Aixi que els que no coneixeu Citrus doneu-li una oportunitat que és un bon manga i espero que es converteixi en un bon anime.
Imatge
Avatar de l’usuari
Yuzu
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Entrades: 13
Membre des de: 01 nov. 2017, 00:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 4 cops
Gràcies rebudes: 2 cops

L'animació em va encantar i és, al menys per ara, força fidel al manga, espero que continui així doncs he esperat amb tantes ansies l'anime... que quan vaig veure que havia sortit, no vaig trigar ni 1 segon a mirar-me el capitol, i sencillament em va encantar, penso que de moment esta a l'alçada de lo esperat de fet encara no he vist el final del manga, perque volia veure l'anime primer. sadhjilfsdgfsagfhgasdfhjgasfasfaslhfshfhjasfhjs de fet ara que la veig així, la Yuzu em sembla de lo mes genial *^* perqué ens em d'esperar tant entre capitols? T.T WHYYYYYYY!? TT.TT
Avatar de l’usuari
Katniss
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Tadaima!
Entrades: 11
Membre des de: 26 nov. 2017, 19:00
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 9 cops
Gràcies rebudes: 2 cops

Jo he començat l'anime perquè la meva millor amiga està enamorada del manga i em va fer molt d'spam, i per fer-la feliç... jajajaja

L'animació em sembla preciosa, i opening i ending genials. No em crida gaire el yuri i de fet mai he mirat/llegit res d'aquest gènere, així que per començar not bad... A veure com avança.
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

L'he vist per tu @Nafi, autèntic lof 4 ever!

Doncs sense tenir ni puta idea de què va això, vaig mirar el primer capítol i no em va desagradar. Com bé ja heu dit, de seguida em va caure super bé la Yuzu, és la puta ama! D'entrada podria parèixer la típica noia frívola que només es preocupa per la seva imatge però de seguida veus que ella no és així, que és molt més profunda i que vol encaixar a tota costa i fer feliç la seva mare. Si a mi m'haguessin plantat en aquell institut mojigato, ja us dic jo que m'hauria tornat a casa per patas!!

I bé, de la Mei encara no sé què pensar. De moment em té molt loca! Pareix una niña bien, però es passa el dia morreant la gent!! Què fas Mei-chan?? Per què morrees la teva germana que no s'havia morreat mai amb ningú?? Que loco tot!!

I com ha dit la Nafi, a mi de les que millor m'han caigut ha estat la Harumin! Llarga vida a les oppai per amagar-hi el mòbil! Espero que surti molt més i que ens regali moments i consells sensualosos!! (Vull veure la seva vida secreta com a gal xDD)

Dir que és el primer yuri que miro, algun dia havia de sortir del món de yaoi i enganxar-me a altres coses xDD A veure com evoluciona, tinc ganes de saber més coses!
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM!
Entrades: 889
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 559 cops
Gràcies rebudes: 521 cops

Avui l'he vist mentres el comentava amb l'umeboshi (Maleït Franky :pervertmoon: ) i mha agradat bastant. No tenía cap expectativa i carai, i like it. El seguiré, es molt salsejant.
TWITTER: MOSCASINES
STEAM: TOMPCAT
DISCORD ID: MANOLININS
Avatar de l’usuari
Umeboshi
Sense cara
Sense cara
Tadaima!
Entrades: 4
Membre des de: 08 gen. 2018, 18:10
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 2 cops

Jajaja en Franky!! Sabia la existencia del manga pero fins ara no li havia donat importancia... vejam... apart del megaspoiler del OP. Em crida bastant l'atenció... a seguir mirant😄
Avatar de l’usuari
Yuzu
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Entrades: 13
Membre des de: 01 nov. 2017, 00:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 4 cops
Gràcies rebudes: 2 cops

dhjsabfadbsfbasdfhjhsfbdsfbjhsdfjhsdf Heu vist el segon capitol? Que us ha semblat? Jo personalment trobo que esta sent molt fidel al manga i a mes a mes l'anime te petits detalls que li donen dramatisme al asunto, de moment bé... espero que no vulguin avançar massa rapid al ser pocs capitols D:

Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Citrus #2

Definitivament, m'encanta la Yuzu, és massa mona per aquest món, massa tendra i m'encanta! Quan ha anat al director i li ha començat a dir "aviiiiiiii" ha estat del pal "puuuta fuckeeeeeeer". I bé, després quan també va i amolla davant de tothom que el professor (per cert, poc husbando el professor, si s'estava aprofitant de la Mei perquè era un bishonen... :roll: ) s'està liant amb alumnes... I no sé per què però m'ha semblat que l'avi com a que ho sabia, que l'alumna amb qui es liava era la Mei, no?


I després, tot i que està super confosa (per no estar-ho) encara vol ajudar la mare (que tampoc entenc aquest amor de la mare per la Mei, si l'acaba de conèixer) i fer que la Mei torni a casa.

Per altra banda, la Mei... sorry però no m'acaba de fer de moment. Què li passa al cap a aquesta tia? No, de veritat, tot és un trauma perquè el seu pare la va deixar? Perquè està molt reprimida i per això de seguida que pot toca la germana i la llença sobre el llit deixant-la amb les boobies mig a l'aire? Per molt traumada que estiguis no em pareix la millor manera de tractar la gent...

Vull més Harumin!! :ilu:
Respon