5-toubun no Hanayome

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Imatge

5-toubun no Hanayome


Informació general

Títol: Gotoubun no Hanayome
Basat en: manga
Gènere: col·legial, romàntic, harem
Capítols: 12
Any: 2019

Argument

El Futaro Uesugi és un estudiant model que treu 10 de tot i es passa el dia estudiant. Però a més, la seva família té un gran deute i el jove cerca una feina amb molts ingressos per poder ajudar a casa. Com caiguda del cel, arriba una feina molt ben pagada: fer de professor de repàs. Amb el seu brillant expedient acadèmic, el Futaro emprèn amb ganes la nova feina sense saber que no només haurà de fer classe a una persona, si no a cinc... I aquestes peculiars germanes, molt dolentes amb els estudis, no li posaran les coses fàcils.

Opinió personal

Doncs vaig veure que estaven llicenciant el manga i hi havia un munt de tuits de la gent parlant del manga i de l'anime (el típic spam que està per tot per tot twitter i del qual no et pots escapar encara que vulguis) i ja que enguany s'estrena la segona temporada (crec que a la temporada de tardor), vaig decidir donar-li l'oportunitat. La veritat és que quan porten un manga, si hi ha anime, acostumo a veure'l perquè ja sabem que no s'arrisquen a dur coses que no venen xDD

Imatge


La veritat és que la primera meitat de l'anime em va semblar molt divertit, perquè vas coneixent a les cinc germanes i totes són molt diferents i és molt divertit. És quan l'anime té l'autèntica chicha perquè, juntament amb el Futaro, tu també les vas coneixent i és quan, personalment, em va enganxar molt, tot i que l'anime tampoc dona prou temps per conèixer a fons algunes d'elles.

Les germanes, sense fer massa spoiler, tenim la Ichika, la major que és la típica que cuida de tothom però que també és pícara i li agrada fer bromes, juga amb el doble sentit i tal. Després tenim la Nino, típica tsundere. La Miku, la tercera germana és la típica noia tímida que es passa el dia escoltant música fins que saps que li encanta certa assignatura (no vull fer spoilers, no ho diré per si la voleu veure) i després tenim la Yotsuba, la quarta germana que és molt, molt energètica i esportista (i super cute, de veritat que és cute as fuck). Finalment, la cinquena germana és la Itsuki, que és una noia autosuficient i que no és gens sincera amb si mateixa, molt orgullosa i que prefereix intentar-ho tot sola que no demanar ajuda.

I bé, després tenim el Futaro que és el típic noi recte i estudiós, que no sap per què però sempre l'acaben enredant. Com passa amb els harems, no té tampoc gaire personalitat o queda eclipsat per les noies, però s'ha de dir que, així com és, crea situacions molt divertides.

Ni la música, ni l'animació tenen res destacable, la veritat. És a dir, el podeu mirar per entretenir-vos, per curiositat a veure si realment la llicència val la pena o pel motiu que vulgueu, però la qualitat és bastant normaleta. Com sempre, és l'anime que tries la teva noia preferida i la shippeges a mort amb el prota i ja. No vull dir que no sigui bona, és bastant decent dins el mundillo dels harems i les noies són molt divertides i entrenyables. Al final se'm va fer un poc repetitiu, però segurament deu ser per haver-la mirada tota de cop, sense molta pausa, segurament el mateix anime mirat setmana a setmana guanya bastant.

I bé, la meva recomanació és que, si voleu riure, la mireu però tenint en compte que és un harem i que és un slice of life col·legial al qual, per sort, ni protagonista i noies són imbècils, per tant, ja hi ha bastant guanyat!

Imatge
Respon